tirsdag 6. mars 2012

Ei uke med Tussi :-)

 

Tussi på tur 004

Nallefar har hatt litt å stri med denne uka :-)mandag 019

Tussi er ei meget aktiv dame på 2,5 år, og Nalle lar henne herje på NESTEN så mye ho vil. Han har sagt ifra sjøl ett par ganger, og noen ganger ber han meg om hjelp... men likevel lever Tussi stadig i håpet om at fatter'n blir med på noe skikkelig sprøtt. På tur får Tussi stort sett vimse på som ho vil uten bånd - hoppe og sprette att og fram - og når ho hører ordet "flink",  da kommer ho som ei kule og er kjempeklar for en godbit :-)sport 041 De er like på mange måter, men veldig ulike på andre måter...sport 023

Nalle tar livet litt mer med ro, men Tussi har sjølsikkerhet og ro i sjela ho også!Tussi på tur 006

Farga er temmelig lik, men Nalle har litt mere rødskjær. Tussi på tur 018

Nalle gikk årets første blodspor på søndag, og han var så ivrig at han begynte å spore straks vi kom ut gjennom grinda. Tror aldri jeg har merka slik arbeidslyst i ham før! Sporet gikk i ett kronglete og ulendt skogsterreng, det gikk over snø og over grusveg, men han gjorde jobben med glans. Og han blei så veldig kry da han fant rådyrklauven og fikk bære den heim :-)

spor 007

De er snusere begge to!

Tussi fikk prøve sitt aller første blodspor. Ho sleika seg framover i skogen, og gleden og overraskelsen var stor da det plutselig lå ei grillpølse under ett tre!spor 002 Da vi gikk forbi sporstarten idag, ville ho veldig gjerne vise Nallefar vegen til sitt hemmelig pølsested :-)mandag 008

Tussi har hilst på kaninene også. Ville veldig gjerne leike med dem, men de holdt henne på klokelig avstand. Men, Tussi greide å rappe de inntørka pølsebitene som lå under musefellene der inne - slå den! Og ho har fått i seg store menger kaninsnadderbæsj ;-)

spor 012

Tussi var med på jobb flere dager, og ho satte Bajas (han er en engelsk Staffordshire bullterrier på 1,5 år) på plass fra første stund. At Tussis jobb var å passe på Gommo'n sin, det skjønte han tilslutt ;-)

spor 001

Tussi fulgte meg til Gol idag også. Da jeg kom heim ikveld, sprang Nalle rett forbi meg og ut for å hilse på Tussi. Men da var ho ikke der.

Tussi 017

Hege og Tussi er tilbake i Florø, og vi savner dere allerede!

Takk for nå, Tusseluss :-)

12 kommentarer:

 1. Så heldig Tussi er som får lov til å komme på ferie til pappa'n og gommo si :):) Hun ser ut til å ha det som plommen i egget ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ho er så god, den jenta! Nå må jeg vel krype til sengs (i ei veldig hårete seng), men det blir rart å våkne uten to hoppende glade hunder imorgo tidlig...
   Vi er heldige som får passe henne en gang iblant :)

   Slett
 2. Så koselig dere har hatt det! Blir heilt varm i hjerterota å lese om Tussi, Ville er jo tross alt tanta:o) Tussi og Ville har samme måte å lokke litt treige hunder med på lek, minner om hverandre sånt du beskriver Tussi...kjempe kos!
  Nalle er vel hakket før proff på spor nå, godt jobba begge to!

  Nydelig portrett du fikk av vakre Tussi!
  Forstår godt at dere savner henne, hun virker så god.

  SvarSlett
 3. Hun er like vakker som sin far :)

  SvarSlett
 4. Nalle er så heldig, tenk å få slik jevnlig kontakt med dattera det er ikke mange hunder som får. Så er de så søte sammen, Nalle stor og kraftig og Tussi slik liten og søt .
  Tenker nok han savner henne men så har han Wilma da.

  SvarSlett
 5. For en finfin uke dere har hatt! Kjempekoselig å se, hun er så herlig, den vakre Tussi. Og hennes kloke og overbærende pappa, da. Han er nå så god med dattera si!

  Ha en fin uke videre!

  SvarSlett
 6. Nå sturer vel Nalle! Han skulle nok hatt datra der oftere. Selv om hun er en plage til tider. :)

  Tussi er blitt såååå vakker. Synes hun ligner veldig på Ofelia.

  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 7. Himmel, så fint dere har hatt det, alle tre tror jeg:o) Gøy å legge blodspor for dem begge, Nalle ser jo superstolt ut.

  Kanskje kaninbæsjhundegodt kunne blitt en aldri så liten binæring?;o)

  Du og su så like de er på det ene bildet Nøve. Det der de springernog hele selen til Nalle synes. Vakre er de begge to, og portrettbildet av Tussi nederst var flott???

  SvarSlett
 8. Så koseligt med Tussi besøk ;) Å for ei vakker lappejente hun har blitt ;)

  SvarSlett
 9. Ååh, så heldig Tussi er som kan få komme på besøk til papsen! Og blodspor ser så artig ut! Vi skal på sporkurs i mai, og jeg gleder meg masse, håper på å få gått masse spor i løpet av sommeren!

  Og, siste setningen (Da jeg kom heim ikveld, sprang Nalle rett forbi meg og ut for å hilse på Tussi. Men da var ho ikke der.) gjorde meg litt trist. Stakkar Nallefar! Vi passet mor til Thorvald i en halv uke tidligere i år, og når hun dro igjen var Thorvald omtrent deprimert hele dagen etterpå, ga meg bare såre blikk og gikk rundt og peip. Ikke greit å gå fra å være 2 til å være 1, altså :/

  SvarSlett
 10. Så mange fine og vårlige bilder ! Litt mer vinterlig igjen nå... Heldige Nalle som får ha besøk. Kango har også hatt det bra på ferie på Nes, mange fine turer med ei sprek "tante" Hedvig. Nå må vi snart få til en tur med gutta boys !

  SvarSlett
 11. Så flink pappa, som har dattera si i en uke av gangen, nesten helge pappa det :) og de er utrolig like! Vakre er de begge to :) og flinke med blodspor, og en litt stolt Nalle, herlig!

  Ha en flott kommende helg :)

  -Kristin

  SvarSlett