mandag 23. november 2009

Så var det endelig vår tur :o)

Det var så lenge siden sist, at jeg hadde rent glemt vegen! Det blir surr og rot gjennom/forbi Drammen HVER eneste gang jeg er på tur, men NÅ tror jeg at løypa sitter.. Alle veger er prøvd. Det er vel på en måte akkurat der problemet ligger, for jeg kjenner meg igjen overalt. Jeg har vært på ville veger mange ganger før…og går derfor i samme fella gang på gang. Jeg har IKKE GPS,altså!

Vi kom da fram til slutt! Nå har de andre fortalt det meste om vår lille “hundeferie”, så jeg legger bare ved bildene jeg tok – det ble ikke mange.Tjøme 001Milli og Ebbie i farta!

Tjøme2 002

Vi gikk en fin runde. Møtte en kjenning av Gry underveis, og han tok bilde av oss. Samtidig skrøyt han av at vi var hensynsfulle som holdt bikkjene i bånd.

Tjøme2 004Milli og Charlie hadde kjøkkenvakt. Det var tross alt lørdag, og en liten smak fortjente de ;o) Vi tok oss en skål for Camilla den kvelden. Ho gikk ikke glipp av runderingstrening, men vi hadde det selvfølgelig innmari koselig likevel. Håper ho hadde ei fin jobbehelg.Tjøme 002 Dagen derpå. Nina og Nalle tar morra-røyken og kaffekoppen ute.

Tjøme2 007

Vått – vått – vått

Så flinke gutta våre var! Vi kan være stolte, Nina :o)Tjøme2 010

Det kan faktisk se ut som om Milli fikk nok av både friere og andre gjester tilslutt – men, bare vent, vi kommer igjen. Tjøme er jo ett paradis i vinterhalvåret! Tusen takk for denne gang :o)Tjøme2 011

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

altfordyr 009I dag hadde jeg min 3. dag i dyrebutikken, og jeg stortrives sjøl om det har gått i ett den siste uka. Jeg har ikke tatt i en malepensel, og det med god samvittighet :o)

I dag lå Nalle bundet utenfor butikken, og han la seg godt til rette for å sove, makelig som han er. Plutselig ble det ett voldsomt leven der ute.. Hans ett år eldre halvbror Fidell kom hoppende ut av en bil og rett på Nallemann!

Det må jeg si var ett artig gjensyn med den karen, ganske akkurat ett år siden sist – og på akkurat på samme sted! Den gangen gikk det derimot fredelig for seg. Nå hadde Fidell (nå kalles han Frodo) lagt på seg og kommi seg på alle måter, og syns nok sjøl han var blitt litt av en kar. Men Nalle finner seg ikke i slike stormanns-nykker, og han vet å svare for seg ;o) De skiltes ikke som venner, men det gikk bra tross alt!

Det var det!

Ha ei fin uke samtlige =)

16 kommentarer:

 1. Å, så koselig at dere tok en skål for meg!! :-) Jobbe-helga gikk fint den...men det var jo litt kjipt, da - ønsket meg jo en helt annen plass å være på!!! hehe

  Har nå lest alle bloggene om helga deres og sett på "hundreogørten" bilder...så nå konkluderer jeg det med at dere har hatt en alldeles strålende helg til tross for at det var en våt fornøyelse!!!

  SvarSlett
 2. Ja, du Nøve, litt møkkavær stopper ikke oss. Gutta på tur gikk fint det. Jeg er kjempestolt! Og når en har det så gøy som vi hadde det så ser en ikke på været. Det gjelder bare å ha klær etter været. Husk det, Nøve. ;-)

  Så artig å møte halvbror da. Selv om møte mellom hundene ikke var så moro. Du ser nok masse forskjellige dyr nå om dagen. Jeg er fortsatt misunnelig på den jobben. Kos deg på jobben du og ikke tenk maling. :-)))

  SvarSlett
 3. Så koselig å lese om og se bilder fra helga deres på Tjøme (jeg måtte kikke innom å lese hos de andre også, så nå er jeg fullt oppdatert :)). Ser ut som dere har hatt det trivelig!! 4 venninner med samme interesse, bedre blir det ikke :)

