tirsdag 15. september 2009

Har dere hørt på maken?!?!

..noe i likhet, så, med Rolling Stones ;o)


La henne få mange,mange gode år!!! Iblant føles det som om noen fortjener det mer enn andre..og ho er ei slik dame. Endelig er det hennes tur. Nyt sangen!

Beia 006

Vi skulle bare gå en liten tur før jeg skulle handle i efta…og så endte vi opp nesten på toppen av Beia! Galskap..ingen visste hvor vi var og mobilen lå igjen hjemme. Akkurat slik jeg ALDRI skal gjøre…så jeg turde iallefall ikke gå nærmere kanten.

Men det var en knallfin tur, og alt gikk bra ;o)Beia 013

Søndagsturen gikk mot Vassfarfjell…Blåfjell 012

Vesle Vicky er alltid trygg med Nalle ved sin side :o) Blåfjell 029

Blåfjell 018

Tilbake mot sivilisasjonen… Blåfjell 037

I går endte vi opp ved Båtstjern med Kango og Berit, bilder derfra i Guttas blogg ;o) Jeg klarer ikke å holde meg inne en hel dag, når høsten er på sitt vakreste og lokker med slikt vær!

21 kommentarer:

 1. sukk, jeg må finne meg en pc med lyd.

  Så mange flotte bilder, særlig fossen og Nalle som passer på (på toppen) er jo herlig. :-)

  SvarSlett
 2. Har tenkt litt på det som du skrev at du glemte mobilen! "Rart i grunn at vi har overlevd" før så hadde vi ikke noen mobil og vi kunne finne på å reise ut fra morran og ikke komme inn før til kvelden og ingen viste hvor vi var. Sikrets belst i bil hadde vi ikke. Var på tur og ble satt der det var plass!! Nå skal jo de sies at det er en del mere trafikk i dag da!! Men når jeg tenker etter så har det gått bra!!
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 3. Utrolig fine bilder :)
  Nalle er en flott hund, men det visste du vel ;)

  SvarSlett
 4. Min Kevin får helt panikk visst jeg forsvinner ut i heia uten mobil...men det han til tider glemmer er at de fleste turene mine går der det ikke er dekning på mobilen!

  Utrolig fin utsikt dere har, og det bare en liten sviptur opp i skogen?
  Likte godt det Øverste Nalle bilde!..Det bjørne skiltet, er det realistiskt?..har du møtt eller hørt bjørn noen gang der du går på tur?..vet ikke om jeg hadde turt å gå tur der en gang, men jeg er vel litt pingle..Her på sørlandet er det værste som kan skje at du treffer en elg..og det er heller sjeldent!

  SvarSlett
 5. Så vakre farger og så herlige turer Nøve (*MISUUUUNELIG*;o)

  Du har jo blitt en kløpper med kameraet alt!! Det bildet av fossen var helt fantastisk, det er sånt jeg sliter med å få til enda:o)

  Du må ikke glemme telefonen. Husk "grevlingjakta", da du ikke fikk ringt etter hjelp. Vi bruker mobilen til mye tull, men av og til kan den være et veldig nyttig redskap, og da gjelder det å ha den i nærheten (streng nå;o)!!

  Om en drøy uke er vi på Bergheim igjen. Jeg gleder meg så innmari!!!

  SvarSlett
 6. Ser ut som dere går mange fine turer! I helga reiser vi endelig til Hovden igjen, så da håper vi at vi får til noen kjekke fjellturer! :)

  SvarSlett
 7. Jammen er hun flink til å synge, den dama!
  Fine bilder av både Nalle og naturen!

  Karoline får helt "hetta" hvis hun ikke får tak i meg på mobilen, og jeg er blitt flink til å ta den med meg.
  Jeg datt så lang jeg var på tur engang, også, og kom meg så vidt hjem. Mobilen er nok god å ha!

  Vi sees kanskje i kveld. Mange kjekke gutter som skal være med, sier Ebbie!

  SvarSlett
 8. Roxie sier: Hadde jeg bodd i hallingdal nå så skulle jeg ha vært med Nalle og Kango på tur + alle de andre!!!
  Stor nuss fra Roxie til dere alle sammen!!

  SvarSlett
 9. Jeg har blitt så dårlig til å planlegge, derfor har jeg blitt avhengig av mobilen. Ingen ante hvor jeg var i går..hadde jeg enda skrivi en liten lapp og lagt på kjøkkenbordet...

