torsdag 1. januar 2009

1.januar 2009 2009 2009 2009

Nyttårs-nussen fra Nalle :o)

Vi "feira" nyttår oppi skogen,vi :o) Stille og rolig, ganske så slitne etter alle festlighetene de siste dagene... Vi SÅ mange raketter lyse opp nattehimmelen, mens bittesmå snøfnugg dalte ned. Nalle var bare glad og fornøyd. En fin start på det nye året.


Da vi skulle ut på tur idag, oppdaga vi folk og dyr ved nabohuset. Dekko med familie er interessert i å kjøpe huset som har stått tomt ett par år. Det hadde blitt de perfekte naboer! Nå venter vi spent alle sammen, på å se hva det blir til.

Jeg "overfalt" dem vel nesten.. Hundene måtte jo få leike litt! Dekko er snart 5 mnd, en skranglete, langbeint Saluki-valp. Han er allerede like høg som Nalle, og er lynkjapp til beins, men i starten holdt han seg bare rundt mamma'n sin, og da fikk Nalle tak i ham. Og da skal Nalle ri... hele tida... Han knekker jo nesten den tynne vesle skrotten!
Etter ei lita kaffepause, slapp vi dem nedpå vollen, og DA blei det fart på sakene! Så snart Dekko blei litt kjent i området, var han overlegen. Han i full fart rundt omkring, med Nalle laaangt etter seg. Bedre trim enn detta kunne ikke Nalle få!


Er det noen som har gode råd? Nalle skal ri nesten HELE TIDA? Slik var det med Børre igår også... De sprang litt og snusa litt, så måtte Nalle på'n igjen. NEI hjelper ikke å si. Og det ikke mulig å få tak i ham hver gang. Leiker bryr de seg neppe om... Blir litt oppgitt av dette her. Han er ikke sinna på noen, bare litt febrilsk, kan man si...

10 kommentarer:

 1. Jeg synes det hørtes ut som en koselig nyttårsaften jeg Nøve. Stille og rolig og deilig!

  Håper dere får noen naboer dere blir fornøyd med, de som flytter inn får i allefall verdens beste:o)

  Jeg har hørt at ridinga er et sterkt dominanstegn... Det forklarer jo ikke hvordan du skal bli kvitt problemet, så det har jo egenltlig liten verdi... Han har jo lært opp Milli til å bli en mester i å kjøre trillebår da, vi kan jo håpe (om ikke vi tror så veldig) at han blir lei...;o)

  SvarSlett
 2. Har skjønt du har vært opptatt, du har vært litt fraværende her.

  Hyggelig naboer med HUND er et must. Dere for krysse fingrene.

  Nalle kan ha kommet i sin siste pubertet. Da vil han prøve seg en siste gang på grenser. Han er over 2 år nå ikke sant. Hanner har viss nok en ekstra pubertet. For å teste grenser. Nå skal han teste alle han møter. Hvis han bare rir og ikke blir aggresiv, hadde jeg nok ikke brydd meg så mye. Kanskje sjekke med oppdretter. Jeg bruker Sissel mye når det dukker opp noe.

  SvarSlett
 3. Jeg skal jammen ta kontakt med Ida oppdretter. Nalle har aldri møtt sin overmann, så jeg er litt spent på hvor lenge denne oppførselen vedvarer...
  Nå må jeg ta en titt i bloggene deres!

  SvarSlett
 4. Kjedelig med hund som skal ri hele tiden, men dere finner nok ut av det.

  Spennede med nye naboer, håper det kommer noen, tomme hus er så "triste".

  SvarSlett
 5. Det hørtes ut som en rolig og koselig nyttårsfeiring! :) Hos oss var det ikke så veldig rolig, men det gikk fint likevel...

  Får håpe Dekko og familien bestemmer seg for å flytte inn da, de hørtes veldig kjekke ut å ha som naboer! :)

  SvarSlett
 6. Kan vi få høre hva Ida sier? Jeg har en hanne jeg også. Interesant å høre hva hun mener.

  SvarSlett
 7. Selvfølgelig Nina! Har ikke fått rota meg til det enda..

  Nå har vi gått en lang tur i 17 kuldegrader! Rart det der, det er bare med det samma det kjenns kaldt, og Nalle storkoser seg og eter snø, og ruller seg i snø, og graver i snø...
  En kjapp dusj nå før vi skal på vennefest ikveld. Artig gjeng som samles hvert år hos en av oss, og alle har med seg en matrett og drikke hver. Ikke no styr for noen :o)

  SvarSlett
 8. Spleisefest!!! Det har jeg sansen for. Det har vært mye selskapelighet for deg den siste tiden. Moro det. Men det er alltid deilig å komme hjem igjen også.

  Det var -12 grader her når jeg dro på jobb til morgenen. Det synes jeg er i kaldeste laget. Men Charlie klager ikke. Han vil være ute uansett.

  SvarSlett
 9. Håper dere koser dere Nøve. Høres veldig lurt ut med spleisefest!

  Her var det også minus 12 i dag. Vannet på jordet fryser, vannet i fjøset har frysi, vannet hos hønene fryser og vi må få det opp... Det er jammen godt vi ikke bor i Sibir, dette blir litt slitsomt i lengden. Søyene på jordet storkoser seg, og ligger ute om natta enda de kan gå inn hvis de vil.

  I morgen kommer Hanne og Bienna, det blir veldig koselig!

  SvarSlett
 10. Åååh, idyllisk nyttårsfeiring! Ble misunnelig, jeg. Neste år tror jeg vi får dra langt til skogs og bare høre på stillheten... Sukk!
  Så koselig hvis dere får hundenaboer, da!! Krysser fingrene.

  SvarSlett