mandag 6. september 2010

Jentene på SOLBU…

…og Nalle, selvfølgelig ;o)Solbu 009
♥ Her var det godt å være til ♥
Solbu 032 
DETTE HAR SKJEDD;
Hilde og Ebbie hadde invitert oss på hytta til gjenforening ett år etter fjorårets “runderings-suksess”. Vi er slettes ikke de flinkeste eller beste talenter denne sporten (eller Hilde for den saks skyld) har sett, men vi STOOORtrives sammen, nemlig ;o)
Planen” for helga var  *krmt*  rundering, spor, freestyle, HTM, teknisk lydighet, turer…  og masse mat, masse drikke og masse, masse kos :o)
Jeg har vel knapt sett maken til frokostbord! Nystekte rundstykker og så utrolig mye godt pålegg som Rema 1000 har å oppdrive! Ingen morgengretne miner her,nei,  enda hundene vekte oss litt vel tidlig om morgenen.. Frokostene ble laaange og koselige :o)
Solbu 010
Og dermed var Camilla klar for rundering,se , ho skinte omkapp med sola lørdagmorgen!Solbu 012(obs. veska ble liggende på høtta ;) 
RUNDERING – ETT ÅR ETTER!
Nalle huska hva som gjaldt! Topp innsats i skogen, han pendla elegant mellom de glade figuranter, og fikk lever og blodpudding om hverandre. Nei disse hundene slutter ikke å imponere meg – de var superduperlupermusling-Hildeflinke! (De har nok bedre hukommelse enn mødrene sine…)
Jeg må dermed få lov til å skryte av Geirs makrellkarbonader før jeg glemmer det – de var kjempe-populære! Oppskrift mottas med takk, Hanne!DSC_0015_thumb[4]
Vi stelte selvfølgelig Gry etter alle kunstens regler.. Ho ble plassert i en stol med beina høgt, og med mat, drikke og kamera lett tilgjengelig. Tror ho storkoste seg, ho klagde iallefall ikke på foten (men den godeste Gry klager jo ikke, uansett)
Solbu 015
Det første vi gjorde da vi ankom Tunhøvds skoger, var å legge ett spor til hver av hundene.
Nalle hadde ikke gått slik spor siden i fjor, men han fulgte sporet mitt til punkt og prikke, nesten. Det er iallefall imponerende å se hvor lett de omstiller seg, og går det sporet de blir satt på!
Milli gikk Grys tre timer gamle spor kjapt og aldeles perfekt, og deretter skulle de to forte seg tilbake på hytta. Milli ble plassert i buret sitt baki bilen, og jeg vinka en smilende Gry avgårde. Men jeg trodde knapt mine egne øyne da ho svingte utpå veien og kjørte i feil retning! Det var liksom ikke til å tro…hvor feil kan man ta på egenhånd,liksom??? Akk, vi arme mennesker.Solbu 017
Det er noen som aldri lærer, men likevel var vi etter ei stund gjenforent på Solbu, og vi kunne nyte det fine været og de vakre omgivelsene. Og Camillas godbiter! Ho hadde med seg flere bokser med hjemmelaga hundegodis, og Nalle var aldeles betatt av henne. Og til dels av Dimma ;o)
Solbu 019
NYDELIGE BUVATN
En skal høre mye rart…men her kommer fiskeren med griseører ;o)Solbu 021
Etter en deilig middag ble vi sittende å skravle og le til langt på natt, slik som gode gamle venninner gjør. Men det rare er at vi har jo ikke kjent hverandre stort mer enn ett år!!
Solbu 025
Det tar på en pliktoppfyllende Nalle å være den eneste mann i huset. Tenk dere sju høglydte og egenrådige damer med “hundegalskap” på en gang!
“Nalle,Nalle, sover du??” Solbu 024
Søndagsmorgen starta faktisk like bra, og/men Gry og Milli ble tidlig klare for å dra på hytta si..
Vi andre tok det med ro ei stund til, og gikk en tur som Fant og Ebbie pleier å gå. Solbu 036 Ingen hadde ork til verken rundering eller freestyle-praksis i dag.Solbu 044 
..men ser man det, det ble jaggu tid for litt teknisk lydighet til slutt!Solbu 048.♥..vENNER FOR LIVET..♥.DSC_0088[4]
  En kjempestor takk til Hilde og Ebbie som tok så vel i mot oss!
..og til Grys blogg som jeg har tatt ett par bilder fra ;o)

