mandag 18. mars 2013

Hverdagsglimt

 

Sorry gutter - helga blei ikke så innmari spennende for dere!

søndag 006

Jeg hadde bare søndagsfri. Været var ikke akkurat strålende, og tiltakslysten ikke helt på topp. Jeg prøvde meg såvidt ved rokken, for første gang etter at valpis kom i hus - men jeg må nok vente ei stund til før rokkefoten får fart på seg igjen. Vesle Tassen har nemlig ett umettelig behov for tanntråd om dagen ;o)

søndag 017

Gutta blei egentlig skikkelig overraska da jeg dro fram selene, og sa vi skulle ut på tur. Men først etter en kjøretur på tre kvarter...

søndag 056 Det var koselig for meg å treffe ei "gammal" venninne i Krødsherad igjen, og hundene likte å se seg omkring i nytt landskap.

søndag 063

Skulle tru det var Tassen som hadde gjeterhund-blod i årene, og ikke Nalle...søndag 033

Jeg har glemt å fortelle at Tassen har fått en ny venn, nemlig tolleren Biko! De hadde tenkt å begynne på valpekurs sammen, men det blei avlyst. Imorgen skal de kanskje treffes etter jobb likevel, så da får de muligheten til å leike på skikkelig valpevis!

 Tassen kan glede seg til mandag, han.

søndag 043

Men han lurer så fælt på en ting...

søndag 014

 

-kommer Tannfeen til hundevalper???

søndag 008

10 kommentarer:

 1. Herlige Tassen! Lo godt av det siste biletet, der fekk du eit skikkeleg blinkskudd!!

  Fint å la kvalpane få leike litt i lag, det har dei nok veldig godt av :) blir berre endå meir kvalpesjuk av å lese bloggen din, eg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du mulighet, så få deg en hund til så fort som f ;)

   Slett
 2. Herlig bilde av Tassen som drar i garnet, hahaha. Det må jo være morsomt med en sånn liten røver hjemme. :) Og Nalle ser jo så trygg og stødig ut for en liten valp. Det bilde kan ikke beskrives med ord. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nalle har nok en veldig god innvirkning på Tassen, så trygg og rolig som han er til hverdags. Men, Nalle kan være ei bølle på tur når vi møter andre, sliter litt der - kan man si ;)

   Slett
 3. Når jeg trenger litt positiv glede i livet mitt, leser jeg bare litt i bloggen din, Nøve. Og vips - så er jeg på godt humør igjen. Ikke si dettil noen...men jeg er allerede storforelska i Tassen!!! Han er så vakker...smelt..Første gangen vi så etter en hund til oss, stod valget mellom to raser: Norsk lundehund og Islandsk fårehund. Ok, så ble det islandshund, men jeg er fortsatt stor fan av lundehunden. Nydelige bilder av gutta dine Nøve. :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Så snilt sagt av deg, Camilla :)
   De har mye til felles, disse rasen våre! Lundehund, islender og lapphund - hunder med mye personlighet (...og lyd, hehe)

   Slett
 4. Nyyyydelige bilder av gutta boys! Falt helt for det øverste jeg:o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så godt å se det voksende vennskapet mellom dem. Det er nok det du ser i det bildet, tror jeg. ;)

   Slett
 5. Så utrolig søt lille Tassen er :-)Morosamme bilder har du tatt også.. Ser jo ut til at han lurer skikkelig :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff, jeg henger jo etter dem med kamera nesten hele tida - trur de blir lei meg iblant. De trur nok jeg er galen, som kommer med rare lyder og sitter/ligger i alle slags retninger...

   Jeg forstår ikke hvordan du greier å ta så nydelige kaninbilder!!!

   Slett