tirsdag 13. desember 2011

Hot stuff ♥

Her er kanindachsen Pelle og den stolte tantePose!

Pelle 001 Han kom på besøk i butikken idag, og dermed fikk han prøvd lapphund-genseren sin. Den passa, og han kan bruke den ei stund framover nå på kaldeste vinteren – for jeg skal love dere at vesle Pelle-gutt ble varm under trøya!Pelle 004 Han er en liten frysepinne, men han sovna nesten på armen til mor da det ble så varmt og godt.  Han likte nok genseren, og han kommer trolig til å ha hete drømmer om Bienna - lappejenta fra Nøtterøy . . .

Pelle 005

Han fikk en tynnere genser til bruk i "varmen", og vesletassen hadde ikke noe imot å kle på seg, han! Og så fikk han hilse på "butikksjefen" vår.  Bajas må også kle på se når'n skal ut, enda han syns det er fryktelig flaut . . .

Pelle 008 Han hilste også litt på kaniner og chinchillaer, før han sa takk for seg. Pelle 007 Jammen var det moro å møte Pelle, og det var selvsagt veldig moro at hundeullgenseren passa. Dette skal jeg gjøre mere av når jeg får nok garn, og jeg har først og fremst Nadira på Karmøy i tankene ;-)

og så en sak til;

Her er ZAPPA – Frank Zappa ♥

3 002

3 003

Han ble født den 26.november, og er ikke gamle karen – så jeg må vente noen uker før jeg kan hente ham heim. Han er Madagaskar-farget, tror jeg – og han blir nok den perfekte kavaler til Angolina etterhvert.

. . . . . . . . . .

Det har både regna og snødd idag, på selveste Luciadagen, men heldigvis er det fortsatt kvitt der ute, og det meldes om kjøligere vær fram mot helga.

. . . . . . . . . .

Bjørn er noenlunde frisk igjen, og har reist på arbeid innpå fjellet. Jeg koser meg aleine med dyra og imorgo har jeg fri, og har planer om å spinne angora hele dagen . . .

11 kommentarer:

 1. Så flotte gensere da! Bra for dachs`n, for det er ikke bare bare å få klær til en slik ;-)

  SvarSlett
 2. Dette var smart kommet på Nøve:-)
  Lapphund ullgenser til en hund som ikke har så mye ull. Det er det man kan kalle sikkelig resirkulering.

  Det var en fin kar du skal hente om en stund. Skal du drive oppdrett på kaniner???

  Ha en fin fri dag

  SvarSlett
 3. Ja hundeulla kommer til nytte. Kanskje Sissi trenger en genser etterhvert også ;)

  Siss, jeg har ikke planer om oppdrett, men det blir kanskje ett kull til våren isåfall. Men jeg må vokte meg vel, så det ikke blir for mange kaniner her... Det er like spennende med farger på angora som det er på lapphunden, så jeg blir jo veldig frista til å prøve en gang..

  SvarSlett
 4. Her ser det ut til at farmen øker og øker.. MEn, med den produksjonen du har er det jo greit å ha noen små søte kaniner å ta av... Kos dere i en herlig adventstid....Hilsen fra oss på Fåberg

  SvarSlett
 5. Fineste genseren til kjempesøte Pelle! Klart han blir god og varm i ullfrakken laget av Bienna-ull, han kjenner nok at det lukter ekstra godt "Skjærgårdsdame" også!

  Zappa er jo bare helskjønn Nøve. Godt du har et helt eget kaninrom med plass til mange. Jeg synes det er så stilig at du får fler og fler kaniner og at du på en koselig måte nyttiggjør deg av dem!

  Godt å høre at Bjørn er bedre. Hils!

  Ikke lenge til nå:o))

  SvarSlett
 6. Pelle er kjempeheldig som kan kle seg med en god og varm lappeullssgenser. Ikke rart han ser så lykkelig ut.
  Zappa er heldig som kommer til deg, godt stell og mange gode venner :D
  Ønsker deg en fin førjulstid.

  SvarSlett
 7. Så flott en genser, egentlig helt fantastisk! Kan tro det er stas for både hund og eier å få en sånn lapphundullgenser.

  Så kjekt at det ble Zappa..."helt konge"...;o)

  SvarSlett
 8. Den genseren til Pelle passet jo flott. :))) Det så jo ut som han likte den også.

  Zappa er jo nesten like søt som Ullf. Blir det bråk mellom hannkaniner også, sånn som hunder??? Er det Ullf som blir den stolte far i sommer?

  Ha er fin helg!!!

  SvarSlett
 9. Så koselig at Bienna kunne hjelpe en liten hund i kulda med ulla si!! Også så FIN genser det ble!! Heldige Pelle!!

  SvarSlett
 10. fine gensarar! :) og veldig søt Pelle-mann :)

  SvarSlett
 11. Så utrolig flott genser!!! Den så ordentlig god og varm ut, tror neppe at lille Pelle kommer til å fryse i vinter med den på seg ;)

  Utrolig koselig at du har Nadira i tankene til en annen gang, snilleste Nøve! :)) Det tror jeg at Nadira setter pris på også, større frysepinne en henne skal du lete lenge etter tror jeg :D

  SvarSlett