mandag 8. desember 2008

Milli+Nalle=SANT


Plutselig var Tjømlingene her igjen :o)

Vi fikk det travelt med å spise før vi skulle til Hilde på hundetrening kl 16, og mens vi spiste kom Dekko og mamma'n. Hundene fikk hilse på hverandre uti hagen. Nalle var ikke sinna på Dekko (saluki'n på bare 4,5mnd), men skulle hele tida vise ham hvem som var sjefen (akkurat som han gjorde med Charlie på Andebu).

Vi kom tidsnok fram, men Nalle var overivrig på den gamle skoleplassen, kry som en hane over Milli'n sin, og jeg var nok litt stressa... Milli hilste overlykkelig på Hilde, men Nalle godtok ingen av de andre "rivalene". Han var helt håpløs stort sett hele tida, så vi holdt oss mest i bakgrunnen - mens Milli vant alles hjerter selvfølgelig.

Milli fikk hilse på Kango. Åh, han ble forelska og litt forstyrra han òg!!!

De ni uker gamle Rottweiler-valpene fra Geilo fikk også være med på kosetreninga, i tillegg til 9 større hunder. Kosetrening kalles det, når vi bare kommer sammen for å trene på det vi vil. Lærer'n har egentlig fri, og skal trene med den flinke Fante-rampen sin.

Bra oppmøte på Nes i 10-12 kuldegrader! Hilde hadde tent fjøslyktene, og i pausa serverte ho gløgg og pepperkaker - det smakte jul! Og ikke nok med det...da vi var ferdige for kvelden, fikk alle hundene ei julegave fra Fant og Hilde. Hvem hadde fortjent det om ikke henne...


Hjemme på Bergheim igjen med to sultne lapphunder :o) De spiste av samme skåla, og leika ute resten av kvelden. For ett par! *sukk*


Søndagstur en kald og fin vinterdag.

Vi frysepyse-folk må kle oss godt, mens Nalle og Milli er i sitt ess! De har ikke tid til å være inne i det hele tatt. Milli fant mange av Nalles bortgjemte bein og leiker under snøen, de ble plutselig populære igjen. Det er så moro og se dem herje omkring i snøen, ligge og hvile litt før det er på'n igjen - omatt att og omatt at. Det er såvidt de har tid til å hilse på oss.


Istapper er kjempegodt! Har noen sett makan til snømenner?? Rimfrost i barten, og snøklumper mellom potene, men slik vil en lappis ha det tross alt :o)To korte, men akk så fine dager fikk vi sammen denne helga.
Det blir så trist når de reiser igjen. Nalle ligger rett ut og hviler ei stund, før han begynner å gå rundt og sture. Sitter ute og uler SÅ sørgmodig. Du skulle bare visst, du Milli-mor...

7 kommentarer:

 1. Høres ut som ei kjempehelg :-) både for to- og firbeinte. Artig å lese om det hjertelige forholdet til Nalle og Milli. Og så stakkars Nalle da som sitter og savner forloveden sin..

  SvarSlett
 2. For en fin helg dere har hatt. Det var mange fine bilder du har tatt, Nøve. Det var mye snø hos deg. skikkelig vinter. Nalle passer på sin Milli, ja. Det er jo bare sånn det er med en populær forlovede.

  SvarSlett
 3. Så skjønne de er, nalle og Milli....hørtes ut som en kjekk trening dere var på, og så med pepperkaker å alt. Koseligt å få littbesøk i vinter mørket, så har man noen å gå tur med, og ikke minst "kjase" med...

  SvarSlett
 4. Det beste av alt, det er at det er ikke bare Milli og Nalle som koser seg, det gjør jammen vi tobente også:o)

  Så fine bilder Nøve, der hvor Nalle og Milli er sammen på "livets vinterlige landevei".

  Vi har hatt det kjempekoselig!

  SvarSlett
 5. Mørketid eller ei - livet er herlig så lenge man har noen å dele det med :o)
  Og det er jo ikke SÅ mørkt her da, egentlig bare helt nydelig.
  Idag har vi vært på sparktur, litt skummelt føre, noen bråbremser her og der... Det er moro!
  Nalle drar ivei, ihvertfall den ene retningen, heimover går det litt saktere. Og han måtte jo snuse i mange søte små Milli-spor...

  SvarSlett
 6. det hørtes ut som en utrolig koselig helg!!!
  kosetrening hørtes uendelig kjekkt ut!!
  litt av et radarpar nalle og milly... jeg kunne ikke unngå å legge merke til at det var et hjerte på skålen dem spiste av sammen! sååå romantisk! ;)

  SvarSlett
 7. Hei Nalle, og takk for sist.
  Så fint bilde av deg og nissen er.

  Jeg synes du var flink på Låplassen, jeg. Sannelig ikke lett å se på mamsen for å trene, når Milli hadde så mange friere rundt seg. Jeg likte Milli veldig godt,jeg også, men bare som en mulig lekekamerat!! (vil jo ikke bli uvenner med deg, må vite).

  Mamma hilser og ønsker dere alle på Bergheim en fin førjulstid.

  Voff fra Fant.

  SvarSlett