onsdag 22. juli 2009

Tittel? tja….

Det skjer så lite i Blogglandia for tida! Det skjer lite spennende her også..vi jobber på harde livet for å bli ferdig med det vi skal denne uka, slik at vi får oss en liten ferietur. Bjørn er snekker og skal helst jobbe støtt (er det noen som mener), og jeg har bestillinger jeg må bli ferdig med før vi kan dra ( jeg jobber ikke - er det mange som mener;)

Nå har vi leid ei hytte i Rjukan, og satser på bla. søndagstur til Gaustatoppen i sol :o)

Sist søndag fikk vi besøk av Hege og Daniel, de som skal få Nalle-dattera! I morgen drar de til Sandefjord og hilser på alle valpene. Jeg er så lei meg for at jeg ikke hadde tid til å være med dem nedover, men jeg får vel hilst på alle valpene innen de forlater Ofelia og alle de andre, om noen uker.forskjellig 004

Vesle Nalle-dattera Tussi får det iallefall bra hos disse to!forskjellig 002

forskjellig 001

I kveld, tirsdag, dro vi til Glitre. Nalle satt bak i buret sitt og ga ikke lyd ifra seg da Mozart og Sissel satte seg inn i framsetet. Det er så bra!! Oppå Gol møtte vi Børre, og mange nye fjes. Savna selvfølgelig Kango, men han gidder ikke trene agility mer. Han vil heller hoppe og krype i skogen med far sin. Det ser likevel ut til at Hallingdal Hundeklubb fortsatt har livets rett etter 40 år. Formen er på oppadgående kurs, den!forskjellig 016

Agilitybanen måtte settes opp igjen, fordi det hadde vært sirkus der forrige uke. Ett eller anna skremte nesten vettet av Nalle og til dels de andre hundene. Han nekta plent å gå i ytterkant av banen, jeg har aldri sett ham reagere slik på noe tidligere! Antagelig har elefanter eller andre ukjente dyr gjort ifra seg der, fant vi ut.

Han oppførte seg ikke slik da vi var i nærheten av bjørn engang, så jeg syns detta var veldig rart. Kan han sense redsel eller noe?forskjellig 007

Det ble ei ganske dårlig treningsøkt kan man si, men vi var da i det minste sosiale. Det så ut til å gå veldig greit med Børre og Nalle, men plutselig skjedde ett eller anna og de to barka isammen. Verken blod eller tårer, og etter ei stund fikk vi dem til å sitte ved siden av hverandre igjen. Men dette er skikkelig strie lappegutter som ikke vil pilles på nesen!

forskjellig 017

Dagens yngste deltaker, ei lita rottweiler-frøken på 11 uker; Fairy :o)forskjellig 014 Anita med cocker’ne sine, mens Fairy og Børre snuser i bakgrunnen.forskjellig 019

Da har ikke jeg mere å skrive om…

Ha det godt alle sammen!!!

16 kommentarer:

 1. Bra det er noen som tar litt ansvar Nøve, det er som du sier VELDIG stille i blogglandia for tiden....Kanskje det er sommer og ferie??

  Syns du hadde mye å skrive om jeg. Mange fine bilder er det og :-) Snålt det som skjedde på treningsbanen. Men det kan jo være som du skriver at det luktet noe skummelt.

  Kos dere på Rjukan, håper været blir bra. Gaustadtoppen i tåke er spesielt, men atskillig bedre når du kan se helt hjem da :-)

  SvarSlett
 2. Jeg sier som Tove! Godt at noen tar ansvar her inne;o)

  Jeg tror, som deg, at det luktet noe skummelt på det stedet hvor hundene ble så skremt. Skulle ønske vi kunne se hva slags bilder de har i hodene sine. Rart med Børre og Nalle også, plutselig barker de i hop, også er de verdens beste venner:o)

  Så koselig med hytte på Rjukan da Nøve, da får dere jo fjellturer og hyttekos sammen med Nalle;o)

  Du rekker nok å hilse på valpene Nøve, det er jo en liten stund til de flytter enda. Håper det, for jeg vet at det betyr mye for deg:o)

  SvarSlett
 3. Ja Tove hadde jo tåkebilder fra Gaustadtoppen :o)
  Jeg har lyst til å se hjem...

