torsdag 15. november 2012

Torsdag

Når arbeidsdagen begynner klokka 13, står jeg ikke opp før jeg må. Det er deilig å ha litt bedre tid til å stelle med dyra og alt det andre som må gjøres. Idag gjorde jeg meg ferdig med en Hals av lapphundull. Ikke av hvem som helst sin lapphundull - det var nemlig Milli og Tjorven som hadde insistert på at jeg skulle bruke ulla deres til å lage noe til meg sjøl denne gangen! Tusen takk, jenter ♥torsdag 001 Den lysegrå fargen er en blandings av Milli og Tjorven :)

Vi kjørte oppover til Gol i god tid, og for første gang siden jeg begynte å "forflytte forventingen" - kunne jeg kjøre direkte inn i parkeringshuset og parkere bilen - uten ett bjeff!  Nalle sitter fortsatt i framsetet, og jeg må dessuten tilstå at leverpostei-tuba var framme den siste stubben... Men det går bedre og bedre!

torsdag 002 Dette er litt av det som møtte meg idag.

I tilegg sto det pall på pall med varer både utafor og innafor butikken. Rart hvordan alt må komme samtidig!!! Som om ikke dette var nok, hadde den stakkaren som leverte varer, greid å slippe ut to kanarifugler. Den ene hadde Tina greid å få inn i buret igjen, men den andre hadde flydd opp i senterets 1.etasje og slått seg til der... Det var bare å brette opp ermene og sette igang.

Fuglen ble fanga, og alle var glade. Da porten blei stengt kl 20.30 ikveld, såg butikken mye triveligere ut heldigvis!

Jeg måtte innom Rema 1000 og handle litt, og "kvelds-middagen" ble meget lettvindt. Men så har jeg fått i meg over ei halv plate melkesjokolade av den store typen etterpå også...

torsdag 006 Jaco fikk orden i huset sitt, før han sa god natt og la nebbet bakpå ryggen.

I morgo blir det en lang dag.

GOD HELG!

1 kommentar:

  1. Milli og Tjorven er kjempekjempeglade for at den fantastisk fine halsen skal varme halsen din i vinter! Den var råfin! Var det en liten bord av Wilmaull nederst, eller er det borden som er Milli/Lorva kombo?

    Himmel det var litt av en haug med varer som møtte deg på jobb!

    Glad dere fikk tak i fuglen!

    SvarSlett