mandag 7. september 2009

September

Bjørn er opptatt med fiskevatnet sitt, og vil helst drive på der i fred og ro uten å tenke på klokka. Det passer meg perfekt. Jeg finner fram ett kart, plukker ut ett sted og går dit. Nalle blir mer enn gjerne med meg til fjells :o)

Dyna 012 Søndagsturen vår gikk til Dyna. Jeg fulgte ei oppmerka rundløype fra Skårsrudstølen, som skulle ta ca 4 timer. Den var aldeles perfekt! Dyna 020

Det er så fint!!!

Dyna 007 Traff noen karer på toppen, ellers var det ingen folk å se!  Det er utrolig, men jeg er glad til ;o)  Nalle måtte gå i bånd, for det var endel sau i fjellet fortsatt..Dyna 008 DEN utsikten fra toppen sjøl om den bare ligger på 1212. Skogshorn er veldig synlig herfra, moro å tenke på den turen vi hadde der…Dyna 010 Jeg MÅ bare vise fram hvor fint der er!

Dyna 016 

La meg ned på alle fire for å ta bilde av fargene…

                                  ...da kom Nalle Linselus og la seg òg  :o)

Dyna 017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ha ei fin uke!

14 kommentarer:

 1. For noen flotte bilder!!
  Det er kjempe fint på fjelle nå om dagen da fargene begynner å komme i løva!! Nalle er jo bare så sjønn der han ligger i lyngen!! Klart an må legge seg foran når han ser at du legger deg ned med kamera!!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 2. Fine bilder av vakker natur:-) Vi er heldige Nøve:-)

  SvarSlett
 3. Fine bilder og flott natur og ett vakkert linselus ;-)

  SvarSlett
 4. Sååå flott natur....1212 meter over havet.. Varden på Finnøy var 160 meter over havet. Vi så laaangt der også, med ett litt annet perspektiv og så var vi ikke så heldig med været, dermed fikk vi ikke så flotte bilder som deg;o)))Så fint at du bare MÅ bare vise frem den vakre naturen rundt deg Nøve!!!
  Linselusa er hel skjønn:o)

  SvarSlett
 5. Ååååå nå ble jeg misunnelig, jeg vil også til fjells!! Er ikke fjell rundtomkring her...

  SvarSlett
 6. Så fine bilder ! Kango kan tenke seg snusetur på torsdag - er Nalle ledig ?

  SvarSlett
 7. Utrolig flott der, Nøve.....Nalle er jo bare skjønn, da....klart han måtte legge seg ned der så du kunne ta bilde av han å vise fram til oss andre...hehe

  Tipper Bjørn er fornøyd med at du trives i eget selskap...med Nalle uten Bjørn..hehe

  jeg syns du har gjort en fin kombinasjon der..Nalle....og Bjørn...hehe Når kommer Bamse????

  SvarSlett
 8. Såååå masse fine bilder, nå skjønner jeg dere fjellfolk enda bedre. Fooooor noen farger!!!Jeg hadde foreldre som alltid måtte på fjellet sommer og høst. Rauland og Haukelie. Det var min sommerferie i barneåra. Så jeg har sett litt av fjellet i min barndom. Men aldri med de øynene jeg har nå. Ser litt andeledes på naturen nå.

  Og en så nydelig linselus du har. Det har ikke jeg. Han min er håpeløs, er blitt som sin mor. Nekter å se i kamera.

  SvarSlett
 9. Nå ble jeg å misunnelig,lengter fort til fjellet her om høsten, jo vi kunne bare ta oss en tur, håper vi rekker å ta over Haukeli mot Sauda.

  Alltid spennende å følge med på dine naturopplevelser, med fine bilder og en trofast Nalle.

  SvarSlett
 10. Godt å vite at dere er enig med meg :o) Fin Nalle og fine fjell!

  JA KANGO og Berit - vi blir med på tur! Samme tid, samme sted?

  SvarSlett
 11. Så utrolig fint det var rundt vannet til Bjørn!!! Det må være et fantastisk utgangspunkt! Milli og jeg gleeeeeeeeeder oss masse til å utforske det sammen med dere, mens Bjørn og Ola kan stå der og surre med fiskinga si';o)

  Du har et eget øye for hva som blir flotte motiver. Kanskje det er kunstneren i deg? Det tror jeg. Nalle gjør det jo litt enkelt for deg av og til da, når han kommer og legger seg ned foran kameraet. Raringen:o)

  SvarSlett
 12. Jeg var innom bloggen din som snarest i går kveld og ble helt sjuk etter å gå tur til fjells. Spurte pent fysioterapeuten om lov til å prøve meg på en fjelltur. Fortalte om bildene dine, den flotte nature, Balder og det hele. Men nei! Må nok smøre meg med tålmodighet...

  Jeg får kose meg med flotte turopplevelser gjennom bildene så lenge! Også den herlige linselusen da :-)

  Kos dere, og ha en flott uke!

  SvarSlett
 13. Gry, samme tanke har slått meg flere ganger;o)ligger nok mye i det kunstneriske blikket til Nøve, og Nalle gutten som elsker å bli fotografert:o)

  SvarSlett
 14. Så vakre bilder fra en flott tur i et flott landskap! Du er en dyktig fotograf. Og GRATULERER med dagen! Det ble ingen fjelltur akkurat i dag, men kanskje vi kan få til en tur litt lenger utpå? Ha en deilig bursdag!

  SvarSlett