  Børre blei nok litt sjalu da Nalle kosa med "søstera" hans, og kvikkasen Børre er ikke den som bare lar ting skje ubemerket ;o)

  Valpene skal jeg hilse på, helt sikkert. Håper kanskje at den siste hannen er solgt innen jeg ser ham...

  SvarSlett
 4. Er du redd for t det blir med en vlp hjem til Bergheim? ;-)

  SvarSlett
 5. det skulle vært med en a her og der...

  SvarSlett
 6. Trist når vennskap tar slutt! Håper det ordner seg igjen,da ;o)

  Det MÅ har vært noe rare lukter der. Først gikk alle hannene og skvetta overalt, og sparka det VELDIG utover - de så altså skikkelig tøffe ut.. Derfor syns jeg det var så rart at Nalle etterhvert såg redd ut!! Har aldri sett ham redd før!
  Var det pga piss fra redde/skremte sirkusdyr?? Advarer dyr hverandre om fare på en måte via luktstoffer? Hunder lukter jo når folk er redde..

  Håper banen er luktfri neste gang vi skal dit, for agility er egentlig moro,det!

  SvarSlett
 7. Du har nok rett att det var sjalusi som gjorde at Børre fløy på Nalle. Anine er liksom hans, men han skal IKKE oppføre seg sånn. Håper de er gode venner neste gang.
  Ha en riktig god ferie.
  Var og så på bildene av Nallevalpene. Så søøøøte.
  Så heldig de er som skal ha jenta.

  SvarSlett
 8. Endelig noe som skjer her.

  Tenker du gleder deg til å få en liten ferietur.

  Og gled deg til å møte valpene. De er bare sååå nydelig og morsomme. Husk bare på å beregn god tid når du er her. Da er det møteplikt hos meg, vet du:-)))

  Klart Nalle senset noe skummelt. De er utrolig følsomme og merker veldig mye rart.

  Jeg har trur at Børre og Nalle finner ut av dette igjen. Dere er så flinke til å finne ut av sånt.

  SvarSlett
 9. Nå har det plutselig skjedd mye på mange blogger :o)))
  Jeg venter på oppdatering hos deg - med mange bilder ;o)

  SvarSlett
 10. Kommer, kommer, kommer!!!!!

  I kveld.

  SvarSlett
 11. Du og Nalle har da mange opplevelser med andre hunder. Ja, jeg har vært veldig treg med å skrive, skal gjøre noe med det, snart!

  Ønsker for dere, fint vær og en riktig god ferie med nye opplevelser.
  Valpene er bare helt skjønne, men jeg har nok med en hund.

  SvarSlett
 12. Glemte å fortelle, jeg koser meg med musikken din, når jeg er å blogger.
  Liker så godt bildet av skjønne Nalle gutten,du har aller øverst på bloggen.

  SvarSlett
 13. Det var koselig sagt, Inger!

  SvarSlett
 14. Det var litt stille i bloggene en stund, men plutselig kom det nye innlegg fra flere - nesten på én gang!

  Det begynner å bli en stund siden vi var på agility sist, men nå er vi jo hjemme igjen fra ferie, så kanskje på onsdag! :)

  Håper den elefantlukta forsvinner til neste trening, så hundene slipper å bli så redde som det høres ut som de gjorde!

  God tur til Rjukan! :)

  SvarSlett
 15. Hei Nøve og Nalle.

  Så deilig at dere skal på ferie noen dager. Det blir godt for dere å få noen dager HELT uten arbeid hengende over seg. Det er viktig å reise bort litt, når du har arbeidet hjemme!

  Det går sikkert bra med Børre og Nalle igjen. Hunder er rare slik, de krangler litt en dag, den neste dagen er alt glemt.

  Så flott å se at det var mange på Glitre tirsdag. Det er så fint å ha et sted å trene sammen med andre og å la skravla gå!

  Hils Nalle og ha en riktig god ferie!!!

  SvarSlett
 16. Håper dere får en fin ferie ! Skal kikke etter dere på Gaustatoppen når jeg er på Åkrefjell...Vi koser oss på fjellet, går tur sammen med Fia og er på fisketur med far. Sølete og vått, men pytt, pytt - fint å være i fjellet uansett !

  SvarSlett