22 kommentarer:

 1. Kjempe koselig hadde dere det i helgen! Det ser jeg ut av bildene!! Vakkert vær har vi nå! Flinke Nalle som passet godt på damene sine!! Både 2 og 4 beinte!!
  Ha en flott uke!!

  SvarSlett
 2. Nalle er en heldiggris :0) Kango har vært mest opptatt av å passe på 4 småjenter som flyr i alle retninger... Nå syns han det er godt å ha mor og far for seg sjøl igjen.

  SvarSlett
 3. Takk for rapporten, morsomt å lese/se. Masse herlige bilder :-) Dere har blitt litt av en sammensveiset kvartett (oktett) :-) hvordan gikk det, ble det innføring i freestyle? Det står at det ikke ble på søndag, men det var jo to andre dager også ;-) hmmm tror det snart blir nytt treff jeg :-)

  SvarSlett
 4. Kjempe helg har dere jenter og Nalle hatt!!! Synes Nalle er god som holder med kvinnfolka;o)))

  Masse flotte bilder av en gjeng som storkoser seg sammen...jeg er fremdeles betatt av den fine laven!

  Enda godt at dere passet på Grys fot:o)
  Synd jeg bor så langt unna, kunne godt tenkt meg å vært med i det gode selskap:o)))

  SvarSlett
 5. Enda flere bilder på denne bloggen. Jeg koser meg med å se hvor fint dere har hatt det. :o) Enda godt dere stelte pent med Gry og beina hennes. Men hun må nok ha med "mor" på tur så hun finner fram. Hi-hi! :o)

  Dere har blitt en så fin gjeng, så nå har dere vel en fast helg hver høst å møtes på. :)

  Jeg synes jeg så Gry hadde håndveske med på tur også, kke bare Camilla? Eller var det en bag?

  SvarSlett
 6. Det så ut som en knallhelg! utrolig flott område!

  Viktigste uansett hva man driver med er vel at man koser seg og er i godt lag? Så får evnene og talentet heller blomstre opp etterhvert?

  Frost er helt misunnelig på pappan sin som var omgitt av så mange vakre damer ;)

  SvarSlett
 7. Du er så flink til å ta bilde av de "små" tingene Nøve, de tingene som gjør så uendelig mye av kosen. Hildes koldt/frokostbord, Camilla med veska (og Nina, min er en liten sekk:o), meg med beina høyt til værs (som selvfølgelig har det bra så lenge det finnes mat i nærheten;o)

  Nalle var helt fantastisk morsom da han skjente litt på oss når latterkrampa tok oss på lørdag kveld. Akkurat som om han ikke hadde nok med de tre hundejentene så måtte han jammen dempe oss menneskene også. Herlig!!!!

  Jeg kommer til å le leeeeeeeeeeenge av det forskrekkede ansiktet ditt når du virkelig forsto at jeg MENTE å kjøre gærne veien. Jeg ble litt flau, men jammen må man le av sånt også:o) Nina, jeg tenkte faktisk på deg! Du som sitter så liten men strunk ved siden av meg og loser meg trygt frem:o)))

  Har forresten bestemt meg for å følge det gode råde ditt her oppe. Moccamaster kjøpes i dag, brødboksen ble til småved;o)

  Prekæs;o)

  PS. Det må være noe med gjestfriheten til dere hallinger tror jeg! Både du og Hilde er så innmari flinke til å få oss til å føle oss genuint velkomne. Kan dere arrangere et kurs (gjerne en helg;o)

  SvarSlett
 8. Å, så herlig beskrevet, Nøve. Du får virkelig med deg de små tingene, du - og FOR en helg! Nå har jeg fyllt opp litt igjen, så nå kommer dagene til å gå som "smurt!"

