mandag 12. april 2010

Skal bare…

Jeg skal egentlig legge meg nå – (pga.jobb imorgen tidlig..), men først måtte jeg fremkalle dagens bilder – og så MÅ jeg bare vise dere…søndagstur 006

Har dere sett noe så flott? søndagstur 010 Men, det tok litt tid før vi kom så langt idag ;o)

Søndagen begynte nemlig temmelig grå. Jeg ble gående og lure; skal – skal ikke, skitur på fjellet (jeg har ikke så mange flere muligheter framover), ELLER om skulle jeg bli med Bergheim Vel på grilling borti skogen.. Etterhvert begynte sola å få litt overtak – da slengte jeg skia baki bilen og kjørte opp til Bostjernlia.

Ut bar det med en overlykkelig Nalle. I disse skiløypene hadde det sikkert gått tusenvis av hobikkjer i påska og det lukta himmelsk! Da vi møtte fire menneskedamer kunne ikke Nalle dy seg – han bjeffa som en gal. Hmm. Vi fortsatte med freidig mot. Så ser jeg det komme ett par med en SVÆR hund. Nalle ser det selvfølgelig også.. Han bjeffer vilt og hemningsløst, jeg snur og drar ham med med nedover mens han bjeffer, han har vel bare bakbeina i bakken.. Fy flate så forbanna og brennheit jeg blei!!! Fillebikkje. Jeg vil neiggu ikke ha ham med på tur mere…Aldri…

Jeg syns jeg hadde hørt ett boff før sjølve lurvelevenet starta. Joda, oppi hytteveggen ser jeg Kango, og Berit som veiver med armene.. De hadde kjent igjen låten og skjønte hvem som prøvde å innta fjellheimen deres.

søndagstur 004

Nalle og Kango roa seg fort her i solveggen. Berit serverte den deiligste sjokoladekake, kaffe og saft, jeg tror vi ble sittende her å kose oss i nærmere to timer. Jeg hadde ikke med meg verken klokke eller mobil, men herfra har vi altså utsikt til skiløypa – og det såg ut til at “trafikken” hadde stilna, dermed gjorde Nalle og jeg ett forsøk til… Nå var det nesten ingen folk å se, og vi fikk en fin runde inni fjellet :o)))

Her er bilen i sikte…Da får Nalle veeeldig god tid. Vil ikke heim – vil ikke heim…søndagstur 015

Så var det siste frist for Fotoskole-leksa idag. Vi kom heim rett før sola gikk ned, men da var det bare å spurte ut med kamera igjen og finne en bekk. Jeg hadde peila meg ut ett sted. Men, plutselig ville ikke Nalle gå mer. Han har jo så mye rart for seg, men da jeg snudde meg, skjønte jeg hvorfor…

Monica og Wilma var på tur!

..og vi ble med :o)

søndagstur 020

søndagstur 021

Det ble en perfekt søndag. Dagen kunne ikke blitt bedre!

Natta ;o)

15 kommentarer:

 1. Enig - en helt perfekt helg. Kango hilser og takker for besøket !

  SvarSlett
 2. Det var nok lurt å stoppe litt innom Berit og Kango, for noe så fantastisk som å ha fjellheimen helt for seg selv i sånt vær - ja det er noe som fester seg i minnet:o)

  Så koselig at Wilma kom spaserende forbi. Vakker er hun (så er jeg også litt spesielt sjarmert av "de svenske" jeg da:o))))

  SvarSlett
 3. Det VAR en perfekt helg. Og så mye snø det er på fjellet ennå. Da kan dere sikkert få en tur til før våren setter virkelig i gang.

  SvarSlett
 4. Wilma er vakker, snill og god :o)
  Alt det der opplevde vi på EN DAG, tenk!!!

  Nydelig vær i dag også, men jeg har jobba...men Nalle har vært på tur med vesleGommo.
  Etter jobb ikveld gikk vi en runde i Gol, da slo vi følge med Børre! Ett svar leven i starten (gjensynsglede;), men så gikk de seg greit til.

