fredag 27. juni 2008

Snart helg :o)


I går jobba jeg i butikken, Nalle var med som vanlig. Han er ikke vandt med å være aleine heime lenge, for jeg har ikke lyst eller behov for å dra uten ham! Han ligger tålmodig i bilen og venter. Vi tar noen rusleturer innimellom, og han får ligge litt inni butikken. Han er så rolig og snill!

Problemet til Nalle er at'n er overivrig når han ser andre hunder. Bjeffer og vil ha kontakt, og jeg som har meldt oss på utstilling i august... Vi MÅ trene mer på detta! Jeg går med ei Nero-flaske med vann i lomma (når jeg husker å ta den med), da tier han stille bare han ser den, men det er vel ikke den rette måten å lære ham folkeskikk på. Jeg skryter VELDIG når han er flink. Men nå er han to år, og treningsmetoden vår kan ikke sies å ha vært veldig effektiv...

Han fikk forresten hilse på en nydelig liten Border Collie valp i går. Den ble litt skremt da Nalle bjeffa, men det gikk over. Nalle er jo snill! Valpen blir nok å se igjen til høsten på kurs hos Hilde ;)


Vi tok en liten sykkeltur seint i går kveld. Han syns det er moro!
I kveld får vi gjester, det blir fint for Nalle å få unger å leike med, men nå må jeg sette i gang med helgevasken....

3 kommentarer:

 1. Sjølv om dette er eit gammalt innlegg så måtte eg berre le då eg las denne setningen: Problemet til Nalle er at'n er overivrig når han ser andre hunder. Bjeffer og vil ha kontakt.

  Du klarte å beskriva Heino på ein prikk!! Hehe.. Me har nok samme problem ja.. Mannfolk altså, dei skal jo alltid vere så ivrige!

  SvarSlett
 2. Kanskje det er derfor vi liker dem så godt...hehe

  SvarSlett
 3. Hehe ja det er nok det ;)

  SvarSlett