tirsdag 13. november 2012

Tirsdag

Opp og stå 7.50, hopp i dusjen, fôre kaniner-fugl-og-fisk, smøre matpakke, hive innpå en kaffekopp, ut for å skrape is før kjøreturen starter... Ca 40 min senere svingte vi opp i sentrum i Nedre Gol. Her gikk vi en liten tur i dagtidlig, og Nalle var bare grei :-)

tirsdag 005 Arbeidsdagen går fort! Spesielt når man jobber aleine fram til kl. 13. Idag rakk jeg heldigvis å slamsuge noen akvarier. Dagene blir aldri helt like her. En bitteliten Engelsk toyterrier-valp kom for å hilse på, og på samme tid kom ei lykkelig miniatyr bull-terrier tispe svinsende. Kjempekoselig og veldig sosialt for to og firbeinte. Det var nesten så ei "kattedame" som stakk innom butikken akkurat da  - blei omvendt i dag!

tirsdag 007 Rett etter jobb møttes vi til hundetrening på Nes. Idag kom jeg helt ut av tellinga - vi var mange!!! Alt fra en schäfervalp på 10-11 uker til Nalle på seks år, bittesmå chihuahuer til svære rottweilere og Bernere. Ikke så rart kanskje, at den godeste Nallefar får litt trøbbel med å gjete flokken iblant....

Vi delte oss opp i grupper, og gikk rundt i Nes og trente på passering. Veldig moro! (Ikke fullt så moro når Nalle piper og maser, men det kommer seg)

My syns iallefall at det var kjempestas å møte Nalle igjen :-)

tirsdag 013

Det begynte å regne(!), men vi ga oss ikke før normalt av den grunn.

Klokka var nærmere halv ni da vi var heime igjen ikveld. Da er det enkelt og greit å ta ei potetmos-pakke, grønnsaker fra frysa og skinnfrie kjøttpølser til "middags"...

tirsdag 018 

Så er det beina på bordet,  kose seg med dagens Hallingdøl og strikketøy :-)

tirsdag 024

Ved midnatt gikk Nalle på soverommet og der flata'n ut..

tirsdag 026

Jeg blir vel sittende noen timer til... Imorgo har eg fri, nemlig :-)

ps. bare en ting til...

Her er enda en god ting ved å bo på bygda.. Fikk en bekymringstelefon fra Flå idag. Fordi det ikke lyste i vindua hos mamma, blei naboene litt urolige og ringte meg for å sjekke. Jeg kunne berolige dem med at mamma hadde reist heim til søstrene sine i Hemsedal. Jeg er veldig takknemlig for at de bryr seg :-)

TAKK FOR I DAG!

5 kommentarer:

 1. Så vakker Nallegutt er der han ligger rett ut, og med tunga stikkende såvidt ut :)
  Veldig godt å ha naboer som følger med!

  SvarSlett
 2. Flinke deg og flinke Nalle-mann:o) Jobb og trening og attpåtil i regnvær(!). Godt å komme hjem til litt "Fortgjortmat" og strikketøy.

  Så bra naboene følger med, definitivt en stor fordel ved bygdelivet:o)

  SvarSlett
 3. Det var litt av en lang dag men deilig at det kommer en fridag etter. Herlig bilde av Nalle utslitt men fornøyd.
  Så betryggende å vite at noen følger med, bygda er nok litt tryggere å bo i.

  SvarSlett
 4. Sånne lange dager er blitt vanlig her nå. Men hva gjør en ikke for hundene? Men det var da utrolig mange som stilte opp. Det er bra!!!!

  Så flotte naboer! Akkurat sånn det skal være. :))))

  SvarSlett
 5. Vi skal på passeringskurs i dag med Kira. Passering er jammen ikke like lett når man er høyløpsk gitt :P

  SvarSlett