onsdag 31. desember 2008

2008 er snart slutt!!!

Herbrand og jeg prøver "finstasen"

Blei han minst 50 år yngre??

Nå skal vi ut på vift :o)

Store deler av Bergheim-folket ligger med influensa! Vi tok oss en bukke-runde likevel, mest for gode, gamle Herbrands skyld. Eneboer'n vår har blitt så folkekjær på sine "gamle" dager. Han tok med trekkspillet sitt, og muntra opp folk vi var innom med Drømmen om Elin og Musevisa...
Da vi kom heim utpå natt, knabba Nalle bukke-maska mi og sprang ut og gjemte den!
Hans måte å si at nok var nok :o)
Børre på besøk!
Jammen kom ikke Børre og Hege en tur i dag, tross 15 kalde - det var bare å kle på seg og ut!
Vi slapp dem nedpå den inngjerda vollen, så de fikk herje fritt. Nalle er forsatt sjef...og vil vise det temmelig ofte. Børre syns ikke det er SÅ moro å gi seg hver gang, men finner seg på en måte i det. Han har jo så innmari lyst til å leike!
Nalle er litt høgere, men Børre har blitt en utrolig flott gutt! Tror ikke han er så umulig, som Hege ga inntrykk av de første gangene vi møttes. Han vokser seg til, sjøl om han fortsatt er en liten rampegutt. I dag hadde han "eti" opp ei Spenol-flaske bla. Han liker nok ikke å kjede seg!Han er uredd og tøff, har kanskje lett for å provosere andre hunder i sin framferd, men det er mange gode egenskaper i den karen.
" Ædda-bædda Nalle"

"vi holder oss i ro litt nå!!"

OK, Nalle - du er sjefen over alle sjefer ;o)


GODT NYTT ÅR TIL ALLE LAPPE-VENNER!!!


Nå skal vi ut og gå en kveldstur. Vi møter kanskje noen flere fra grenda oppi skogen, nyttårsfeiringa blir stille og rolig. Nesten ingen her som skyter opp raketter, men vi hilser det nye året velkommen på andre måter :o)

7 kommentarer:

 1. godt nyttår nøve og nalle ! :)

  SvarSlett
 2. GODT NYTT ÅR,NALLE OG NØVE! Det var en morsom tur dere hadde. Ikke alle som gjør det i voksen alder.

  Børre ser ut som er flott lappe. Det å spise alt mulig minner meg om Charlie. Det har heldigvis gitt seg.

  Har sittet og passet på Charlie i kveld. Han har ikke hatt det gøy. Pillene jeg fikk hos dyrlegen virket ikke som de skulle.

  SvarSlett
 3. Så fine dere var Nøve:o)

  Også så gøy å se hvordan Børre og Nalle "finner ut av det".

  Håper dere hadde det koselig i går! Her var det stille og rolig med kalkun og Ola og Milli og meg. Milli reagerte ikke på fyrverkeriet i det hele tatt:o)

  SvarSlett
 4. Så artig med julebukk - Herbrand var skikkelig flott! ;)
  Børre var også flott, dere er heldige som får besøk av så mange lapphunder støtt og stadig..!
  Luna var litt skeptisk til "krigen" ute i går kveld helt i begynnelsen, men det gikk seg fint til, og var ikke redd i det hele tatt utover kvelden, det var deilig.. Vi hadde besøk av naboene og et vennepar, der hun er veldig redd for hunder, så Luna måtte sitte i bur, men det gikk fint ! Når klokka var ti på tolv gikk alle ut uten om meg, Lasse (katten) og Luna. Jeg laget ferdig nattmaten (wok, nam nam med kylling) Luna kom ut av buret og vi øvet på det som skal bli "high five", så det ble litt lite kylling i woken, men Luna glemte hvertfall helt av at det var et spetakkel ute :)
  Ønsker dere et godt nytt år! :)

  SvarSlett
 5. Godt nyttår! :)
  Fine klær dere hadde!

  Her var det ganske mye raketter! Mor og far hadde med seg Dixie på besøk, og hun brydde seg heller ikke, heldigvis...

  Dagen før nyttårsaften og andre ganger det har vært noen smell har hun ikke likt det i det hele tatt hvis hun har vært inne, men ute har det vært helt greit! Men på nyttårsaften brydde hun seg ikke inne heller, så det var jo kjekt her som det er så mye raketter! :)

  SvarSlett
 6. He, he, dere ser fine ut. Kan tenke meg det var en morsom kvled.
  Godt nytt år til dere også

  SvarSlett
 7. Så godt å høre at de fleste hadde en fin nyttårsaften!

  Vi gikk oppover i skogen ved 11-tida, fikk se ganske mange raketter! Nalle bryr seg overhodet ikke. Ser litt opp på himmelen iblant, men snuta er helst i bakken :o)

  SvarSlett