mandag 4. mars 2013

Så kom MARS

Her kommer ett lite bildesammendrag av uka som gikk...

GUTTA PÅ JOBBEN KOSER SEG :o)solskinnsdager 009 solskinnsdager 004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEST FRIENDS

Det går faktisk utrolig fint! Bajas og Tassen ligger jo i hvert sitt bur i timesvis, men heldigvis får de stadig avbrekk -  av folk og hunder som vil hilse på dem - eller så finner de på noe selv :o)

solskinnsdager 001

Her er ett bilde fra en av kveldsturene. Gutta har refleks, og de er ikke mørkeredde - ihvertfall ikke når de går sammen...

Det har vært mange solskinnsdager denne uka!solskinnsdager 019  

solskinnsdager 039

- men det er fortsatt snø igjen i tunet

Vi har gått tur med Inger oppover bakkan.

fri 029

Og vi har gått tur oppover aleine...

mars 004

mars 018

  Den 1. mars gikk vi opp til Utsikten.

mars 049

Tassen lærer stadig noe nytt.

mars 045

  Han fikk se og smake på sin første appelsin...

mars 033

Han fikk springe omkapp med Nalle.mars 056 

Og han lærer stadig at de gamle er eldst...

mars 061 Men han gjør så godt han kan :o)mars 063

Han har fanga sin første MUS (død eller levende vites ei ;)

sundan 004

Han sjekker gamle blodspor sammmen med Nalle, og jeg må si jeg er imponert. Elgen ble slakta her i oktober, men de finner likevel noen blodflekker og litt elgbust når de graver. Stedet er selvfølgelig innmari spennende hver gang vi går forbi.

solskinnsdager 031

En dag plumpa Tassen gjennom isen, og han blei stående på stive bein og stirre ned på labbene sine i det iskalde vannet. Ett merkelig syn. Så idag hadde jeg kamera klart, i tilfelle det samme skulle skje.

Men Tassen hadde lært leksa si, han!

solskinnsdager 042 

Imorgen begynner Tassen på skola!

mars 027

Vi gleder oss til å ta fatt på ei ny uke.

LEV VEL

11 kommentarer:

 1. Ikke bare lærer Nalle Tassen hvordan man skal rekke tunge, men Nalle virkelig ler av det etterpå også! En skikkelig ertekrok-latter på det bildet der ja ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den Nallen er go'. Ikke leiken, men er skikkelig ertekrok ;o)

   Slett
 2. Koselig blogg dette, heldige guttar som har kost til deg, og Nalle er jo fantastisk nydelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for den, Olaug! Det har ikke blitt tid til verken spinning eller anna håndarbeid etter at Tassen kom i hus, så bloggen er nok ganske enspora, da men ;o)

   Slett
 3. Tassen <3 For en herlig liten kar!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig enig :o) Den vesle tassen imponerer stort!

   Slett
 4. For ein skjønning Tassen er!! :) Uffdå, eg ser at eg må verta flinkare til å lese alle bloggane att, for her har det jo skjedd saker&ting! Driv faktisk å lurar på å skaffe oss hund nr. 2 me også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kristina! Så moro å høre ifra deg igjen. Skal du ha deg en lapphund til? Håper du og Heino har det bra og at du blogger litt igjen snart :)

   Slett
  2. Det blir nok ikkje lapphund denne gongen! Det er min betre halvdel som har fått "hovudansvar" for å velge rase denne gongen, sidan Heino sånn egentlig har vore min hund. Så me trur kanskje det blir ein staffordshire bull terrier! Driv og småplanlegg litt no, så får me sjå kva som skjer :) Elles står det berre bra til hjå oss. Og eg kan faktisk meddele at eg akkurat blogga litt no nettopp faktisk! :) så då fekk du ynskjet ditt oppfylt med det samme, hehe.. Fekk liksom litt ånden over meg igjen, så då var det berre å hive seg over tastaturet!

   Slett
 5. Alt går jo strålende hos deg. :) Og Tassen vokser og vokser! Det er så gøy å følge med på dere. :) Selv om jeg ikke er så flink til å kommentere mer. ;(

  SvarSlett
  Svar
  1. Tassen vokser kjempefort, Nina! Han er helt fantastisk, og snille gode Nalle er jo bare den perfekte storebror (hadde han bare giddi å leike littegrann..)
   Fint å høre at du følger med. Vi ses igjen en vakker dag!

   Slett