torsdag 10. mai 2012

På slanker'n

Vi veier visst fortsatt godt over 100 kg , Nalle og jeg. Og neimen om jeg husker hva vi veide forrige gang vi var på vekta, men jeg har begynt å ta dette litt på alvor ved at Nalle har begynt på Royal Canins Light-fôr, og jeg tester ut Light-Potetgull...

Og så sykler vi på livets landevei :)

Kolsrud 031 

Etter jobb på lørdag, sykla vi til Kolsrud, det vil si ca.1,2 mil tur/retur. Målet med turen var bla. å sjekke campinghyttene på Kolsrud, for den 1. helga i juni, kommer det noen lapper som skal på kurs med Hildes omreisende Lappe-skole :)

Kolsrud 025 

Vi sykla "baksida", men vanligvis, når man kommer i bil, så tar man av fra rv 7, krysser Hallingdalselva, og vips så er man framme. Her høres ikke biltrafikken, bare ett tog i ny og ne, elvesus og fuglesang.

Kolsrud 009

Reneste idyllen!

Kolsrud 033 Slik rett før sola går ned - er den en ubeskrivelig intes fuglesangKolsrud 032- innimellom må man bare stoppe opp, og kjenne at man er i det, liksom..

Kolsrud 043

Slike turer er den beste avkobling man kan få!

Vi har som jeg har nevnt før, hatt det veldig travelt på jobb. Etter ei litt trasig periode blei det til at Zoo1 overtok butikken. Det blir fortsatt mye å gjøre, og det ser ut til at det blir en ca 85% stilling på meg. En liten lønnsøkning blei det også, men jeg håper jeg vil trives med å jobbe såpass mye - jeg som har så mange hobbyer... Heldigvis er dette verdens beste jobb, og det vil skje mye spennende framover. Tina og Bajas er foreløpig de eneste arbeidskollegaene våre, og det er skikkelig stas å gå en liten tur med dem når dagens gjøremål er unnagjort!

Skaret 029

Oppi Gol er det forresten ikke så mye som minner om vår...

Derfor var det kjempekoselig at Wilma, IdaMari og Monica blei med Bergheim rundt på søndag - og jammen blomstrer fortsatt blåveisen borti Gjeitsund!

Skaret 011

Nalle og Wilma (- Wilma med rumpa full av kvist, det holder Nalle unna ;-)

Skaret 004

Lapphunder egner seg dårlig som trekkhunder, men det forbrennes nok noen kalorier hos både to og firbeinte i disse bakkene, vil jeg tro ;)

Skaret 016

Tenk at det blir så klare bilder på en mobil...

Skaret 014

og her er våre vakre blomsterbarn...

Skaret 019

Ida Mari er fortsatt en hemmelighet ;) men jeg kan si at ho følger en perfekt vekstkurve, bruker str 62 i klær, ho vokser og trives, og har masse mørkt hår :))))

 

♥ LEV  VEL ♥

11 kommentarer:

 1. Ååååå, nå strømmet minnene på, når jeg fikk se bildene fra Kolsrud camping! På den "innerste" hytta på det første bildet overnattet jeg, Ståle og Nadira den gangen vi var innom Hallingdalen :) :) En fantastisk idyllisk og koselig campingplass!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er liksom alltid solskinn og fint vær på Kolsrud Camping :)

   Slett
 2. He-he, du skal se at lightvarianten til både Royal Canin og Maarud gjør underverker;o) Nå kommer du til å bli tynn som en strek Nøve, for nå kan du begynne å klatre i lier og fjell igjen. Ingen jeg kjenner følger deg der, bortsett fra Nalle og n'Bjørn da:o)

  Kolsrud Camping er innmari hyggelig, og jeg gleder meg stort til kurs hos Hildes Omreisende:o)))

  Ida Mari får bokstavelig talt inn høydetreninga med morsmelka, og kommer til å bli en stjerne i utholdenhetsidrett om en 20 års tid tipper jeg;o)

  Godt å høre at ting er litt mer avklart på jobben, også håper jeg også at du vil trives med å jobbe såvidt mye, men du har vel egentlig jobbet mye hele tiden, så forskjellen blir kanskje ikke så stor, selvom den er definert på et papir?

  Gleder meg vilt og hemningsløst til å se deg. Snart!

  SvarSlett
 3. Fuglene kvitrer så det holder fortiden, innbiller meg at det er mer enn vanlig. Høres helt nydelig ut å sykle på sånne skogstier, langt fra alfarvei.
  De kiloa de kiloa som kommer snikende fra ingen steder, skjønner ikke det der jeg, kanskje de forsvinner like plutselig som de kommer;o)

  Fine Blomsterbarn:o)))

  SvarSlett
 4. Nøve ser at du har fått bort ordkode feltet. Hvordan fikk du det vekk, jeg har finner ikke ut av det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gå inn på innstillinger, deretter innlegg og kommentarer. Der kan man hake ut det man vil ;-) Kjekt å slippe ordkodene, syns jeg. Det blir ikke mere søppel heller.

   Slett
  2. Takk Nøve, fant endelig ut av det:o)

   Slett
 5. Så flinke dere er som gjør dere til venns med light-produktenes verden! Det vil sikkert gi de resultat dere ønsker, begge to:)

  Flotte turer er jo selvfølgelig en bonus med å skulle bli mindre i størrelse og det har dere jo til gangs! Og for et flott bilde tatt med mobil; jeg er ikke noe god på tekniske dubbeditter, men neste kamera skal ha et kamera som tar ordentlige bilder! Det jeg har nå er latterlig dårlig. Går glipp av så mange blinkskudd av Frost at det halve kunne vært nok... Og jeg er dårlig på å ta med kamera i skogen.

  Ha en strålende helg når vi kommer dit!

  SvarSlett
 6. Lykke til med lighteningen ;)

  SvarSlett
 7. Lykke til på slankekur! Det er heldigvis litt artigere å dra seg ut på ekstra turer når sola skinner og våren blomstrer :)

  Den omreisende lappeskolen virker helt fabelaktig, og jeg skulle virkelig ønske at jeg bodde nærmere, så jeg hadde jeg lurt meg med! :)

  SvarSlett
 8. Alltid koselig å lese bloggen din, Nøve!

  SvarSlett