tirsdag 29. mai 2012

Pinsen -12

Pinsen 007

Idag, mandag, var det ikke fullt så varmt, men vi satte oss i bilen og kjørte avgårde på måfå.

Vi havna på vegen over til Hedalen, og det endte med at vi gikk noen avstikkere hit og dit. Pinse 030

Her stoppa vegen ved ett koselig lite seterlag, som hette Vangen. Og med utsikt over Vangen, som er ett stort krinkelkrok-vatn. Dit må vi ta med kano en gang...Pinse 033

Fine, store gamle fjøs, med en trivelig utedass :)

Pinse 031

 

I går var det hett! Flatvollan 004 Vi kjørte vi opp til Flatvollan, og fulgte stien oppover mot Reinsjøen. Nalle visste ikke om han ville bli med videre, han måtte ligge og tenke seg om litt...

Flatvollan 007 Bjørn lata som om han ikke kjente Nalle og meg, de gangene vi møtte folk med hund... Men egentlig er de to ganske gode kompiser ;-)

Flatvollan 045

Det var Bjørn som foreslo å bruke Nalle som reklame for Turistforeningens stier... Flatvollan 039

Og det var Bjørn som plutselig viste seg å være en kreativ fotograf...

Flatvoll 009

Han syntes visst vi var noen raringer som absolutt ville gå med høge kneløft,

Flatvoll 008

mens han sjøl gikk tørrskodd på barmark...

Flatvoll 005

Jeg visste ikke at han gikk bak oss og tok bilder!

Flatvollan 049

Ja,ja. Jeg fikk meg en god latter - og en fin tur!

Flatvollan 051

Flatvollen, berre 15 min. biltur heimantefrå...

Flatvollan 057

Nalle fyllte seks år den 25., og han er som sagt en herremann i godt hold. Jeg har en tendens til å blande godsaker i tørrfôret hans, sjøl om det strengt tatt slettes ikke er nødvendig. Han som går på light-fôr og all ting...

Pinse 035Pinse 038

Men det skal det bli slutt på. Han skal over på RC's Dermacomfort igjen - for pelsens skyld. Og istedet for saus og andre godsaker, skal han få ett dryss av Provits Appetittvekker over maten. Han fikk den til bursdagen, og han syns det var kjempegodt! Så nå skal jeg se om jeg får ham til å spise to små måltider, istedet for ett stort til kvelds...

20. 009

Søndag og mandag var altså pinseferien vår :-)

Lørdag hadde Tina og jeg en fin jobbedag sammen, som vanlig. Fredag hadde jeg med meg en "skygge" på jobb, og det var kjempekoselig! Alle dyra fikk ekstra stell den dagen, og marsvina fikk bada seg og ekstra mye kos. Takk, Elin ;-)

Pinse 010

Pinse 014 

Ei ny arbeidsuke venter, men den blir jo kort...som begynner på tirsdag og slutter torsdagskveld - for fra fredag har jeg ei ukes ferie!!! Takket være Alicia ;-)

Pinsen 004

5 kommentarer:

 1. Mange flotte blder, Bjørn er jo reine proffen med kameraet :D Bildet av deg som "trekkhund" det har jeg ledd av noen ganger nå, fantastisk blinkskudd :D Tenker Nalle måtte ta seg noen ekstra ruller i snøen der.

  Koser meg alltid med innelggene dine.

  SvarSlett
 2. Jeg ler og er av herlige Nalle på ryggen som ikke vil hjem, rett og slett fantastisk!

  Og selvfølgelg må man gå i snø når det er snø ;)

  SvarSlett
 3. Hehe, ikke lett å få lappisene med hjem når de kan rulle i snø i stedet ;)

  SvarSlett
 4. Herlig bilder fra pinsen:D Nalle har det godt han også i matveien. Jeg sitter å lurer og lurer. Nøve, du må forklare... hvorfor appetitt vekker til Nallemann som er så godt i hold, han kan da vel ikke ha dårlig appetitt???;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, egentlig rart ingen har spurt om akkurat det før! Dette høres jo rart ut :) Jeg tenker bare sånn....
   Nalle er ikke glad i tørrfôr, men for at han skal få i seg den næringen han trenger MÅ han spise litt hver dag...og det gjør han ikke sålenge tørrfôret er tørt.. Derfor putter jeg i litt godsaker, for at'n skal spise - selv om han selvfølgelig hadde hatt godt av noen dager uten mat :/ Jo, det høres rart ut. Men appetitt-vekker'n er iallefall sunnere enn brun saus ;)

   Slett