onsdag 23. januar 2013

Tassens første arbeidsdag

"Alle" sto utafor Kremmartunet og venta på Tassen på mandag, men de første som fikk hilse ordentlig på ham, var selvfølgelig Sjefa og Bajas :-)

jobb 036 Litt etterpå kom Molly på besøk, og gutta blei veldig glade. Men Molly var litt betutta i dag, ho var akkurat ferdig med løpetida - og ikke så veldig interessert i gutter, stakkars!

jobb 051

Enda litt seinere på dagen kom det en Bichon Havanaise-kjekkas som ville ha "pedikyr", og Tassen fikk hilse på ham også.

jobb 063 Det lå an til å bli litt av en dag, og arbeidsdagen var bare halvveis...

Tassen liker seg i buret sitt, men han måtte gråte litt da døra blei stengt... Det var ikke lett å sove, og alle som kom innom ville hilse på og trøste ham.

jobb 061

Da prinsesse Lykke kom trippende på sine vakre, spesialsydde sko - trodde Tassen han drømte. Ho er sååå søt!

jobb 066

Og innen arbeidsdagen var omme - kom det jammen en huskyvalp også - ei nydelig jente på bare 8 uker!

jobb 073 Ho var fin, ho :-)

jobb 075

Da vi kom heim til kvelds, tok Nalle imot oss med stor glede. Han hadde hatt godt av en fridag, tror jeg - det tar på, nemlig - det å passe på en liten guttevalp!

Tassen ordna senga si sjøl. Han samla alle teppene han fant og dro dem oppi senga si - og der flata han rett ut :-)jobb 028 

Så skulle vi ha noen dager fri, men slik gikk det ikke. Vi måtte på jobb igjen. Det var kanskje like bra, for nå var Tassen godt kjent i butikken. Han slo seg fort til ro da han fikk smake på tørrfisk for første gang.

jobb 083

Det kom ingen hunder på besøk idag, men han fikk kose med mange unger - og det er nesten like fint for en liten Tass :-)

jobb 084 Idag gråt ikke Tassen, nei!

Han var så flink. Han fikk mye kos, men sov godt og lenge :-)

jobb 101

Nalle ser mye vennligere på Tassen nå. Han gir tydelig uttrykk for at han liker Tassen bedre og bedre. Han har nok innsett at gjesten har kommet for å bli :-)

 

Vi var på besøk hos Vicky her om dagen, det hadde vi nesten glemt å fortelle.

jobb 004 

Nalle er Vickys første kjærlighet

jobb 010 Ser ut som om Tassen lurer på hva storebror driver med...

jobb 023

"Noen" må holde Nalle i tøylene  ;-)

jobb 026 

Tassen har funnet sin plass her i livet  :-)

jobb 097

Vi må på jobb imorgen også, vi to - og det er faktisk ganske moro ;-)

Sånn er det med den saken.

16 kommentarer:

 1. Hihi, for noen herlige sove stillinger Tassen har! :)
  -Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Rare sovestillinger, ja! Jeg blir nesten skremt, han legger jo hodet baklengs bakpå ryggen iblant :) Alt er visst mulig for en lundehund...

   Slett
 2. Så koselig for en slik liten Tass og få hilse på så mange forskjellige hunder og mennesker. Det er jo helt perfekt å ha en slik jobb når du har valp.
  Og Nalle er jo bare superbror, så snill og tålmodig. Bildet av Tassen som "går tur" med Nalle er så søtt.
  Så må jeg også nevne de diverse sovestillingene, herlig.

  Kos dere !

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er kjempeheldig som har en slik dyrevennlig jobb :) Nalle imponerer meg stadig - tenk, han er snart sju år!

   Slett
 3. Søteste Tassen, ikke rart alle vil hilse på han! Det må være godt å være hund hos deg, Nøve!

  Og så godt at Nalle har innsett at gjesten er permanent og trives med den avgjørelsen, det ser nå ut til at han er rett så stolt av den rare lillebroren sin. Han lar seg jo til og med luftes av Tassen;)

  Herlige dager, har dere! Skulle ønske jeg kunne ta med meg Frost på jobb, han kunne sjarmert misfornøyde mennesker i senk!


  Ha en fin uke videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Dyr har stort sett en positiv virkning på folk, spesielt på unger og gamle. Hundene burde vært fast ansatt på endel steder!!!

   Slett
 4. Så artig å lese om. Kjempe sosialt for Tassen og være med på jobb!! Kjekt for store bror og være hjemme å slappe av mellom salga. Morro å se på alle sovestillingene til Tassen!! Ha ei fin uke. Her så skal det være -12 nå for det sier vær meldinga men gradestokken viser - 19 nå kl 13. Bilen synes ikke denne kulda er noe så den gadd ikke å starte i dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den tapre gamle ulken min har starta hver dag etter jul - tross mangeogtjue minusgrader! Nissene gjorde nok en god jobb ;)
   Idag er det bare -13 - jippi!

   Slett
 5. Jeg ELSKER å lese om Tassen og Nalle, lillebror og storebror på Bergheim!

  Så flott miljøtrening for en liten Tass Nøve, og storebror Nalle synes nok det er godt å få litt kvalitetstid med seg selv:o)

  Flotte bilder av flotte gutter. Jeg synes det bildet der Tassen sover i armkroken din er så koselig (også begynte jeg å le litt når jeg faktisk synes at dere ligner bittelitt der dere sitter:o))

  Sees om ikke så alt for lenge gitt:o)

  Klem fra jentene på Tjøme

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for komplimentet, Gry ;)
   Blir spennende å møte jentene fra Tjøme. Her er det noen som gleder seg vanvittig... Tassen har hørt så mye pent om dere ;)

   Slett
 6. Jeg smelter jeg, rett og slett! Tror du har verdens heldigste hunder :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe - verdens herligste hunder, ja :)

   Slett
 7. Moro å følge med, men veldig skummelt også! Får jo plutselig lyst på en "lillesøster" i huset....

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa, det er vel ikke lenge før, Tove..? Du vet jo hvor koselig det er ;)

   Slett
 8. Tenker Tassen hadde det supert på sin første arbeidsdag. Og så mange spennende folk og hunder han fikk møte. Ikke rart det var godt å ta seg en lur da :-) Ser ut som Nalle blir verdens beste storebror. Så søtt når Tassen leier Nalle i båndet.... smelt. Hvordan kan det foresten ha seg att du valgte en Lundehund denne gangen? Han er veldig søt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nalle og Tassen vet å innrette seg :)
   Hvorfor det ble lundehund... Tja, jeg som trodde det aldri skulle bli noe anna enn lapphund på meg. Jeg syns fortsatt de er verdens vakreste og antagelig verdens smarteste, men jeg tror det hadde blitt upraktisk for meg med to "store" lappegutter - rett og slett!
   Lundehunden er dessuten er utrydningstrua urnorsk rase, og historien deres fenger meg veldig... Jeg gleder meg vanvittig til å bli bedre kjent med vesle Tassen - han er en skikkelig tøffing - og kan nok holde tritt med den seigeste lapphund ;)

   Slett