onsdag 21. oktober 2020

Cachetur langs Buvatn


I dag kom kong Vinter på snarvisitt!
Snøen var veldig kram, og vi blei våte da vi gikk tur 
- så vi har ikke gjort noen store sprell.Det var mye koseligere å gå tur seint i kveld. Vegen var brøyta, og snøen dalte.
Alt var stille, og det lukta vinter.
En får nyte det så lenge en kan, men det blir nok mildvær og regn i morgo. Kanskje snøen er borte innen vi får summa oss opp og ut...
Men vi har fått lagt om til vinterdekk, og er klare for neste snøfall ihvertfall.Det var flott vær i helga.
Tove og Barfi kom på besøk fredag, og i løpet av formiddagen, greide vi å komme  oss opp til Tunhovdåsen - og ut på cachetur.


Det var lagt ut ti nye cacher rundt Buvatn.Det var ingen problem å komme seg over de våteste myrene.Og det var fullt av fine rasteplasser langs vatnet!Sola varma, og vi hadde sekkene fulle av go'saker.
Vi kunne ikke ha det bedre.Cachene var stort sett greie og lett tilgjengelig.Vi kunne signere sammen som nr 2 på alle loggene 🙋🙋Stien var tydelig og lett å følge.Runden skulle være på litt over 7 km, men vi bestemte oss for å bruke tida vår i skogen. Det er mye trafikk på vegen på andre sida av Buvatn.Så vi slo oss ned på en idyllisk odde.


Blikkstille vatn!Vi burde kanskje vært på fjellet på en slik dag, men vi hadde ingen grunn til å klage.


Hundene koste seg like mye som oss.Det er ikke så ofte at Tølle og Tassen leiker sammen, men det gjorde de der.Og så sneik de når jeg spiste nistepakka, men det får de faktisk lov til når vi er på tur.
Det skulle bare mangle at de ikke fikk en ekstra matbit!


Vi snudde etter etter at vi hadde finni den femte cachen.
Da hadde vi vært ute i mange timer, og sola var i ferd med å gå ned.Vi kjørte tilbake langs Buvatn og plukka med oss ett par cacher.Bilen blei deretter parkert i den andre enden av vatnet, og så kunne vi gå og finne de siste cachene. På denne måten fullførte vi hele Buvassrunden  
(...og nå kom jeg på noe jeg har glemt å gjøre i den forbindelsen) Det var en kjempefin tur, og Tove nærmer seg jammen 3000 cacher!!!
Jeg har bare 447, men moro er det lell

2 kommentarer:

  1. Fine bilder, fint sted og tur og jeg logget ferdig i går :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, vi var heldige med den dagen også, det ble tatt masse bilder 😅

      Slett