  I Vassfaret rusler det fortsatt bjørn! Rettere sagt, den vender stadig tilbake til sine gamle trakter. Det har overvintra bjørn de siste åra :o)
  Vi har ikke sett den, men hørt den. Og finni ihjelslått sau. Spennende terreng! Uten mobildekning...

  SvarSlett
 10. Vakker sang og vakre bilder.

  Tenk å glemme telefonen, eller... det var vel ikke det du gjorde, du tok bare en liten avstikker...på veien, når du skulle ut å lufte Nalle-mann...så plutselig hadde du gått litt langt;o)

  Tror du får mye glede av det kamera Nøve, vi også;o)

  SvarSlett
 11. Takk Berit. En liten 3 timers avstikker kan tilgis når man ordlegger seg rett ;o)

  Foto går på flaksen. Jeg har ikke satt meg inn i ordentlige innstillinger, men knipser lykkelig ivei :o)

  SvarSlett
 12. Spennende og skummelt med bjørn i området ja!

  SvarSlett
 13. Du er blitt flink med kameraet Nøve:-)

  Fine farger å ta bilde i ja, nå er det tid for tur i fjellet:-) Det er 3 - 4 år siden jeg har hørt om bjørn her hjemme, og de rusler som regel bare forbi...

  SvarSlett
 14. Husker du Lëfto, Christian? Den svenske radiomerka bamsen? Han slo mange sauer her, før han dro over til Telemark og herja. Der ble han skutt. Da starta krangelen om hvem som skulle burde få den utstoppa skrotten, da var han gjev. Tragisk!

  SvarSlett
 15. Fysj!!! Ferdes i farlige områder uten mobil!

  Hadde aldri turt å gå der alene hvis jeg hadde sett et sånt skilt.. vet du, jeg er jo en ekte byjente.. skal jeg tørre å si dette da??

  ok - Visste ikke at det var bjørn her nede jeg.. trodde de fleste holdt til ved svenskegrensa oppi nord av en eller annen grunn.. haha.. latterlig!

  SvarSlett
 16. Syns det er så flott at du har fått speilrefleks, jeg, for nå kan vi nyte den flotte naturen i Hallingdal sammen med deg - om så bare med bilder!!! (snart in live..jippi!!)Det er utrolig mange fine plasser du finner, og det er fort gjort å glemme mobilen...Må ta meg sjøl i nakken der, jeg også...Tur betyr å huske på kamera og alt som har med hunder å gjøre..hehe...resten er heldig om det får vært med!!! Jeg skulle vel hatt en GPS festa rundt halsen, så forferdelig dårlig stedsans som jeg har. Går meg vill stadig vekk!! :-)))

  SvarSlett
 17. Å,SÅ FLOTTE BILDER!!!!!!!
  Du vet å finne motiver overalt. Du har virkelig øyne for dette med fotografering.

  Men Nøve da;-( på tur uten mobilen.Nå må du lære, den skal alltid med. Jeg hadde fått panikk hadde jeg oppdaget jeg hadde gått uten.

  SvarSlett
 18. Bildet med det lille "fossefallet" var bare helt fantastisk nydelig!!!!

  SvarSlett
 19. Nei husker ikke den. Jeg var nok for liten da;-)

  Vanskelig det der, med bjørn og sau... Bjørnen er et fantastisk dyr, som hører til her... Sauen har vært en del av vår historie, den holder det utryddningstrua kulturlandskapet i hevd, skaper inntekt og arbeidsplasser... Hadde det ikke vært fint om de kunne leve side om side? Lettere i Sverige hvor de har endeløse skoger...

  SvarSlett
 20. Bjørn/sau: Men i Sverige så er kanskje landbruket fraflytta i disse områdene? Ja helt enig, det er et dillemma, for det er vanskelig å få begge deler tror jeg.

  SvarSlett
 21. Nalle fant en død sau rett borti skogen her idag. Den var tydeligvis tatt av gaupe nå nylig. Alle må ha mat dessverre...og derfor blir det der en evig og uløselig konflikt.

  http://hedalen.no/OPPSLAG/2009/april/22b/index.htm

  Fant noe "bjørnestoff" for de som kan være interesserte.
  Jeg har iallefall tenkt meg til Vassfaret imorgo :o) Kanskje jeg tilogmed får ett 'blinkskudd'

  SvarSlett