søndag 10. februar 2013

Lapper på eventyr

Det var rundt 20 minusgrader fredagsmorgen, da jeg begynte å varme opp Olabu. Nalle forsto med en gang at noe skulle skje, så han ville helst sitte slik på post -

venter 003 men Tassen syns det var altfor kaldt der ute...

Solbu 006

Utpå dagen kom endelig meldinga fra Gry; "vi er i Flø", og dermed var det på tide å møtes på NorKro for å spise middag. Gry og Milli, Kristin og Leo, Gry Viola, Siss og Roxie :)

Vi spiste og skravla slik som gamle venner gjør - og alle sammen gleda seg til helgas begivenheter. Gry og Kristin fortsatte opp til Fagerhøy, mens de andre blei med heim til Bergheim.

Solbu 012

Skikkelig kose-kveld :)

Solbu 048

Nalle er glad i alle damer, men noen har en helt spesiell tiltrenkningskraft ;o)

Solbu 049 Roxie hadde løpetid, så ho måtte feriere i Olabu, dessverre - men vi gikk turer, så ho led nok ingen nød. Jeg tror Sissel serverte henne også noen ostepop utpå kvelden ;o)

Solbu 050 

Tassen og Sissel  ett vakkert par som satte stor pris på hverandre!

Solbu 052 

Og disse to, da - Nalle og Gry Viola....

Solbu 053 (2)

SKIKKELIGE SUSSEBASSER, DET

Solbu 057

 Solbu 055

 

Klokka tolv på lørdag, møttes vi på Solbu, der Hildes omreisende lapphundskole hadde stelt i stand for oss! 

-og Solbu lever opp til navnet sitt igjen!

Solbu 037Her er Prins og Susann i siget

og her kommer Leo og Kristin i Rally-løypaSolbu 030

Her lærer Gry og Milli  høgre og venstre Solbu 046

og her går Kango og Berit slalom!

Solbu 025

Gry Viola og Tassen var heiagjeng :o)

Solbu 028-men herlige Kristin, hva/hvem er det du ler så inderlig godt av, mon tro?  

Nøve & Nalle i farta...549271_10151432283872766_1214616571_n med vakre Buvatn i bakgrunnen.

Søndag sto ski-trening på programmet (det var derfor vi tørrtrente på høgre og venstre dagen før). Det var mildere vær, men jeg holdt meg hjemme. Det er ikke så enkelt å trene to hunder samtidig, nemlig - ihvertfall ikke en liten tass som fryser lett :)

Solbu 072 Istedet fikk Tassen og Fjelldronningens Eroxie leike sammen, og det var skikkelig moro for en liten lundegutt!

Solbu 077

Snipp - snapp - snute

så var helga ute.

Tusen takk for nå, kjære gode hundevenner. Det er neppe lenge før vi møtes igjen :-)

10 kommentarer:

 1. FOR en helg!!!! Både Gry Viola og Siss i Olabua! Nå har snart alle vært på besøk hos deg. Sååååå koselig. :) Skal du ikke fortelle mer da? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi har hatt ei fantastisk hundehelg igjen, kommer til å leve på den lenge :) Det var ekstra moro at Sissel og Gry Viola blei med denne gangen! Du har vært med på Hildes kurs selv, du Nina - og disse kursa kan jo knapt beskrives med ord ;)

   Slett
  2. ps. Og ENDELIG fikk Siss og jeg tatt oss en akevitt sammen :)))

   Slett
 2. Kursa til Hilde er noe for seg selv. Hadde håpet på et kurs med Hilde i rundering. Det er bare en drøm langt der borte. :)

  Det du skriver om Sissel og Gry Viola er akkurat det jeg mente også. Så har endelig de vært hos deg også. :) PS, har du sjekket om du har akevittflaska ennå, hahahah?

  SvarSlett
 3. Ser ut som dere hadde en kjempeherlig helg med masse kos, trening og hygge. Akkurat sånn det skal være! Vakkert vær og koselige mennesker rundt seg, bedre kan man ikke ha det tror jeg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har det så utrolig fint sammen. Selv om vi ikke har kjent hverandre i mange år, føles det slik :) Det gjør så inderlig godt å ha noen å dele hundegalskapen med, vet du ;)

   Slett
 4. Vi hadde ei helt fantastisk helg!! Ååå endeliiig fikk jeg hilst på sjølveste JACO!! Han var jo mye flottere en jeg hadde innbilt meg. Sang og plustra og masse god ord fra den gutten! Så fikk jeg åsså endelig kost med Nalle skikkelig. Han er jo bare helt nydelig! Nok en gang tusen takk for ei fortreffelig helg!! Har kosa meg så. Håper at det kan bli en tur en anna gang åsså.

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du koste deg, Gry Viola - og ikke ble smitta av fugleviruset ;) Var jo synd at Roxie ikke fikk vært med på Solbu, men da hadde nok guttene klikka :/ Dette må gjentas!

   Slett
 5. Disse kursene er det så mye snakk om at man får veldig lyst til å bli med en gang! ;)

  Og jeg må si hhybridTassen var en fantastisk nydelig kar! ( det er nå orginalTassen og!) men Også velfortjent med en helt egen Tassegenser!

  Rasevalget ditt er veldig spennende! ;) Håper å lære mer om denne flotte hunden;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg nyter valpetiden så godt jeg kan - vet jo at den går fryktelig fort, men samtidig gleder jeg meg veldig til å se hvordan Tassen blir som voksen ;) Han er en herlig liten fyr iallefall. Og Nalle trives bedre og bedre som storebror :o)))

   Kursene med Hilde er gull verdt! Skulle ønske flere fant seg en lærer som henne (hvis det finns??) :)

   Slett