torsdag 7. januar 2021

Nytt år, takk og pris!

Jeg er spent på hva vi har i vente i 2021.
Det ser litt skummelt ut etter alt som har hendt i det siste, jeg tenker spesielt på tragedien i Gjerdrum og andre naturkatastrofer, og Trump - katastrofen i USA,
og korona...
Men det er vel fremdeles lov å håpe på en bedre verden for alle?


Jeg, med mitt korttidsminne - har noen gode minner fra 2020 på lur 😉Etter noen dager i ørska, skulle vi få noen gode opplevelser igjen, sammen med Mona og co.
Tuuli, søstera til Nalle - som har blitt godt og vel 14,5 år - har fått en liten valp! 
En bitteliten klein-spitz ved navn Tussi.
💓


Vi møttes ved museumet, og gikk runden langs elva. Tølle og Tassen syns Tussi var en artig liten skapning, kanskje en litt for liten skapning - så de var veldig forsiktige med henne. Dessuten passa Tuuli godt på at alt gikk fint for seg.


Da Mina og Martin gikk inn på senteret for å handle stjerneskudd, satt vi ute og venta og så på folk som gikk forbi. Det var selvfølgelig noen som stoppa for å ta en prat også. 
De fire var supre ambassadører for sine raser, og vi hadde det så kjekt!Stemningsbilde fra Nesbyen, den 30.12.20  kl.15.39...

💥🎆🐕🎇🎅🎄💥

Så kom årets aller siste dag.
Og Doffen!Det var ekte gjensynsglede, og gamle kunster var ikke glemt.Tølle var så glad for å se dem igjen, at han visste nesten ikke hvor han skulle gjøre av seg!
Men nyttårsaften skulle feires uten representanter Tjøme-gjengen for første gang på mange år, og vi savna dem. Håper alt blir som normalt neste år!
Maten smakte ikke så godt som den burde engang, så nå orka faktisk alle dessert - som om det kunne være en trøst.Men, men. Nyttårsaften var trivelig nok den, 
og at de firbeinte sov godt hele kvelden - det var det aller, aller viktigste.
Neste år er det forhåpentligvis forbudt med fyrverkeri 😎1. nyttårsdag opprant med ett strålende vakkert vintervær.
Men jeg måtte på jobb, og var så forberedt på det som jeg kunne bli.Da jeg dro heim etter endt arbeidsdag, hadde jeg sikra kveldens måltid med to ferdigstekte pizzaer fra Flø Heimelaga.  Det slo som alltid godt an 👍 
og vi fikk enda en koselig kveld sammen med særpingene.


 2. dag hadde jeg litt bedre tid før jeg skulle på jobb,
og Doffen og Petter fulgte gladelig med oss på tur oppover bakkan.


Kan trygt hilse og si at gutta kosa seg i snøen! Doffen, altså 💓
9,5 år. Sprekere, og svartere i pelsen enn noengang!Nissene hadde leika i snøen før vi kom, det lå att en diger snøball uti grøfta!Lundehund på snøball!Det måtte noen go'biter til 😅men han Tassen er den fødte fotomodell 😅


De fikk springe om kapp og herje ei god stund.og Tølle tok innersvingen på gamlekara i kampen om tuppa (kongla)Det var en flott vinterdag.Vi skulle helst vært ute hele dagen, men jeg måtte på jobb - og indianerne måtte tilbake til flatlandet igjen. Lite ante de om hva som venta der. Heldigvis.Gutta boys levde i nuet, og de kunne ikke hatt det bedre.
Håper vi ses snart igjen!Jeg hadde arbeidshelg, og temperaturen sank og sank...
Det var på høy tid å få strikka en ny genser til Tassen, og vi begynte optimistisk.


Etterhvert var det ikke like interessant å være fotomodell, men genseren måtte stadig prøves...
Jeg hadde ingen oppskrift, men masse garn. Blant anna en god del Nalle-garn 💓


Det vart kaldere og kaldere, og lufteturene kortere og kortere.Tassen skal være fornøyd med en ny og varm genser, for det har vært ned mot 20 minusgrader de siste dagene.Men jeg trur kanskje vi må ta en tur til Gol og kjøpe potesokker!

HAPPY  NEW  YEAR 

2 kommentarer:

 1. Godt nytt år! Ser ut som dere har kost dere masse :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det samme! Det gjorde godt å få prate med gamle venner igjen, oppføre seg nesten som i gamle dager - før koronaens tid! Og så var jeg jo heldig som fikk fire dager sammenhengende fri i romjula. Litt uflaks at jobbehelga mi falt på nyttårshelga, men noen må jo jobbe når butikken er åpen hver dag ...utenom 1.juledag og 17.mai.
   Bare det blir litt varmere i været, blir jeg helt fornøyd :-)

   Slett