fredag 24. januar 2014

To fridager på rappen :)

Det er godt å komme heim etter ett par arbeidsdager og tenke på at man har to fridager i vente. Det føles som en evighet, og jeg har så innmari mye jeg har lyst til å gjøre! 

Etter en kjapp og lettvint middag, blir det en liten time på sofaen. Ahhh, så godt det gjør! Så går jeg en liten tur med Gutta, før jeg gjør akkurat som det passer MEG...Jeg begynte å spinne lapphund :)
Først karda jeg tuller som vanlig, men så slo det meg at det kanskje var bortkasta tid og energi... Dette var jo ulla til den fantastiske Ulldottens Beethoven alias PRINS! 
Og ja, det gikk utmerket - uten tull!

Det blei langt utpå dag på onsdag, før vi kom oss ut. 


Skogstur Trytetjern rundt!
Helt utrolig å kunne gå i skogen til fots nå, men det var ikke så mye snø her :)Dagens meny var grønnsaksuppe og -


PANNEKAKER m blåbærsyltetøy...
Det beste Nalle veit :)
og alle fikk smake.
Vi har en liten gjest i huset, en gul, liten kakariki. Ho har ikke hatt det helt bra siden brannen på Kremmartunet, stakkars. Ho har ikke sagt ett pip enda, men ho spiser og steller seg, så jeg håper ho kommer seg til hektene snart.  Jeg kaller henne Kiki.

Nalle og Tassen har vært veldig nysgjerrig på henne, og Tassen er litt sjalu. Han er iallefall veldig nær meg hele tida ;)
Det snør og snør. Ute-temperaturen ligger på ca -10, men inne hos kaninene holder det seg på rundt null. De storkoser seg om vinteren, de også!Vi tok en tur til Flå idag. 
Mommo var glad for å se oss, men ho ville ikke være med ut å gå idag. Ho holdt seg inne og fyra, mens vi rusla en tur.

Bestemorhuset...

Det er så innmari spennende å gå på tur her i Flå.. Ett av dagens mål, var å gjøre ferdig genseren til dachsen Pelle. Han fikk den da han var valp, og Tassen brukte den litt i fjor vinter, men nå var den for liten til begge to. Så jeg måtte rekke opp litt, justere, og strikke litt mer her og der... 


Stakkars Tassen....
Men jeg tror den blei brukbar etterhvert! Det er ihvertfall en 100% ekte hundegenser, laga av lapphund-ull :)


Etter at genseren til Sprelle-Pelle var ferdig, gikk vi enda en tur. Ganske så koselig å gå under gatelys mens snøen daler stille. 


Vi kom oss heim til slutt. Varma opp suppa fra i går, og spiste oss mette og vel så det.  Så satte jeg meg ned med håndarbeid igjen. 
Og en hund 'over' og en ved siden :)


Hermed er enda ett innlegg fra mobilen unnagjort. Men jeg går og venter på en ny pc, den kommer i posten om noen dager :)

GOD HELG!

2 kommentarer:

 1. Haha, likte uttrykket til Tassen i gensaren!! Han såg ikkje heilt overlykkelig ut :) Så mykje snø de har!! Grønn av misunnelse....

  SvarSlett
  Svar
  1. Han er ikke god til å skjule følelser, den vesle lundehunden min, nei :) han var ikke særlig fornøyd, så det forundra meg nesten at han sto i ro :)
   Vi har fortsatt mye snø, men etter litt mildvær har den pakka seg. Totalt hadde ellers vært to meter!

   Slett