onsdag 8. juli 2009

Dagene derpå…

…har Nalle liggi ute og stura høylydt. Gleden var ekstra stor da Bonnie kom innom oss på hjemveien på mandag. De sto rett mot hverandre og bjeffa og logra i lange tider. Anne og jeg skjønte ikke akkurat hva de sa, men etter ei stund rusla de omkring i tunet som ett gammalt kjærestepar. 

“maten er visst klar - nå skal vi snart spise grisehale, Nalle”action 001

“sitter bare her og venter på desserten, jeg, Bonnie”action 006

Gulsvik og Nesbyen var forresten Norges varmeste sted på fredag…33,9 tror jeg det var. Ikke rart Ola syns det var drepende hett på Bergheim! Jeg har satt inn en bildeserie fra lappetreffet på hjemmesida vår her.

Helikopter har surra over hustaket i hele dag. For ett leven! De er igang med å flytte de enorme røra i forbindelse med kraftanlegget som bygges. Nalle bjeffa i starten, men ga fort opp. Dessuten har det regna, og da gidder han ikke å stå ute og bråke.action 008

Vi dro til Gol ikveld. Hadde lyst til å treffe Kango, Mozart og Børre igjen. Nå må Ådne Søndrol og Håvard Bøkko melde pass, det er disse gutta her som kommer til å sette nye rekorder på den gamle skøytebanen!

action 011

IMG_3290[1]

HA EI FIN UKE  :O)

24 kommentarer:

 1. Så mange fine bilder fra lappetreffet og morsomme kommentarer :-D
  Stakkars Nalle, ikke rart han sturer. DEN drømmehelga og så er det plutselig bare det gamle vanlige igjen????

  SvarSlett
 2. Ikke rart Nalle sturer, han har jo hatt sin livs drømme helg. Og så reiser bare alle på en gang. Det var dårlig gjort.

  Masse fine bilder du har tatt. Kan tydelig se dere har det gøy.

  SvarSlett
 3. Gode,fine bilder fra helgen,skjønne lappisser.
  Nalle stråler og er bare flott,trolig godt å ha så fine damer rundt seg.

  Heldig du Nalle, det har så mye besøk og ofte treffer andre hunder,jeg blir litt misunnelig.
  Voff fra Chicko

  SvarSlett
 4. Ja ikke rart at Nalle sturer når han hadde den helga med så mange damer og plutselig så er alle borte!! Godt at Bonnie kom innom på mandags kvelden da!!
  Ha en fin uke videre!!

  SvarSlett
 5. Ang. helikopterlyd, Kan du tenke at jeg har bodd ved flyplassen i 2 år jeg! Første flyet går 6.30 hver eneste dag! Og hver eneste dag våkner jeg av det... DET kommer jeg ikke til å savne for å si det sånn...

  Så flink Nalle er blitt da! Måtte nok jobba litt for å få Toivo til å gå det bratte mønet... Det ser gøy ut da:-) Så søt Nalle var når han sitter å ser på Kango trene, hehe, det er GuttaBoyz ja...

  SvarSlett
 6. Helikopteret blafrer over oss idag også. Det skal bli godt når alt blir stille som før igjen. Skjønner godt hva du mener, Christian, utrolig at du har holdt ut!

  Nalle sprang rett over mønet på første forsøk. De er ikke redde for å prøve nye ting dissa lappisene, du kan bli gledelig overraska! Men tunnelen som han gikk gjennom om igjen og om igjen forrige gang, fikk jeg aldeles ikke lokka ham inn i nå.. Litt sta,kan man si ;o)

  SvarSlett
 7. Har inntrykkat av at de fort kan bli litt lei jeg, at man bør ha korte økter med hver enkelt ting. Hva tenker dere andre? Lappisene synes det er artigt å trene, bare det ikke blir for repetativt? Hvis man skal perfeksjonere noe hos en lapphund er det bedre å ta flere korte økter enn en lang?

  SvarSlett
 8. Så flotte bilder og morsomme kommentarer Nøve:o))) Det var jo veldig koselig at du fikk besøk av Anne, Christina og Bonnie igjen da, ikke minst syntes vel Nalle-mann at det var godt at litt av haremet hans stakk innom for en liten stund.

  Tøffe Nalle på mønet sier nå Milli og jeg. Er langt fra sikker på at Milli hadde prøvd seg der (snarere tvert i mot;o)

  SvarSlett
 9. Bommen ser litt sliten ut, er den knekt på det gule feltet?

  SvarSlett
 10. Det tror jeg du har helt rett i christian. På AG kurset vi nettopp var på hadde jeg til tider suuuperkorte økter med luna, fordi hun gikk lei... det er nok litt typisk lappis tror jeg. AG skal bare være gøy, så av og til hoppet hun et par hinder, og så var det nok.. sære dyr. hehe.. de er gode da. Utover i kurset ble hun mer og mer ivrig, så det er da håp. Jeg skal prøve litt til, selv om det virka som om det var heelt uinteresangt i begynnelsen.
  marte og luna

  SvarSlett
 11. Riktig observert Tove, en lite knekk på bommen. Utstyret og banen er ikke akkurat ett vakkert skue, men det holder ;o)

  Korte økter, og det MÅ være moro - ellers får jeg ikke med Nalle på noe som helst! Variasjon er viktig, tror jeg, så vi prøver litt av hvert. Men SPOR er nok aller allert artigst :o)

  Milli, vil du fortsatt være kjæresten til Nalle?? please...

