søndag 31. mai 2015

Pus i hus!

30. mai var dagen
-for sønnens 28 års dag, for Bergheim Vels årsmøte, for nysnø på Ryfjell og for Stripas hjemkomst!Jeg har fabla om katt lenge, veid for og imot, men egentlig latt tilfeldighetene råde. Og så ville altså skjebnen det slik, at akkurat denne pusefrøkena skulle få komme til oss!Stripa blei født i Gol onsdag den 4.mars, og 12 uker seinere fikk jeg se henne for 1.gang.
Da var det gjort.Mor Bølla er ei fin liten dame. Ho er rett og slett litt finere enn andre puse-damer, det er lett å se at renner rasekatt-blod i hennes årer…


Her er pappa Dennis – en snill og rolig liten herremann!Og her er Stripa og Pipa, søstrene Sisters!


STRIPA

Ho har fått sitt eget rom på “kontoret”, for sikkerhetsskyld. Rommet er innreda med seng og kattedo, klorebrett, katteleiker, mat og drikke. En slik liten pusefrøken må ha utstyret i orden.Jeg har tenkt at først må ho bli godt kjent med husets folk (…meg), og liksom bli litt husvarm før ho får møte Gutta Boyz. De to lurte fælt på hva jeg dro med inn denne gangen. Nalle var nesten desperat etter å få stikke hue inn i reiseburet…der Stripa satt og freste.
Etterhvert la han seg på teppet sitt i naborommet, mens jeg blei sittende inne hos Stripa. Ho er så liten, og på ett helt nytt og fremmed sted, stakkars. Men dette er ei tøff og eventyrlysten liten frøken, så jeg tror nok dette skal gå seg til ganske fort!Tassen fikk komme inn og hilse på i kveld. Stripa syns det var helt greit, bare han holdt litt avstand slik at ho kunne betrakte ham. 
Dette er Dronning-emne!Og Tassen da, han turte nesten ikke å se på henne engang  
Åhhhh, jeg gleder meg til morgendagen!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med det skjønne lille nurket!
    Herlig bilde med Tassen nederst, du ser han nesten sitrer av lyst til å gå bort til henne! :D

    SvarSlett
  2. Takk takk. Han har sååå lyst, men så er han litt redd henne :-)

    SvarSlett