torsdag 10. mars 2016

Hverdager

Nalle koser seg om dagen.
 Akkurat passe mange kuldegrader, og snøen har lava ned.
I stor kontrast til fjoråret!!!

Tassen er ikke så nøye på om det er snø eller ei, men hundekjøring på tv er kjempe-interressant.


Hønene har begynt å verpe igjen, men vi andre har stort sett hatt skikkelig late dager...

 Stripa har overtatt den største hundesenga.
- og Tassen har tatt plassen min...

Prinsessa fikk noen nye leiker på ettårsdagen sin. Problemet med katteleiker, er at hundene elsker dem...

- men disse leikene kan de ikke stikke av med og ødelegge!
 Den øverste leika fra Cat-it Senses er dyr og fin, den kan bygges ut og forandres på flere måter. Det ligger en ball inni banen, som virkelig trigger jaktinstinktet. Artig leike!

Så stakk jeg innom Biltema etter jobb en dag, og da blei denne med meg heim - ei adskillig billigere leike - og den var selvfølgelig like morsom.


Men ingenting er så spennende som levende fisk :-)


Jeg tok en opprensk i akvariet i helga. Pumpa må rengjøres en gang iblant den også. Da greide jeg til min store ergrelse å ødelegge impeller dekselet. Jeg har aldri vært helt fornøyd med denne Fluval-pumpa, og falt nesten  for fristelsen å kjøpe ei ny fra Eheim...
Det blei til at jeg bestilte ett nytt deksel til ca 140,- på eBay. Det har jeg aldri gjort før, så nå venter jeg spent på om jeg får den rette delen snart.


Det har omtrent ikke blitt en eneste skikkelig tur den siste uka, bare småturer. Idag MÅTTE vi bare ut.
Jeg er kanskje litt pysete, men jeg var veldig spent på hvordan kneet ville oppføre seg. Skiløypene var ikke oppkjørt på Haglebu, men det var fint å gå på ski likevel. Ingen folk å se, så jeg var strålende fornøyd.


Underlaget var fast, så han hadde ingen problem med å ta seg fram, Nalle heller. Han var forresten på vekta sist lørdag. Den viste da 26,5 - så han har jammen gått ned 1,5 kg - litt mer enn meg ;-)


Vi begynte å gå Hovdanrunden igjen. Det er jo noen cacher der...
Idag fant vi to av fire. Jeg har innsett at jeg må vente til snøen går på den ene, men den andre burde jeg ha finni. Fy flate så irriterende når man er så nær - men likevel må gi opp!!!


Skituren varte i fire timer.


Men når sant skal sies, gikk vi antagelig ikke mer enn 4-5 km. Under tvil legges dagens innsats inn under 100turdageri2016 som den 24.
***

2 kommentarer:

  1. Tror Nalle og jeg er ganske like. Snø er knall! Gratulerer til Stripa, et helt år skal man ikke kimse av! Så rimelig gøy ut den leika der, kunne nok trigge en flat også den ;)

    SvarSlett
  2. vinter uten snø er ingen vinter, så jeg er glad vi fikk litt mer av den :-)
    Gutta mine har en tendens til å rappe Stripas leikmus og tygge dem sund. Dessuten vil ikke Stripa røre leiker som er våte av hundeslev. Det er visst motbydelig!

    SvarSlett