mandag 12. november 2012

Mandag

Annenhver mandag er det varebestilling i butikken, og DA ha vi det travelt, da. I dag var det den mandagen igjen.

Nalle og jeg dro hjemmefra før 9, og dermed fikk vi tid til å gå en liten tur uti Hæra. Ingen bjeffing da vi ankom Gol idag heller - supert - en fin start på dagen :-)

Jeg slår vanligvis av lyden på mobilen når jeg er på jobb, men idag hadde jeg glemt det. Dermed kom jeg til å svare på en innkommende samtale, og den fikk meg til å undre resten av dagen. Jeg skulle egentlig ringe vedkommende opp igjen når jeg fikk tid, men det fikk jeg jo ikke tid til :/ Imorgo, kanskje??

En slektning dukka plutselig opp i butikken idag. Han hadde en trist beskjed å komme med. De hadde finni en onkel av meg, død. Han som var den yngste i søskenflokken på 10. Nå er det bare 6 søstre igjen av dem.

Nalle fikk såvidt en liten tissetur før arbeidsdagen var over 17.30. Varebestillingene blei sendt i tide, dyra våres fikk mat og stell, og Zoo 1 Gol er klar for en ny dag :-)

Det ble knapt med tid, men vi rakk en 10 minutters snuserunde i Gol, før jeg måtte på møte i Valgkomiteen i HHK. Litt før 20 var vi heime igjen. Jeg satte på potetene, og varma opp restene etter søndagens rådyrmiddag.

pakke 011

Dermed er siste rest av "Nalles rådyr" fortært... Sammen med poteter og masse brun saus, rista sopp, tyttebær og grønnsaker. Mmmm.

 

DET KOM PAKKE I POSTEN I DAG!

pakke 004

Det lukta så spennende!

Leo-ull til meg og tyggebein til Nalle :-)

pakke 006

Og Jakten på kjærligheten var i gang på tv...

Det går egentlig slag i slag med tv-titting på mandager, for vi har kommi i skade for å følge både det førstnevnte programmet OG Farmen!!!

pakke 013 Det blei natt innen kaninene fikk kveldsstellet sitt. Ullf står bare og tripper mens han venter på en liten godbit :-)

pakke 016 Buster er som vanlig så fin i barten! Han må få påfyll av pellets hver kveld. Jeg har en mistanke om at han har hatt middagsgjester i det siste... 

pakke 019

Og Ludde - han vil aller helst bare ha litt pannekos, han. Det er ikke så viktig for ham, med den godbiten :-)

pakke 020 Så blir radioen blir slått av, og varmelampa slått på.

GOD NATT til liten og stor!

3 kommentarer:

 1. Uff, trist med beskjeden om onkelen din. kondolerer.

  Jeg synes det virker så spennende å jobbe i dyrebutikk jeg :) er lissom litt annet enn disse klærne jeg jobber med. Og flinke Nalle som er med på jobb! :)

  Så bra pakken kom frem! Leo hadde litt lyst på det tyggebenet selv, men han var enig i at Nalle lunne få det, de roet seg jo tross alt ned på slutten av turen i sommer ;)

  -Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Snille Leo, han vet nok ikke hvor godt han har gjort engang! Endelig har Nalle fått noe nytt å bære på. Du skjønner, han tygger ikke tyggebein - han bærer på dem når han er glad :)

   ps.Ulla til Leo ligger fortsatt trygt innpakka. Jeg tipper at mormor har mer nok å gjøre frem mot jul?? ;)

   Slett
  2. Hihi, så søt Nalle! Viktig å bære på ting ja ;)

   Jupp, ikke noe stress med ulla! Var bare fornøyd med at jeg husket å sende det avgårde ;)

   Slett