onsdag 25. juni 2008

Blogg!!!!

Ja nå er vi igang,liksom... Dette kan jo bli nyttig, kan planlegge og kanskje gjennomføre nye ideèr? Problemet er vel at dette tar tid jeg burde bruke på andre ting. Vi får se!

Jeg fikk ett gavekort for ei tid siden. Har kjøpt meg ei bok jeg ønska meg, ei treningsbukse(!) og nå sist en Springer, og fortsatt har jeg penger igjen - takk Vera! Springer har jeg brukt før, til min gode, gamle Pekka. Da han ble for gammel og stiv og støl, tenkte jeg at jeg aldri ville ha en annen hund enn ham - og ga bort Springeren som vi ikke brukte mer.
Men så kom Nalle!
I fjor sykla vi litt også. Da bandt jeg ham fast til bagasjebrettet, og det fungerte sånn noenlunde. (Bare så grådig kjedelig å surre det lange båndet rundt og rundt for å være sikker på at det ikke kom inni hjula.) Nå syns jeg Nalle begynte å bli altfor lat og treg :o) Tør sjelden slippe ham løs nå for tida, her er både elg og rådyr med kalver - og sinte grevlinger. Sau også, forresten, men de ser det ikke ut til at han bryr seg om lengre, heldigvis! I vinter sparka vi eller gikk på ski hver dag, da fikk han brukt trekk-kraften sin til noe nyttig (det vil si: å dra meg) Nå har han tatt livet svært med ro litt for lenge, kan liksom ikke skylde på sommervarmen heller.

I kveld tok jeg på ham selen, og spente ham fast. Han lurte litt med det samme, båndet er jo veldig kort og han kommer nær hjula. Men han skjønte poenget i løpet av ett sekund - akkurat som reklamen sier. Han dro meg sjøl om jeg bremsa. Det gikk i fint driv forbi kattene! Etter 1 km stoppa vi og bare rusla ett stykke, før vi sykla noen korte etapper til. Da vi kom til ett jorde i enden av vegen, tok jeg sjansen og slapp ham, ville se hvor sliten han var. Han var ikke sliten! Han leika og sprang ei stund, kom når jeg ropte, leika litt til og så snudde vi og dro hjemover. Vi gikk ned til elva en liten tur, han jaga noen fugler og drakk litt, og så fortsatte vi heim på den humpete grusvegen. Vi var fornøyde begge to, tror jeg!
Dette skal vi fortsette med, iallefall annenhver dag. Han har godt av å bli litt sliten iblant, jeg og!

Ellers øver vi på å vinke, det skjønte han veldig fort...
Sitte bamse går sånn noenlunde, han er altfor opptatt med å få tak i godteriet...
Rulle rundt går bra på grassbakken, men han vegrer seg for å rulle inne på gulvet...
Vi avslutter som regel med godteri-søk, da er han grundig da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar