tirsdag 24. november 2009

Trening med Hallingdal Hundeklubb

Valgkomiteèn i HHK, Kristin, Anita og jeg, møttes på Sutøya Camping til ett lite møte før treningen starta. Det er på tide med noen utskiftninger i styret, og vi må ha listen med kandidater klar til desember. Reglene følges til punkt å prikke, så får vi bare håpe folk er villige til å ta ett tak for klubben :o)

Embla, Alma, Mozart, Nalle og en “fremmedkar” fra Gol, en 4 år gammel rottweiler-hanne, trente ute  på den opplyste plassen. Det ble en trivelig time, og Sutøya vil bli ett svært godt egna sted å samles på til trening i vinter. Vi kan trene ei økt, før vi går inn og varmer oss litt med en kaffekopp i kafeteriaen (som egentlig er stengt for sesongen). Det var bare ett par kuldegrader i kveld, men elva går åpen forbi her. Litt små kaldt, var det... Jeg har ikke blitt vane med å kle meg for årstida ennå, kan det virke som ;o)sutøya 005

Vi trente litt på å gå fot, og vanlig -  litt kjedelig, lydighet. Nalle har blitt flink til å rygge, og han syns det er mye morsommere når vi finner på slike ting. Han imponerte meg forresten ved å være ganske stille av seg ikveld, han bjeffa faktisk ikke på den ukjente rottweiler’n!!

sutøya 002

Mozart var sårbeint i dag, og hadde trøbbel med å få sokkene til å sitte. Han gjør stort sett som mora hans sier uansett, han.

Labradoren Embla dreiv med utstillingstrening, de skal til Lillestrøm i helga, og begynner visst å få litt nerver ;o) Tvi – tvi!

Her er kveldens yngste deltaker!

Ei lita cocker-jente på 11 uker, ved navn Alma. Er ho ikke nydelig?

 

sutøya 001 Slik så det ut her ca halv ett idag. Sola viser seg bare såvidt det er, ei lita stund på formiddagen. Det er ikke mye snø heller, men det regna her i går, så nå er det fint å gå på skaren :o)

Ja ja, takk for i dag.

21 kommentarer:

 1. Det ser da ut som det er et trivelig hundemiljø på dine trakter, Nøve! Flotte hunder :-)

  Men se nå til å kle deg da så du ikke blir liggende strekk ut! ;-)

  SvarSlett
 2. Vi jobber med saken, Irèn. Det finns en hund i nesten hver eneste hage. Det må da være mulig å få flere med på laget?!?

  Tenkte på det idag da vi gikk ute på jordene, at på denne tida hadde det passa perfekt med hundetreff på Bergheim. Sauene er inne og jordene ligger der..
  Men plutselig skifter været igjen,så det er umulig å planlegge noe.
  Derfor er det vanskelig å kle seg riktig også ;o)

  SvarSlett
 3. Det spørs om ikke Kango bør igang med litt lydighetstrening igjen, vi kan kanskje melde oss som passive medl ): altså bare være med på trening ? Prøver kanskje på tirsdag !

  SvarSlett
 4. Kjempe flott at hundeklubben går som den skal...Det er jo utroligt mange hunder i slike bygder, det ser jeg bare her..men folk er tunge i baken på en regntung november kveld...men likevel, i går hadde vi 7 hunder på trening, ikke værst det i microbygda!

  Dere er heldige som har snø allerede, men sola var det visst ikke mye til nei...må jo bli fryktelig kaldt hos dere?

  SvarSlett
 5. Så flinke dere er til å holde liv i hundeklubben deres Nøve:o) Jeg har jo sagt at jeg er misunnelig, men det krever jo at noen står på og holder det i gang. Der er ikke jeg, og kan sitte her å være litt småmisunnelig på dere Hallingene:o) Flinke er i allefall ordet:o)

  Så bra at Nalle-mann ikke bjeffa på rottweileren, også SÅ herlig som den lille cockerjenta var (sukk:o). Sutøya vet jeg jo hvor er:o)))

  SvarSlett
 6. Neimen, Nøve, da. Skjerf, lue og fingerlause... det er "Sutøya-tøy" neste tirsdag.
  Flinke Nallemannen, snart gidder han ikke bjeffe på noen!!

  Håper flere dukker opp på trening etterhvert. Det er jo supert å ha mulighet til å gå inn og varme seg litt i løpet av treninga. Vi skal ut i regnet om et par timer og trene lydighet. Skulle gjerne hatt en varmestue i Sørkedalen i dag.

  Fant synes som Nalle (og deg?), at vanlig lydighet er kjedelig, men Freestyle, Nalle, Freestyle..... Det er jo lydighet, det også.

  Ha en fin dag. Håper skaren holder noen dager.

  SvarSlett
 7. Klubben går ikke som den skal, Marianne! Nå er det 50 medlemmer, men bare en brøkdel som stiller opp :o(
  Ett av problemene er at Hallingdal er 10 mil og avstanden blir for stor..

  Håper vi kan få i stand flere kurs, da stiller folk opp. Og vi må restaurere AG-banen.
  Nå som vi får være på Sutøya er vi kjempeheldige! Det blir jo så fint å kunne sette seg ned i varmen i pausa, og bare skravle hund :o)

  Berit - bli med! Vi kan helt sikkert få med oss flere fra Snusegjengen :o)

  SvarSlett
 8. Åh som jeg misunner dere den snøen! Her er det bare regn og atter regn, ikke noe koselig å gå tur en blir bare våt og møkkete!
  Men det er jo snart advent og desember!!!

  Flinke Nalle som ikke bjeffet på rottweileren!! Så søt den lille coceren var da!! smelt!!

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 9. Det har vært opp og ned med antall deltagere på trening, men nå har det vært litt labert.
  Kulde- ingen hindring. Gode klær og en pause inne, så går det så bra så ;-)

  SvarSlett
 10. Gry Viola, det regner her også :o( Vi gikk en tur nå nettopp, det er skikkelig glatt og guffent her ute. Nei og nei og nei...

  Desteny Rock,ja det kan jo gå bare en veg nå - OPP :o)

  SvarSlett
 11. Jeg er imponert over hvordan dere driver når det er så få som gidder å komme. Dere er flinke!!!!!!

  Også Nalle som ikke bjeffer. Nå tenker jeg du er stolt, og det skal du være. Han er med på så mye forskjellig og gidder snart ikke bjeffe mer.

  Vi har vist grisevær over hele Norge.Vet ikke hvem som har det best nå for tiden.

  SvarSlett
 12. Det er vist ikke grenser for hvor mye du rekker, men så er du jo ung ennda.
  Moro å lese om den spennende jobben din.
  Alle di gode bilder du å får tatt og Nalle får vist ikke tid å kjede seg han heller, så bra dere er flere til å gå ture, trene og oppleve noe sammen.
  Gleder oss til vi å kan være med på et treff ut i det nye år.

  Nuss fra Chicko og klem fra meg.

  SvarSlett
 13. Nå må dere ikke misforstå - Nalle har slettes ikke slutta å bjeffe på andre :/
  Men jeg er kjempeglad for å ha opplevd en stille stund, liksom ;o)

  SvarSlett
 14. Nøve: Jeg skjønner hvordan dere har det ja..Bygda vår er også noen mil 6-7 tenker jeg, så særlig de som bor på heiene sitter nok god i godstolen på regntunge mørke november kvelder!
  Det er ikke få ganger vi har vært 2 stykker på klubben, har hendt et par ganger at jeg har vært alene også!!
  Men vi holder på forde om! Gøy er det uansett!

  SvarSlett
 15. Man kan ikke gi opp! Men iblant har det frista å heller ta en snusetur i nærområdet, istedet for å kjøre mange mil og trene nesten aleine. Litt bortkasta tid.

  I kveld skal vi iallefall på snusetur :o)))
  Men brodder, for nå er det forferdelig glatt!

  SvarSlett
 16. Takk for et flott møte, og en flott treningskveld! Alma koste seg i allefall, også med litt nam-nam da gitt!
  Skulle ønske det var flere aktive på trening, men det kommer kanskje. Hallingdøler er litt trege vet du, må tenke på saken.
  Men sammen får vi klubben opp å gå igjen, slik HHK var for noen år siden, DA var det masse folk. Men selv om vi er få, er det koselig å treffes. Og vi har det da hyggelig vi få, og hvis flere vil bli med og ha en hyggelig hundekveld er det bare og bli med!

  SvarSlett
 17. Så dumt at det er så mange som ikke kommer på treningene! Men det høres jo ut som dere har det koselig likevel! Veldig greit med en plass å varme seg! :D

  SvarSlett
 18. Stå på Nøve og Nalle!!! Og vet akkurat åssen det er når det endelig blir en stille stund - den bare MÅ nytes!!! :-)))

  SvarSlett
 19. Vi står på :o) Det kommer mange nye på trening på trisdag!!!

  Ja Camilla, det er en nytelse med en stille hundestund. Vi har da noe å glede oss over som ikke alle andre har ;o)

  SvarSlett
 20. Hmm... har lurt litt på hvorfor de nyeste oppdateringene mine ikke blir oppført på sidelinja di her, altså oversikten du har over blogger? la plutselig merke til det nå :) har jo oppdatert ikke mindre enn 4 ganger siden forrige oppføring der... rart... :)

  SvarSlett
 21. Tror det är snö på alla blogg sidor i Norge !! Kan ni inte skicka hit lite med ?? Ha det så gott i snön !!

  SvarSlett