  SvarSlett
 12. Håper virkelig det blir flere treff og at jeg da har ankel som holder til litt lengre kjøring, for dette har vi også lyst til å være med på ! Ikke for det, Nalle føler kanskje ikke behov for å få flere gutter på besøk, her er det tydeligvis damene som gjelder !! ;o)
  Toiwo tar også møne uten å nøle, han synes det er helt utmerket å sitte på toppen å kikke etter damene han... Kanskje ikke helt det som er meninga ? ;o)

  SvarSlett
 13. Thi,hi, ja, det vil jeg vel, hvis han oppfører seg;o)

  Nuss på nesa

  SvarSlett
 14. Endelig dere blitt venner igjen!:o))))))

  Ikke tull noe mer dere to hvis ikke tør ikke jeg å dra til Milli på ferie.

  Voff fra Charlie! :o)

  SvarSlett
 15. Så fin sang du har funnet. Jeg må nok inn å lete litt mer!!!

  SvarSlett
 16. Hehe, Lappene trener ikke for å gjøre eieren til lags, de trener for å ha det morro... Er det ikke morro gidder de ikke være med rett og slett:-) Jaja, man blir flink til å være positiv og motivere når men er lapphundeier:-)

  Kunne ikke trent en lapp med sånne metoder NOEN fuglehundkurs lærer bort da, banke bikkja til å gjøre hva du vil... Da hadde nok lappisen kobla helt ut...

  Det er vel det som ligger i ordet selvstendig, de har egne tanker, og innimellom synes de bare at de har en mye bedre ide enn sin eier;-)

  SvarSlett
 17. Så fint bilde du har lagt inn på toppen Nøve :-) Du er så flink til å skifte på, men så har du mye fint å velge i og :)

  SvarSlett
 18. Artig å se bildene av de to hundene ilag og så få DEN bakgrunnsmusikken til: "du e den finaste eg veit". Litt av en Don Juan den Nalle'n din? Ser ut som om damene har sansen for han, ja.

  SvarSlett
 19. Han er litt av ei type, han Nallen min ja :o)
  Jeg blir helt rørt av å se ham og høre musikken sjøl... herregud, hva skulle jeg gjort uten denna "rundbrenner'n" min!
  Idag har han ikke lyst til å være ute..regnet HØLJER ned :o)
  Han er ikke sta, bare selvstendig ;o)

  SvarSlett
 20. Hanne og Bienna8. juli 2009 kl. 15:33

  Takk for supert Bergheim-treff Nøve og Nalle!!! Flotte bilder og morsomme kommentarer både på bloggen og hjemmesiden!! Nå har jeg endelig fått somlet meg til å lage et innlegg jeg også...

  SvarSlett
 21. Ja Nallemann er en heldig kar. Så masse flotte lappis frøkner som alle vil ha en liten del av ham;o) herlig.
  Flink i spor og AG er han også:o)

  Jeg har forstått det sånn at små økter gjelder alle raser, og vi som har hunder med mye pels må særlig passe på at de ikke må trene når der er for varmt, ubehaget kan føre til at de vegrer seg ved neste forsøk.
  Det var ei som fortalte at hun hadde trent litt forlenge med en hund med lang pels i varmen. Det tok henne et helt år før hun fikk fart på hunden igjen.

  SvarSlett
 22. herlig header!!! :)

  aff, 33,9 hørtes fælt ut!! her har det "bare" vert 31,1 på det meste, det var ille nok. liker ikke når det er såååå varmt jeg, 24-25-26 grader er passe og mer enn nok. kattene mine stortrives i varmen dem da, katter ser ikke ut til å lide i varmen på samme måte som hundene gjør. dem er så aktive og glade i heten, forstå det den som kan... :) akkurat nå er det faktisk bare 12 grader ute!!! snakk om temperaturforandring!

  godt å se at dere koser dere med treff og agility. :)

  klem fra meg!

  SvarSlett
 23. Heisann. Takk for sist. Morsomt med agility. Kroppen min er ikke helt enig. Har vært hos kiropraktor etterpå, for å rette opp litt. Hvis Børre skal neste gang, blir det Camilla som får trene han, mens jeg ser på.
  Har prøvd å lage meg en blogg. Var ikke så lett. Ble litt feil, men jeg lærer vel etterhver.
  Vi snakkes.

  SvarSlett
 24. Dum rygg du har!!!! Det er jo tragisk. Har ikke helt bestemt meg for om det blir agility tirsdag, vi får snakkes om det. Kango VIL IKKE!

  Velkommen i Blogglandia Hege og Børre!!!

  SvarSlett