  Ja, vi er klare for både kosehelger, kurshelger og whatever vi - bare det er i Hallingdal..hehe...

  Turen hjem tok ikke mer enn 4 timer med et stopp: Dimma måtte jo få pølse (du husker hvor sulten ho var da vi gikk tur? - og jeg "glemte" å gi ho mat før vi kjørte...uff..)og jeg tok meg en knakende god biffsnadder..namm...

  Blir deilig med en hviledag nå...

  SvarSlett
 9. Så koselig jeg var i tankene dine, Gry. Da har jeg vært med litt på tur jeg også. :)))))

  SvarSlett
 10. Nina: Du har definitivt vært med på tur:o))))

  SvarSlett
 11. Hei hei.
  Kjempe fine bilder her inne! Måtte le godt da jeg så bildet av Ebbie, som står på bordet ute. Hehe, i følge mamma er hun veldig glad i det! :D
  Også måtte jeg le enda mer, når jeg så bildet av båten med griseører i. Jeg regner med at det var min onkel Kjell som kom roende over med det!? :D
  Dere har hatt en perfekt helg på hytta! Det er veldig flott der oppe, når dere er så heldige med været som dere har vært! :D
  Hilsen Karoline, datteren til Hilde ;)

  SvarSlett
 12. Så koselig dere har hatt det da! :) Kjempefine bilder, såg helt nydelig ut der! Kjekt å lese :)

  SvarSlett
 13. Det ser ut som om dere har hatt det herlig både mennesker og hunder. Nalle er en heldig fyr med alt han får være med på!

  SvarSlett
 14. Tove, det ble bare Freestyle teori denne gangen, så vi må jo skynde oss å få en praksis-helg, selvfølgelig ;o)
  Camilla begynner på kurs nå i høst, men Hilde KAN dette allerede - ho er faktisk en av de seks i Norge som kan kalle seg instruktør!
  Hvordan det vil gå med Gry og meg, er vanskelig å si - vi har liksom ikke finni en melodi som kan passe oss..enda..

  Kloke ord kom fra Frosts Stine; "Viktigste uansett hva man driver med er vel at man koser seg og er i godt lag?"
  Og vi kunne definitivt vært på hyttetur med alle bloggerne :o)

  Karoline, du kan være stolt av både mor di og onkel Kjell! Koselig at du titta innom bloggen :o)

  SvarSlett
 15. Nøve: Det var veldig diplomatisk skrevet, det om melodien....;o)) Herlige du:o)))

  SvarSlett
 16. Vel, Gry og Milli kan begynne med "Danse, danse dokka mi"! Gry kan kle på Milli.

  Skal tenke litt mer på hva du og Nalle skal prøve dere på av melodi.

  SvarSlett
 17. Du finner sikkert på noe, Nina...?

  SvarSlett
 18. IKKE, IKKE, IKKE "Danse, danse, dokka mi'"!! Milli har bare ett antrekk. Julekjolen sin:o) Det måtte blitt noe som får det til å rykke i rocketåa mi'. Kanskje Riverdance;o) Nøve og Nalle burde prøve seg på no' "Frikar-moves":o)))

  SvarSlett
 19. Tenkte bare dere skulle begynne litt rolig, Gry. :) Men det er da mange andre fine melodier.:) Jeg må tenke lenge og nøye før jeg kommer med et forslag. ;)

  SvarSlett
 20. Litt misunnelig på den helgen deres :) Fiiine hundene :)

  SvarSlett
 21. dere kan jammen å kose dere!! ser ut som en kjempetrivelig helg, flinke hunder og masse kos :))

  SvarSlett
 22. For en koselig helg det høres ut som dere har hatt! :D Kjekt at hundene husket så mye fra i fjor! Da blir det jo ekstra kjekt å fortsette! :D Veldig mange fine bilder! :D

  SvarSlett