lørdag 6. desember 2008

Desember

Tirsdag var vi i skogen på leit etter fine julemotiv. Snøen lava ned, mens nissene lå trygt og godt i sekken. Man kan trygt si at skogen har pynta seg til jul! Sola er borte for i år. Tre uker før og etter jul er det ganske mørkt hele dagen her hos oss. Høgt oppi åsen lyser ho opp, det lyser så gult så gult mot den blåkvite granskogen, men ikke nå når det bare snør...
Vi fikk tatt noen bilder med tanke på konkurransen som foregår Lappevennen, det var ett artig påfunn!
Onsdag kom Kango på besøk til Bergheim! Nalle bjeffa voldsomt da vi begynte å gå på veiene hans, mens Kango bare var opptatt med å snuse og markere i Nalles grøftekanter :o) Det er fint å ha noen å gå sammen med iblant. Dette har blitt en god vane!


Dagene går ellers med til maling på litt av hvert, småturer med Nalle, snømåking og ved-bæring.. I kveld var jeg på julemiddag sammen med Kreativ-gjengen, så jeg får stadig små drypp med julestemning sjøl om jeg verken baker eller vasker.
Vi går jo her og gleder oss!
Til i morgen :o)
For DA kommer Milli på besøk igjen!!!
Vi skal på "kosetrening" hos Hilde, og jeg tror Nalle gleder seg veldig til å vise fram kjæresten sin til Kango og Mozart'n, og kanskje Dekko kommer også!
GOD HELG TIL ALLE!5 kommentarer:

 1. det er så idyllisk med sånn snø,som dekker trær og alt... rekker nesten aldri å bli så mye snø her,før det regner vekk igjen.
  ha en god helg!
  adventsklemmer fra oss :)

  SvarSlett
 2. Dere må kose dere masse i helgen. Gry, dere må kjøre forsiktig. Det er glatte veier rundt omkring. :)

  Det var mange flotte bilder. Du er så flink til å ta bilder, Nøve. Jeg har også holdt på med snømåking og vedbæring.Men du verden så pent det er blitt med masse snø her.

  SvarSlett
 3. Vi gleder oss, om et par timer er vi på vei:o) VI GLEDER OSS!

  Vi skal nok kjøre forsiktig, er ikke noen råkjørere noen av oss. Har nesten 30 sekker med ull som skal merkes og leveres på slakteriet først, så det er bare å sette i gang.

  God helg alle sammen:o)

  SvarSlett
 4. Det hørtes ganske tungt ut å ikke ha snø i 7 uker?! Vi har jo sol i 7 timer nå, og det føles helt forferdelig visst hun ikke er fremme på et par dager. Men det er vel en vane sak tenker jeg. Nydelige bilder av hundene i snøen, ha en fin helg da Nøve, og nalle så klart..

  SvarSlett
 5. Dere er heldige som har snø, den er helt bort hos oss nå... Håper den kommer snart igjen! :) Det er jo så mye lettere å finne fine julemotiv når det er snø ute!

  Dere får ha det kjekt når Milli kommer! :)

  SvarSlett