fredag 25. februar 2011

HEI - HEI

HER ER JEG!pga 011

Jada, jeg ser passe gæ’ærn ut, men jeg er klar for jobb i morgo!

..og kanskje noen av Oslos fine skiturister får noe å tenke på når de kjøper potesokker til Setterne sine - de som eeeelsker å løpe på fjellet ;o)

Dette har egentlig gått over all forventning! Jeg trodde jeg reagerte på penicillinen da jeg begynte å fly på dass ei natt…men så kom jeg til å tenke på at jeg hadde trøste-spist opp hele lakris-posen aleine :/  Hevelsen har gått ned, og brunfarga er bare kledelig… Stinga er tydeligvis i ferd med å gro, de klør forferdelig! Og av den grunn beholder jeg plasterlappene på, slik at jeg ikke klør meg til blods.  Armen er så og si klar for styrketrening igjen, og stinga skal tas på mandag.

tulips 004

Nalle har greid seg utmerket, det er god psyke på den karen!

Jeg ble riktignok litt betenkt, da Juniors folk kom innom her om kvelden. Nalle blei ganske stressa og pipete, og skulle absolutt ri på dattera. Hm. Han roa seg etterhvert. Dagen etter avtalte jeg med gårdsfolket for sikkerhets-skyld, før vi gikk oppover bakkan og forbi der sammenstøtet skjedde. Nalle var kanskje litt mer på vakt enn tidligere, og da vi så og hørte Junior boffa nedpå gården, holdt han kjeft (!) og fulgte villig med meg videre oppover. Da vi gikk ned igjen, gikk han rett bak meg som en gjeterhund (Nalle gjør ofte det), helt til vi kom fram der vi kunne se gården. Da måtte han frampå og sjekke, like nysgjerrig som før, men jeg syns nok han var litt reservert. Junior var ikke å se eller høre. Hvis Nallemann har lært å dempe seg noen hakk – er det egentlig bare bra!

 pga 006

Jeg har maila litt med Hilde, og snille ho, ga meg villig gode råd. Planen var å ta en Hannhund-tur med Kango, men det blei ikke tid. Men ikveld dro vi på trening i Natten. Jeg var forberedt på at vi kanskje måtte holde oss i bakgrunnen, men det viste seg fort, at Nalle oppførte seg akkurat som før. Det var tilogmed noen nye hanner der, men det brydde ham ikke nevneverdig. Vi kunne trene på vårt.

Men den pipingen hans er til å bli gæ’ærn av…

pga 009

Jeg vil takke dere for alle trøstens ord! Vi med hund, forstår selvfølgelig at hvis Junior på sine 75 kilo hadde villet, hadde han rivi både meg og Nalle i filler. Vi var heldige tross alt!

Imorgo skal bilen min få orden på seg. Den har vært grei disse dagene, tilogmed vifta har fungert igjen. Sånn innimellom iallefall.  Må nesten lure…er det mer mellom himmel og jord???

En liten vits til slutt…

Så var det han der samen som fikk høre at svigermora skulle komme på besøk.
Han tok med seg hunden i vedskjulet og kappa halen av den.
"Her ska dæ førr satan i hællvetta ikke vises nåkka form før begeistring!!

GOD HELG ALLE SAMMEN!

15 kommentarer:

 1. God helg Nøve og Nalle! Godt å høre at det går bra med dere :) Skulle hilse dere fra Nadira ;)

  SvarSlett
 2. Hei Nøve og Nalle
  Godt å høre at alt står bra til etter omstendighetene. God helg til dere og god uke. Vi reiser på vinterfjellet.
  Klem til dere fra oss alle her :)

  SvarSlett
 3. Så bra at det gikk greitt på trening.Det tyder vel på at Nalle har god "avreaksjonsevne" - jmfr Østlie. "Ferdig med det.."

  SvarSlett
 4. koselig å prate med deg igår Nøve:o)
  Nalle er ein go`lapp, men hanhund. det er ikke til å komme forbi, han har testosteron som jente-lappene ikke har, dermed vil en alltid ha litt mer å bryne seg på med en vakker hanne, psyken hans er det ingen ting å si på.
  Jeg er glad for at alt går som det skal med healingen av såra...skal du gå med de lappene med den teksten på jobb?:D

  Nøve; det er mer mellom himmel og jord, enkelte ganger er vi så heldige å merker det;o)

  SvarSlett
 5. Når du først skulle gå med disse plasterlappene - SÅ ELSKER JEG at du har skrevet på dem:o)))))

  Godt å høre at Nalle-mann har tatt det så fint. Håper Junior holdes i bånd heretter!!!!!!!!!!!!

  Ha en fin helg. Er stressa, blir henta om 10 min.

  Ha en knallhelg!!

  SvarSlett
 6. Nå ble jeg lettet, puh! Det er gått bra med dere begge. :)))))

  Så fint å få en oppdatering fra deg. :o) Nå er det bare å komme seg ut på tur igjen.

  Vær glad Nalle bare piper. Charlie bjeffer når det blir venting på trening. Skulle ønske han kunne pipe litt i steden.

  Ha en fin jobbedag og vis de turistene med setterne at det ikke er greit med løshunder.

  God helg!!!!!

  SvarSlett
 7. Du er den peneste og fineste og beste Gommo´n uansett om du har plaster i hele ansiktet!
  <3 TussiSuss!

  SvarSlett
 8. Skjønner jeg er sliten - leste pga Lausunge først! Hahaha, det hadde vært vel så ille:) Men veldig fin dekor på lappen. Morsomt at du har skrevet på den, slik at folk kan se hvor ille det kan gå.

  Men glad for at det ikke gikk værre! Og at dere har kommet dere gjennom det relativt helskinnet!

  Håper du får en fin arbeidsdag, 3 timer til min helg begynner. Nallesønnen skal denne helgen være snekkerassistent og hjelpe til med å sette opp panel:)

  Klem fra Tønsbergtrioen

  SvarSlett
 9. Hei på dere!! Godt at det har godt så bra med dere begge to!! Kjempe bra det du skrev på plasterlappene! Må jo innom å se på de div bloggene selvi i denne VM tida!! God helg til dere begge to!! Alle fire selvfølgelig!! Roxie og Jackie sender en stor nuss til Nalle!!!

  SvarSlett
 10. Så bra at du er på bedringens veg! Og kjekt å høyre at Nalle er seg sjølv trass i heile hendinga. Eg trur det er litt typisk lapphund også; dei har nokså stødig psyke!! det er iallefall mi erfaring!

  GOOOOD helg frå meg og Heino! :)

  SvarSlett
 11. glad dere har det bra :) God helg fra oss !

  SvarSlett
 12. Huh! Litt av en medfart du fikk! Bra at det går rette veien og at dere ikke er blitt fiender!

  SvarSlett
 13. Har lest og hørt om uhellet dit.Godt du tar det med godt humør:-) Jeg tenker med skrekk og gru på hvordan dette kunne ha ent.
  Du er ikke den første som har blitt utsatt for noe slikt,og du er ikke den siste. Vi tenker nemlig bare på en ting i en slik situvasjon. å redde vår egen hund.

  Håper du er klokere en meg.Jeg har "reddet" 3 ganger. Heldigvis har jeg aldrig ligget under slik som deg.Men stivkrampe sprøyte og none sting har det blitt:-(((((

  Så er jeg glad for at du har en hund som er sterk i syken sin. Gode snille Nalle gutt.

  God bedring til deg:-)

  SvarSlett
 14. Så godt å høre at det går bra med dere :)

  SvarSlett