onsdag 29. februar 2012

Skuddårsdag og andre bonusdager

 

Tussi på tur 002

    Været er strålende - slipp oss UT for fanden!!!

Tussi på tur 003

UT og OPP her i verden :-)

Tussi på tur 009

Tussi og Nalle på UtsiktenTussi på tur 015

Endelig kom vi opp i snøen

Tussi på tur 027

Tussi og Nalle fikk springe i forvegen, og de var kjempeflinke på innkalling. Det var dessuten helt trygg her oppe, vegen var ikke kjørbar for verken skutere eller biler, og skogens dyr hadde vett til å holde seg unna oss :-)

Tussi på tur 044

Like opp til Nyhytta gikk vi, og der og da savna jeg sårt både kaffe og niste!

Tussi på tur 050 Tussi og'n gamle Nalle-far de leika og hadde det helt topp!Tussi på tur 058

Nalle holdt oss under oppsikt - for han merka at det var elg i nærheten!Tussi på tur 065 Jeg blei skikkelig fornøyd da han kom tilbake til meg etter å ha fulgt spora ei lita stund, og godbitene i lomma minka faretruende fort :-)

Tussi på tur 069

Vi gikk bortom fôringsplassen ved Triggerpunktet, der vi var for en måneds tid siden med Wilma... Litt mer vårlig nå, kan man si!Tussi på tur 076

Dette er Triggerpunktet, om noen skulle lure på hva det er...Tussi på tur 077

Fabelaktig utsikt rett ned til Bergheim, jeg har tatt lignende bilder tusenvis av ganger... Jeg blir alltid like betatt av synet, men får jo ikke med ALT på ett bilde!

Tussi på tur 074

Nedover lia igjen i full fart. Livet er herlig!Tussi på tur 083

Nede ved Utsikten er det pause igjen - og det vet de!Tussi på tur 085 Tussi beundrer utsikten - og vips så var vi heime igjen...Tussi på tur 087

I kveld har de liggi rett ut begge to. Tussi er veldig spretten av seg, men det ser ut til at ho er fornøyd med dagens aktivitet. Og Nalle har kanskje slanka seg bittelitt, ihvertfall er det håp om det så lenge Tussi er her!

Tussi 004

Han blei så veldig glad da Tussi kom på mandagskvelden!Tussi 003  

 FJELLDRONNINGENS HYVVA

Tussi 009

"TØFFE TUSSI NALLE-DATTER"

Tussi 018 

På tirsdag måtte ho bli med på jobb, mens Nalle venta heime. 

Tussi fikk hilse på Tina og Bajas...Tussi på tur i Gol 006

...og (det litt skumle) trollet på Hallingdal Husflid.Tussi på tur i Gol 008

Det blei en liten rusletur i Gol sentum.

Tussi på tur i Gol 003

- men Bergheim er best, og imorgen får vi enda en dag sammen ;-)

10 kommentarer:

 1. Så koselig med besøk fra den vakre Tussi, hun er så skjønn. Helt utrolig lik far sin, Frost likner nok mer på Ophelia.

  Definitivt vår i luften, islaget på skogstiene her begynner endelig å smelte, men enn så lenge holder vi oss mest inne i skogen - hvor det snodig nok er bart. Dog jeg må innrømme at jeg misunner deg dine turområder, mine er fine, men kan virkelig ikke måle seg. Men så bor vel du i en av de flotteste delene av dette langstrakte landet også:)

  Flinke Nalle som kom når du ropte, godt med områder hvor hundene kan løpe løse uten at man trenger å engste seg eller hele tiden være litt på vakt.

  SvarSlett
 2. Så fine dem er far og datter! Jeg vil nå si at Tussi var veldig lik Ofelia - ivertfall på et av bildene, men selvfølgelig hun er pappas jente:o)
  Flotte bilder fra en like fin tur på skuddårsdagen.
  Var et kort øyeblikk styggelig redd for et innlegg med hjerter, roser og frieri:o)))

  SvarSlett
 3. Som de koser seg sammen far og datter, herlige lekebilder av de to.
  Jeg gjentar meg selv men såååå vakker natur dere har og bildet over Bergheim, flott!!!
  Jeg synes Nalle er kjempeflink som kom på innkalling selv med nesa i elgspora.

  SvarSlett
 4. Tenker at du har kost deg jeg Nøve, med storfint besøk ab barnebarnet, nydelig vær og FRI! Herlige bilder av glade hunder! Tussi er veldiig lik mammaen sin synes jeg, mens i Frost ser jeg både mammen og pappaen hans innmari godt.

  SvarSlett
 5. At dere koste dere på tur er det ingen tvil om, og jeg blir like betatt av turbildene og naturbildene dine hver gang! Må være fantastisk å ha tilgang på sånne turområder helt i nærområdet, jeg skjønner jeg har flyttet til feil "skog" :)

  SvarSlett
 6. Ååh, Nalledattern var SØT! Men Nallefar har noe helt eget ved seg altså, er så glad i ansiktet hans, han ser så tvers igjennom go' ut (:

  SvarSlett
 7. Så mange herlige blinkskudd! Misunner dere det fine været med SOL! Det har de meldt her også til i morgen, og våkner jeg opp til gråvær da, ja da blir jeg ordentlig sur! ;)

  SvarSlett
 8. Hanne og Bienna2. mars 2012 kl. 12:07

  Takk for herlig rapport fra vårlige Bergheim!! Jeg sitter her med nesa i et tørkle, hoster og orker ingenting - da er det fint "å komme seg på tur" på denne måten.

  Herlig bilde av tøffe Tussi på slutten der!!! DEN Elvis-leppa, jo!!!

  SvarSlett
 9. Tussi blir finere og finere for hver gang jeg ser henne. :)))) Og jeg synes også hun er veldig lik Ofelia i ansiktet. Uansett så har hun to flotte foreldre. :))))

  Så fin hvit snø du har. Og med solen og hunder, da er jo fridagen klar. Det må jo bare være tur som er tingen. :))))

  SvarSlett