onsdag 23. juli 2008

Til Olivia (og andre beundrere?)
7 kommentarer:

 1. nommen,seeee så skjønn og flink han er!! :D *smelter totalt*
  både gry og olivia er sjarmert rett i senk her :) sånn en nydelig bamse! HERLIG ansiktsuttrykk!
  åsså må jeg legge til at han har en kjempefin pelsfarge :)
  tusen tusen takk for at vi fikk se nalle sitte bamse,som vi ønsket oss! :D moro!!

  SvarSlett
 2. Sjøl takk, jeg er jo SÅÅ stolt :)

  SvarSlett
 3. Nalle var utrooolig flink til å sitte bamse! :)Han ligner jo rett og slett på en bamse for han er jo brun og han har litt fasong som en bamse, akkurat som andre finske lapphunder! Dette har vi ikke trent på med Dixie ennå, men skal nok gjøre det når hun har lært de tingene vi trener på nå, slik at det ikke blir enda en ting hun må lære samtidig med alt det andre... Lykke til videre med treningen, høres ut som Nalle kan mye allerede! :)

  SvarSlett
 4. Nalle kan ikke SÅ veldig mye, men det han kan, er vi veldig flinke til å fremheve ;)

  SvarSlett
 5. Hei Nalle (og Nøve)
  Så søt du er Nalle!! Jeg driver også og lærer meg å sitte bamse, men jeg faller hele tiden:o) Mammaen min sier at når det gjelder mannfolk så har jeg god smak....

  Har du noen tips om hva jeg burde lære meg til utstillinga (litt i siste liten kanskje). Må vi gå pent i bånd og sånn? (I hvertfalli seineste laget). Jeg drar egentlig for å møte andre lappiser, for jeg har ikke så veldig mange å leke med her hjemme. Og så tror jeg kanskje at jeg har litt feil farge, men det blir veldig spennende å møte deg og alle de andre. Er det veldig "jålete" hunder og folk der? Nå har mammaen min tvunget med pappaen min også, hun ville visst ikke dra alene likevel, folk asså:o)

  Nuss fra Milli

  SvarSlett
 6. "Nalle kan ikke SÅ veldig mye, men det han kan, er vi veldig flinke til å fremheve ;)" HAHAHA, akkurat slik er det nok her også!! :D Kjenner meg frykteleg igjen, hehehe..

  Uansett: NALLE ER SUPERSKJØNN!! Finsk lapphund er jo berre den perfekte hunden til å sitte bamse :D Eg må definitivt lære Heino det samme. Det skjønnaste trikset han kan er å spele flau. Eg spør han: "skjems du Heino?" Då legg han labben over ansiktet og sjarmerar alle i senk :D

  SvarSlett
 7. Nalle har fått mer energi etter at vi blei litt mer aktive på tur-fronten. Nå MÅ det skje noe hver dag. Spille flau har vi prøvd oss såvidt på, men han er så utålmodig! Ville at'n skulle ha nesa i bakken og legge labben over, men tror jeg må godta labb på nese i sittende stilling...foreløpig iallefall!
  Kan se for meg den bedårende Heino!
  Og vesle Milli som velter...
  De dyra, de dyra

  SvarSlett