fredag 24. juli 2009

Hyggelig besøk!

Honey og Arja 034

Arja og Honey, to søte små damer som vet å gjøre inntrykk på gutten!

Honey og Arja 037

Arja er visst ett lite matvrak, men lot seg lett avlede i en byttehandel; oppbløtt tyggebein mot to rips! Etterpå ville alle gjerne smake tyggebein..

Honey og Arja 024

VELDIG gjerne smake! (Nalle smisker alt han kan…)

Honey og Arja 025

GIRL-POWER !Honey og Arja 026

Honey og Nalle fant så absolutt tonen. Arja var litt barnslig og fjern,liksom.Honey og Arja 038

Kanskje vi ses på Biri? ;o) Honey og Nalle

Dette var ett trivelig besøk! Sidsel og Rolf kom fra ferie på Beitostølen. De hadde med seg “heimebakst” fra fjellet, jeg serverte kaffe. Veldig lettvindt! Vi satte stor pris på visitten, og det skal dere vite alle lappefolk (og islenedere!); kjør aldri forbi Bergheim på rv7 uten å stikke innom!

I morgo reiser vi på tur til Telemark. Har leid oss ei hytte som ‘base’. Vi kommer til å farte endel omkring – helst på beina, så vi håper på litt oppholdsvær sånn innimellom…

Ha det godt alle sammen, vi blogges om ei uke :o)

Oisann, fikk ett bilde fra Hege nettopp – må legge med dette også! Det er fra agilitytreninga på tirsdag. Vesle Fairy og Nalle…sirkusdyr??IMG_3380[1]

8 kommentarer:

 1. Så koselig med besøk. Nalle er jammen heldig med så mange damer. Børre stakkars, måtte stikke av i dag for og treffe ei venninde. Han sprang ett godt sykke, fordi ho var på sykkeltur med mammaen sin. Helt topp syntes Børre.

  SvarSlett
 2. Masse fine bilder :-) Virket som et veldig kjekt besøk :-) Likte spesielt det bilde hvor Nalle sitter bamse og Honey og Arja sitter fint ved siden av :-) Det var søtt :-)

  SvarSlett
 3. Det hørtes (og så) ut som et veldig koselig besøk! :) Det tyggebeinet må ha vært godt! Alle sitter jo sååå fint! :)

  Fairy og Nalle er visst helt klar for sirkus, de!

  SvarSlett
 4. Så kjempekoselig med besøk av de to vestfolddamene:o) Herlige bilder Nøve, alle sammen, sirkusbildet var jo noe for seg da:o) Kos dere på ferie!!!!

  SvarSlett
 5. Så koselig med besøk da! Så mange fine bilder av Nalle og gjestene:o))) vi er nå i Vindafjord, vender nesen hjemover til Ryfylke om et par dager.

  Dere må ha en riktig fin ferie oppe i heia, høres så herlig:o)

  SvarSlett
 6. Hyggelig med besøk av pene jenter! Bildene sier egentlig alt:-)

  SvarSlett
 7. Så gøy med et overraskelse besøk. Og som de andre sier, massse fine bilder. De sier jo alt.

  Kos dere masse på ferie, dere er vel allerede dratt.

  SvarSlett
 8. God ferie -men dere har vel allerede dratt avgårde... Fine bilder av Nalle og damene - likte spesielt det av Nalle og "usikker-på-hvem-av-damene-det-er" som står og "koser."

  SvarSlett