søndag 6. januar 2013

Ukas utsikt.

Jeg hærmer...
Pilaris-Kjersti fikk idéen allerede i fjor om å poste bilde av utsikten sin én gang i uka, og i dag begynte hun. Jeg syns det var en knakande god idé, og kommer til å gjøre det samme hver søndag i 2013... Det skal bli moro å se tilbake ved årets slutt.
Se her, Kjersti - jeg har iallefall snø ;-)
sndag 1 001

10 kommentarer:

 1. Det er jo gjerne sånn at man har lyst på noe man ikke har selv, og jeg har fryktelig lyst på både utsikten og snøen din! ;) Gleder meg til å følge med hos deg hver søndag i år!
  PS! Ser på vannmerket på bildet at du har glemt å bytte årstall ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaggu! Det har jeg heller ikke tenkt på, Kjersti :)))

   Slett
 2. Kjempe vakkert er det hos dere!! Det skal blir kult å følge utover i 2013!!

  SvarSlett
  Svar
  1. På en måte er jeg dritlei utsikten min, men så blir jeg alltid like fasinert av årstidens variasjon hver vår, hver sommer, hver høst og hver vinter - og ofte alle dagene midt imellom likevel :) Ja, det skal bli artig å følge med...

   Slett
 3. Det var en god ide. :) Skal bli moro å følge med. Tenk så moro å se tilbake på vær og vind etter noen år. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjør det du også, Nina! Du som har DEN fantastiske hagen!!! Snart våkner den til live - eller kanskje den lever sitt liv allerede, uten at du har tenkt over det ;)

   Slett
 4. Oi, dette var en knallfin utsikt Nøve ;) MISUNNELIG!!!

  Hiver meg på denne og jeg, så får vi et bilde i uken fra sørlandet og ;) Gleder meg til å følge både dine og Kjersti sine bilder !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette blir artig, Marianne! Gleder meg til å se :)

   Slett
 5. Fantastisk utsikt, kanskje du legger merke til forandringene årstidene gir på ny nå når du skal fotografere hver søndag i 2013. Det blir 52 forskjellige bilder av samme utsikt det. Det blir spennende å følge med på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er så glad i denne utsikten min, blir aldri lei av den! Snart klatrer sola over Ryfjell, så smelter snøen, så kommer sau og lam nedpå jordet, gjøk på gjerdestolpene, kanskje blir det oversvømmelse og ett nytt tjern dukker opp igjen ..hegg, rogn, sommer...

   Slett