tirsdag 4. oktober 2011

Ingen kjenner dagen før solen går ned.

 

Wilma på yndligstedet sitt . . . det er meg ett kjært syn, kan dere tro!fint 021

Når vi kommer og når vi drar, sitter ho under rogna si og smiler med hele seg!

Været blei ikke helt som vi hadde håpa, så vi gikk bare en liten tur på fredag. Men vi hadde fin utsikt ned i Bergheim-kroken!

fint 018

På kvelden møttes den harde kjerne + Mona, Mina og Tuuli - til kosetrening. Hilde satte opp Rallybanen sin, og vi gikk noen runder. Nalle syns det var kjempemoro å få trene på Låplassen igjen! Kaffepause med noko attått hører med, og etter ei lang skravlepause blei lyset satt på så vi kunne trene enda mer, før vi avslutta med fellesdekk.

Ingenting er så trivelig som kosetreninga på Låplassen!fint 023

Lørdag var det knallvær. . . mens jeg var på jobb. Vi kom heim akkurat idet sola gikk ned.fint 038

Søndagen var regntung og grå, slettes ikke slik som jeg hadde forestilt meg den skulle bli. Bjørn lokka meg ut i tunet noen ganger, for å beundre den ene fugleflokken etter den andre, men jeg liker meg best inne når jeg er værsjuk og litt småfurten . .

fint 049

Jeg har nettopp investert i ny Fluval-pumpe til akvariet, så jeg hadde da noe å gjøre inne ;-)

Og som noen av dere kanskje nå har oppfatta – så har jeg fått meg enda en ny kjæledegge. . .

fint 048

HER ER BELLA!

fint 052

En søt liten hamster, som er like natt-aktiv som meg! Tilogmed når jeg har lagt meg, kan jeg høre at ho driver på i tredemølla si. Men rett skal være rett, ho tilhører ikke meg. Jeg skal bare passe henne ei uke, og denne vesle dama merker vi knapt at vi har i hus.

Så mens ho har surra på i hjulet sitt, har jeg surra på med rokkehjulet mittfredag 002

Hverdagene er her igjen, og huttetu så fort de går. . .  Men jammen må vi prøve å nyte hver eneste dag, som om det var den siste. 

Nina har laga seg ny blogg,  jeg ønsker henne så inderlig lykke til på ferden uten Fjelldronningens Charlie.

HA EI FIN UKE

Hmm - ingen bilder av Nalle denne gang – var det mulig!?!?

10 kommentarer:

 1. Koselig bilder du har tatt!! Så fint et akvarium du har!! Bella var jo søt da, men jeg liker ikke sånne gnagere! Mariken viser meg stadig noen deguser på jobben og hamstere. men jeg har sagt at sånt skal vi ikke ha.
  Så flott dronning Wilma troner under sitt rogn tre!!
  Og vilke flotte nøster du har fått til!!
  Ha en fin uke videre!!

  SvarSlett
 2. Wilma er virkelig dronninga på haugen! Flott bilde av flotte Wilma. Dere hadde det nok helt topp på Låplassen, som vanlig! Det var en supersøt liten hamsterjente. Hun er i de beste hender hos "tante" Nøve:o)

  Masse herlig garn som skal varme noen godt til vinteren.

  SvarSlett
 3. Du er så flink til å spinne garn!! Eg er så imponert.. :)

  Og Bella var jo ei kjempesøt lita ei ;)

  SvarSlett
 4. Det er jo ikke dårlig vær, bare dårlig klær!!! Men skjønner det er godt å være inne når høstgufsen kommer. Det er en overgang vi må i gjemmom. :)

  Wilma er bare vakker uansett hvor hun står. Charlie var så glad i henne.

  Den treningen skulle jeg så gjerne ha vært med på. Hilde er bare super!!!!!

  Ja, jeg har prøvd meg på en blogg uten Charlie. Det er skikkelig rart. Vet nesten ikke hva jeg skal skrive der. Men tusen takk for reklamen. :))))

  Ha noen supre dager denne uken.:)))

  SvarSlett
 5. Så fint garnbilde da! Fint spunnet tråd.

  SvarSlett
 6. Flott bilde av din finsk lapphund :D Jeg er engelsk men jeg bor i Norge nå, min norsk er ikke så bra men jeg skal 'follow' din blog og kanskje min norsk vil bli bedre!

  (God I hope that was at least understandable! Since we have Norway + finnish lapphund's in common I thought I'd follow your blog and try and improve my norwegian reading skills! Beautiful photographs and finnish lapphunds makes for better learning than language books for sure!) :)

  SvarSlett
 7. Nydelig garn =)

  Og så kjekt med gode treningskamerater =)

  SvarSlett
 8. Ja, det var virkelig ei dronning på egen haug:o) nydelig bilde!

  Høsten er her og fargene endres, en vakker tid.

  Jeg liker nøstene dine Nøve, er jo helt utrolig hvordan det har utviklet fra den dagen du fikk en rokk ihus.

  Nyt høstdagene..kjenner jeg deg rett så gjør du det:o)

  SvarSlett
 9. Flinke dere er :-) Tror det skjer noe stadig hjemme hos dere :-) Mange som krever sitt stell. MEn, kjempehyggelig emd dyr da.HAR vel vært gjennom de fleste selv, ja uten gnagere.. HAdde en hare hjemme en gang, det er vel det eneste. Ellers både papegøye, undulater, katter, hunder og selvsagt akvariet.Nå er det kun akvarie og hund( er).. Nok det akkurat nå. Men ha en fortsatt flott høst. Og gleder meg til å se hva det blir av dette garnet :-)

  SvarSlett
 10. Nå er jeg så treg til å kommentere, og takke for kommentarer - at jeg skjems av meg selv! Noen blogger får jeg ikke kommentert heller, gudene vet hva som skjer.. Det gjelder bla. den britiske jentas blogg og Gry Violas. Takk skal dere ha iallefall!

  Jeg er forresten spent på hva det blir av de garn-nøstene selv,jeg! Mona har fått garnet fordi det er av hennes hund Tuuli (Nalles søster), og ho kommer nok til å strikke ett eller anna ;)

  SvarSlett