  SvarSlett
 5. Så vakker natur og en vellykket flott dag dere fikk, Nøve og Nalle; dere to vet å få oppleve, alltid så posetiv glede fra dere to.
  Og så hu skjønne Wilma,så vakker og øya lyser på både hu og Nalle, han vet å sette pris på flotte jenter.

  SvarSlett
 6. For en flott dag dere hadde (vi ser bort fra Nalles utbrudd som er ganske likt Mailas utbrudd ved møtende hunder;) Herlig bilde fra hytteveggen.
  Nalle vet å sjarmere damene, Wilma er jo helt betatt.

  SvarSlett
 7. Du hadde en flott dag da, Nøve, selv om Nalle boffa littergrann. Kaffe og kake hos Kango og tur med Wilma - herlig!!

  Vi gikk også på tur fra Solbu søndag, og oppover mot fjellet. Vi holdt oss litt lengre ned i skogen, og her møtte vi ingen, heldigvis.
  Det var en fantastisk dag!!

  Så morsomt at dere gikk tur med Børre i dag. Håper at formen hans er god, etter "inngrepet" hans.

  SvarSlett
 8. Inger, jeg skulle ønske jeg klarte å tenke positivt når Nalle bjeffer som værst... Heldigvis er jeg glemsk, og tilgir fort ;o)
  Kanskje det er helt typisk lapper å bjeffe som en hilsen??

  Formen til Børre er MEGET god. Han har fått matlyst og har lagt på seg, blitt sterkere OG er minst like stri som før ;o)
  Han blir med på neste snusetur, det blir spennende å se hvordan han takler det nå.

  SvarSlett
 9. Så flott en tur det ble på dere tross "trafikk" i fjellheimen. Helt nydelig vinternatur. Pussig å se nå som vi nesten har full sommer her (i følge Katherine i dag, som mente det var på tide å ta på seg bikini *grøss*)

  Koselig med sånne uventa treff. Blir ofte de aller beste stundene det...

  Håper du får en flott uke, Nøve! Og lykke til med jakten på "dotten", hehe

  SvarSlett
 10. BIKINI!!! Nei nei nei. Ho må vel vente litt med det :o)

  Jeg tør ikke kaste den tynne ulltrøya mi før 1.mai ;o)

  SvarSlett
 11. Dumt med bjeffe-episoden da :/ Men bortsett fra det så dette så virkelig ut som en perfekt søndag!! For et drømmested å ha hytte på da, DEN utsikten! Berit er utrolig heldig altså! (Jeg regner med det er deres hytte, eller?) :)
  Lapphunder smiler på "ordentlig", jo!! ;)

  SvarSlett
 12. Nøve: BIKINI!!! Ja, kan du tenke deg?? Full sol fra blå himmel er ikke lik sommer nei. Spesielt ikke mtp at det var rimfrost overalt i morges...

  Må nok vente litt til ja :-)

  SvarSlett
 13. Så utroligt flott det var på fjellet enda...Er jo ekstra deiligt å dra på skitur når solen varmer skikkeligt!

  Praktisk å treffe så mange venner også da, blir jo bare kos på dere..

  Vi var også på langtur med Banjogutten i går..Og Mira var HØYLØPSK!...tror du den gutten hadde det lett eller? hehe...han peip og bjeffe og stønna og huffet seg hele dagen..ikke bare bare å være mann!

  SvarSlett
 14. Hvite vidder, knallblå himmel og Nallemann - nei det blir ikke bedre enn det:-)

  Kjekt å mange kjente som du treffer på :-)

  Og dotten får du nok kontroll på ;-)

  SvarSlett
 15. Sånn en deilig dag! Bær over med bjeffinga hans,- eller finn noen som virkelig kan hjelpe deg å trene det vekk (ingen jobb jeg ville gått løs på med letthet etter å ha en iherdig og alltid bjeffende sheltie!). Men dere hadde en nydelig tur, da! Det var sånn vi håpa på det skulle bli i påsken!

  SvarSlett