lørdag 3. oktober 2009

Høst i Bergheim-kroken

Noen bilder fra turen vår idag!

fredag 019

fredag 021

fredag 025

fredag 031

fredag 041

fredag 039

fredag 036

fredag 043

fredag 049

Hus tilsalgs for kr 750.000…

 

BILDER TATT 3.10.09lørdag 009

 Nå er det +grader og regn i lufta, det var mer snø i dag tidlig :o)

Nalle hadde først glemt hvor godt snøen smaker, han snudde på trappa og gikk inn igjen på morran idag…lørdag 005

GOD HELG!

17 kommentarer:

 1. Mange flotte høstbilder Nøve. Sier det igjen, det er flott hos dere :)

  Stakkar - plumpa du, neiognei, må ikke drive med sånt veit du. I hvert fall ikke nå som det begynner å bli kaldt, du kan bli sjuk! (sier jeg som sitter her og snufser for andre gang på en mnd)

  Er det mange som vil kjøpe?

  SvarSlett
 2. Vi bor i et veldig variert land og jeg synes alle steder er flotte!!
  Veldig fine bilder du tar! Her var det meldt snø ned på 200 m i dag men tror nok at de har tat feil. Ikke kjenner jeg noe isning i anklene heller og det pleier jeg når det kommer snø!! Mariken sier så kjekt at ho gidder ikke se på noen værmedling ho har jo en værmelder i huset sitt!

  I dag så er det 53dager til 1 desember for de som vil vete det!

  Ha en fin helg!! Her regner!!

  SvarSlett
 3. Så flott det var på deres tur. Var det bare en kort tur i "nabolaget" eller har du reist litt lenger for å gå tur? Fltt på fjellet nå.

  Tenker de støvlene fikk en vask når du kom hjem. Hvordan så da Nalle ut?

  Øs pøs regn her i dag. Skikkelig høstvær og innekos. Selv Charlie vil ikke være med på hverandaen når jeg skal ut å røyke.

  SvarSlett
 4. veldig flott der dere bor. Så koselige hus! Ser ut som drømmehuset mitt for ti år sia ditta huset der, idyllisk og rolig på landet... :) No er det flere sjeler som bestemmer.. ;)

  SvarSlett
 5. Masse flotte bilder Nøve. Er det Skogshødn vi skimter bak på det øverste bildet??

  Det så ut som noen hadde plumpa i et skikkelig gjørmehull, huff og huff!

  I dag vet jeg at dere har snø, her er det, som Nina skriver, skikkelig høst, med regn og mye vind. Nå skal Milli og jeg på tur, også skal resten av dagen tilbringes i vannrett stilling på sofaen. Deilig med sånne dager også:o)

  Hils til alle dine Nøve og kos deg i dag.

  SvarSlett
 6. Neimen Gry, kjenner du ikke igjen Ryfjell? Fjellet som ligger foran oss! Nå skal jeg sette inn ett nytt bilde fra dagen idag.. Bra jeg tok meg en liten rusletur i går efta :o)

  Å ja, jeg plumpa skikkelig igår. Trodde nesten jeg måtte slippe skoen nedi gjørmehull. Skal aldri gå så nær kanten mere...

  SvarSlett
 7. Ingen kjøpere på nabohuset så langt. Kanskje en nederlender som vil bruke det som feriebolig, søknad om bruksendring ligger inne hos kommuna..

  SvarSlett
 8. Nei Nøve, kjente ikke igjen Ryfjell, synes den toppen på toppen lignet på Skogshorn.....:o)

  Kjedelig med nederlendere som hyttenaboer, eller forresten, kanskje de er kjempehyggelige?

  SvarSlett
 9. Stakars sauene de lurer vel på hvorfor det vite har tatt maten demmes!! Må jo si at jeg synes det er koselig med snø jeg da!! Blir jo lysere og trivligere!! Nalle er jo bare herlig!! Han finner nok ut av snøen kjapt! Roxie har nok glemt snøen som var sist vinter men jeg ser bare på ho nå når det har blitt litt kaldere ho går å tripper og koser seg!!
  Nei nå får jeg inn og sette en brød deig og lage egge hagg til helgen!! Det beste pålegge jeg får!!

  SvarSlett
 10. Nederlendere kan være hyggelige tror jeg? Sjefen min da jeg begynte her var det :-)

  Er det vanskelig å få jobb "oppi dalen der"?

  SvarSlett
 11. Mange nederlendere har bosatt seg i dalen, og de finner alltid på noe å gjøre! Mange av dem driver campingplasser, det er flinke folk. Godt likt av alle, fordi de liker seg her? :o)
  Kunne være greit med slike naboer,ja.
  Litt synd hvis buplikta blir fjerna, men...

  SvarSlett
 12. Så mange flotte bilder du har tatt Nøve! :-) Fint vær og høsten på sitt beste :-)
  Trakket du i myren? Jeg gjorde det samme på turen min i dag :-P Veldig kjedelig :-P
  Det er så fint der inne hos dere :-) Jeg må klare å komme meg inn der engang så jeg får se med egne øyne hvor fint det er ;-)

  SvarSlett
 13. Det er bare kjempe-flott hos dere, Nøve - og nå som jeg har opplevd litt av det sjøl, blir jeg bare enda mer fasinert av stedet.

  Er så humla glad for at vi kjørte nedover i går kveld. I morges lå det et hvitt teppe over Støten....og hjem kom vi til øs-pøs regnvær!!!!! Både Dimma og Snorre ligger inne i varmen og dormer og koser seg - går bare ut når "nøden" er som størst..hehe

  Begynner på bilder og film nå.....

  SvarSlett
 14. Synd med boplikta ja, i Tessungdalen er det mange som vil kjøpe, men ingen som vil selge... Alle skal ha det til feriehus etter de gamle blir borte... MAn må ha noen fastboende som gir litt tilbake til lokalmiljøet...

  Dere fikk snø dere også ja:-)

  SvarSlett
 15. Flotte bilder igjen Nøve, veldig fin natur der dere bor. Det er veldig flott når trærne får sine høstfarger, det er noe jeg savner her for her ute ved kysten i Tananger blåser bladene av nesten før høstfargene kommer :-(

  Her er det skikkelig surt vær for tida, kaldt med regn og vind. Får håper at det kommer litt vinter til oss også etter hvert.

  SvarSlett
 16. Så flott høst dere har... og snø allerede!!!
  Jeg forstår godt at Nalle var overrasket, han synes nok det var i tidligste laget, selv om ha liker den godt.

  I går begynte høsten for fult her hos oss, masse regn og sterke vinder.

  SvarSlett
 17. Jeg syns det har blåst forferdelig mye hos oss i høst, men det er vel ingenting mot det dere ved kysten må gjennom. Hele september var det dessuten sol, såvidt jeg minnes, så egentlig en kjempefin høst her :o)

  Vi hadde fest på lokalet i går. Da gikk ryktene om at huset er solgt, og i tillegg er den fine gården øverst her, bortleid!!! Det blir spennende å se hva som skjer.

  SvarSlett