fredag 23. mai 2014

Slikt å gjøre, slikt å føre…

 

Hils på Ludde – verdens søteste angorakanin!

SNURR FILM Smilefjes som blunker

Så var det Angolinas tur. Og jammen er ho yndig og søt, ho også…

DSC_1533

Tassen er iallefall heeeelt henrykt Smilefjes

DSC_1541

Rødt hjerte

DSC_1530

Klippingen gikk fint, og da vi var halvveis (og kun det værste gjensto) – fikk ho lov til å hilse på Buster. Han elsker damer.

DSC_1549

Da ho tilslutt var ferdigklipt(!?), fikk ho lov til å hoppe rundt – men ho ville bare sitte å vise seg fram for Buster. Og Buster stakkars, han blei helt fra seg av forelskelse…

Noe som heter at kjærlighet gjør blind, men jeg vet ikke Smilefjes som blunker

DSC_1555

Endelig kan jeg spinne angora igjen Kanin

IMG_9510

Det må kalles god timing, for jeg er akkurat ferdig med lapphund-ulla til Honey og Arja. Det blei 1270 g garn!

IMG_9421

Garnet har blitt vaska i Milo og skylt godt i flere omganger, det tørka i vårvind, og tilsist blir det vinda opp i garn-nøster.

DSC_1560

Utrolig kjedelig, syns Tassen – men jeg storkoser meg.

DSC_1563

Garnet blei bra, om jeg kan si det selv Smilefjes

DSC_1565

Dette foregikk på søndag. En varm og doven dag.

Mens jeg satt der og vinda opp garn, surra tankene vidt omkring. Til Imle, Rime, Lisbetnuten, Trytetjern…

IMG_9472

Vi endte opp på Imlan.

IMG_9449

Da klokka var nesten sju om kvelden, fant vi cachen på Imlehaugen Smilefjes som blunker

IMG_9455

Nalle fikk jakte bittelitt lemen, mens Tassen fikk danse i snø.

IMG_9461

Gauken gol i liene, koko’et ljoma over hele setergrenda.

IMG_9458

Isen var såvidt gått nedpå Imlevatnet, og bjørka hadde bittesmå museører.

IMG_9499

Fjellet blomstra – og vi nøt stunden

IMG_9460

Det var en magisk vårkveld, og en fantastisk fin avslutning på ei spesiell mai-helg.

Og - jeg er vel kanskje allerede hekta på geo caching..?

IMG_9508

Jeg fant min tredje cache etter arbeidstid i dag. Den var egentlig enkel å finne, men gjemt på en snedig måte, ved Tingstugu i Gol.IMG_9509

Det er bare så utrolig moro å finne dem! Det sto ei dame utafor Tingstugu, da jeg gikk der og snoka. Jeg følte at jeg måtte prøve å forklare henne hva jeg dreiv med, for jeg så sikkert veldig merkelig ut. Tror ikke ho skjønte greia, men ho ønska meg lykke til, før ho gikk inn igjen. Da jeg fant cachen – hadde jeg lyst til å storme inn og vise henne den – men jeg besinna meg. Det er jo ikke så mye å vise fram…

Her er noe helt anna som jeg vil skryte av, med god samvittighet!

IMG_9428

Rødt hjerteTUSSI Rødt hjerte

Det var så koselig å se deg igjen, vesle Nalledatter Smilefjes

8 kommentarer:

 1. Jeg blir bare sittende og smile, jeg, lykkelig over at du synes det å finne plastikkbokser i naturen ved hjelp av dyre satelitter er så moro ;) Og ja, man føler seg titt og ofte både dum og mistenkeliggjort når man leter etter boker i folkenære områder, men man blir etterhvert veldig flink til å late som man studerer arkitektur, knyter skolisser eller tar nærbilder av gresstrå :p

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Føler meg litt rar, ja. Men dette er iallefall en kjempefin måte til å komme seg ut å se eller gjenoppdage steder ;)

   Slett
 2. Hehe, du kommer til å "tømme" Hallingdal for casher i løpet av noen uker du :)
  Jeg liker absolutt best de som ligger ute i naturen best. Da kan vi surre og vase rundt uten at noen ser rart på oss. Ja også de som er plassert på info-tavler er jo ganske greie. Der skal man jo stå og glo :)
  Masse fine bilder og mye flott garn :)

  SvarSlett
 3. Bare vær og føre som hindrer meg nå, Tove. Neida, men jeg ser at jeg har MANGE fine turer foran meg - det er mange Cacher her omkring! Jeg har ikke oppgradert medlemskap, det har vel dere..? Er det verdt pengene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi har Premium. Det koster jo ikke så mye :) Om det er verdt det? Tja, jeg er ganske sikker på at om du spør Kjersti så er svaret JA. Om du spør meg så er svaret tja, men mest ja. Vi ikke utnytter mulighetene det gir. Så for meg så er det disse fordelene: Flere cacher man kan leite etter (kjedelig med cacher som ligger i området og du ikke har mulighet til å leite etter). Og flere opplysninger som ligger inne på cachen på gps'n (men jeg vet ikke om det er noen forskjell her når en bruker mobilen) Begge disse to mulighetene setter jeg stor pris på. Og så har du mange andre muligheter som jeg ikke vet om/vet hvordan brukes. Vi er fortsatt amatører.
   Tove

   Slett
  2. Vet du hva, Tove....jeg kjøpte oppgraderingen før jeg så svaret ditt. Nysgjerrigheten blei for stor, og det var slettes ikke så dyrt som jeg trodde ;)

   Slett
 4. Fiiine ninepusane :) og herlige turbilder som vanleg! Kjenner at eg må snart koma meg i veg på fjellet :) No er det jo vååår!

  SvarSlett
  Svar
  1. No er det vår i fjellet, ja! Fortsatt endel snø i fjellet, men blir man våt så beina på denne årstida, så er det nesten bare godt! Iallefall det nærmeste jeg kommer bading ;)

   Slett