  SvarSlett
 4. Nina, jeg hadde jo forventa snø på Tjøme, ikke regn ;o)

  her er linken til det forrige møte med Frodo.. og 1.snusetur med Kango!

  http://nallenatten.blogspot.com/2008/09/alt-for-dyr.html

  Det er litt moro å mimre,syns jeg :o)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder du har tatt!! Snø på sør/øst landet må du nok vente med til etter jul!! Håper jo selvfølgelig at det skal komme snø til jul, men den kommer nok ikke før etter jul!!
  Nå er det ikke lenge til advent og jeg kan begynne å pynte og styre litt! Kjempe koselig!!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 6. Nøve da, det er ikke ofte vi i vestfold har snø i november. Her kan du nok ikke forvente snø før i januar/februar.

  Mimre er gøy, det gjør jeg ofte.

  SvarSlett
 7. Moro med halvbror ja, bra han har kommet seg! :)
  En slik hundehelg må være toppen av lykke.. ;)
  så bra at du trives i dyrebutikken!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 8. Ser at Millis lange tunge er kjekk å ha :-D

  SvarSlett
 9. Ikke noen tvil om at dere har kost dere masse i helgen, hva gjør vel litt regn!!

  Heldige du som jobber på dyrebutikken!, nydelig kanin forresten,,,,plutselig dukker vel malelysten opp igjen også, og du kan KOSE deg med det!, istede for å jobbe pga dårlig samvittighet

  SvarSlett
 10. Det er bare en ting som kan gjøres mot feilkjøring ved Drammen - KOM OFTERE:o))))!!!!!

  Det var en flott helg Nøve. Milli er enda preget av all lekingen, og vi gikk bare en ørliten tur i går. Jammen la hun seg for å hvile videre når vi kom hjem.... (kan dette være sunt?).

  Tove: Milli og Barfi har de lengste tungene jeg vet om. Vedder på at du også får god hjelp med oppvasken;o)

  Jeg er så glad for at du trives i dyrebutikken Nøve, det er helt perfekt for både deg og dyra det der:o)

  SvarSlett
 11. Trives folk og "fe" (hundene) sammen gjør det ikke noe om været ikke på topp.Det er jo dere et godt bevis på virker det som :-)

  Kjekt å høre at du fortsatt trives i din nye jobb, Nøve. Det må være artig og interessant å jobbe i dyrebutikk!

  SvarSlett
 12. He, du hørte hva Gry sa;o) Ta turen til Tjøme oftere, så går bilen rette løypa tilslutt:o)))
  Så får vi så gode så mange gode innlegg å lese etterpå.

  Det er flinke med hundene synes jeg, på alle måter. De er med og rundt dere hele tiden. Jeg vil tro at med deres tålmodighet så blir Charlie og Nalle kompiser tilslutt.

  SvarSlett
 13. Hei på dere!
  Takk for ei veldig koselig helg, begge to!
  Det var godt å høre at du kom deg greit hjem igjen. Jeg tenkte på deg, der jeg liksom bare "krusa" forbi Drammen og var hjemme på null komma null.

  Jammen var det vått på søndagsturen. Det gjorde liksom ingenting allikevel, da turfølget var av aller ypperste klasse.

  Flinke Nalle som kan ligge utenfor butikken, og like flinke deg som ikke har malt noe enda. Lysta dukker nok opp snart, skal du se.

  God trening i kveld. Det blir spennende å trene på Sutøya. Det sparer deg for litt reisetid, ihvertfall.

  SvarSlett
 14. Nå har jeg lest alle blogginnleggene fra treffet, og det høres ut som dere har hatt en veeeldig koselig helg! Kjekt at det gikk så fint med Nalle og Charlie! :D

  Så gøy å møte halvbroren til Nale igjen! Selv om møtet kanskje kunne ha vært litt bedre... ;) Høres ut som du har fått en kjekk jobb i dyrebutikken!

  SvarSlett
 15. Det var morsomt å se halvbror til Nalle. Der var det litt forskjell, ja. Håper de har funnet ut av allergien.

  SvarSlett
 16. Hørtes ut som dere hadde en hyggelig tur! Fin gjeng som hadde ansvar for oppvasken, gitt!

  SvarSlett