fredag 17. januar 2014

Så blei det vinter alikevel


Jeg har abstinens, nesten.
Min gode, gamle data har streika fullstendig nå. Jeg har vært forberedt på det ei tid, så alle bildene mine er sikra på en ekstern harddisk. Heldigvis!
Nå har det likevel hopa seg opp med mange bilder på iPhone'en, så jeg vil prøve å lage ett innlegg fra den... 
Det tar vel sin tid før jeg er klar med ny pc 
Tror forresten jeg vil ha en stasjonær en igjen..noen som har anbefalinger??  Jeg bruker den stort sett bare til nettbank, blogg og bilder. Ellers duger jo egentlig ipad'n til andre småtterier.
Jeg har neimen ikke blogga om hverdagens sorger og gleder i det siste, det har bare vært mimring om året som gikk!
Vi har ikke gjort så mye spennende heller, da. Været har vært stusselig og ikke frista til store sprell, og jammen har det vært litt stusselig på jobb også. Det var en liten brann i en av butikkene på kjøpesenteret der vi holder til. Det brant etter stengetid, så senteret var folketomt, og overrislingsanlegg og varsling fungerte som det skulle, så det gikk egentlig veldig bra - men det ble mye røykskade.  Og kaos. Dyra våre blei evakuert i nattens mulm og mørke, og har greid seg noenlunde bra, men det var sørgelig å måtte kaste så mange ting uten synlige skader.  Alt av leiker, senger og klær måtte kastesSlik at ingen dyr skulle risikere å få i seg ukjente stoffer, selvfølgelig. Det gikk ei uke før vi var klare til å åpne butikken igjen, men vi mangler fortsatt en masse varer. 

Det har vært sørgelig lite snø her heime!
Men jeg har faktisk gått på ski, og vi behøvde ikke å dra lengre enn like oppom Børtnesøygardan, 15 min herfra.Jeg hadde tenkt meg inn til Rustadstølan, i ett tappert forsøk på å se etter den bortkomne vorstheren, men vi måtte gi opp. Det var ett elendig klabbeføre.Tassen og Nalle har måtta ta til takke med den vesle snøen som lå igjen nedpå jordene her heime i Bergheimkroken.En dag tok vi med oss mommo og kjørte opp til Veneli.Der fant vi både SOL og MÅNE :)
- det var idyll. Kaldt og fint ;)
Mere idyll...


Kveldskos :)


Fengende naturprogram på tv


  
Vi fant snø i Todalen også!


Noen som savner skoa sine, så veit jeg hvor de er ;)


Høyt henger de, og sure er de. Antar jeg. 

Nalle elsker snø. Det er sikkert og visst.


Det gjør jammen Tassen også, og endelig kom den til Bergheim - i store mengder! 
No problem :)Vel, gå først du lapphund-Nalle...


"Nei faen, Tassen! Vi snur"Det endte med at jeg tok minstemann på armen og vandra heim med freidig mot, med Nalle luskende bak. Litt slukøra.


Nå ligger vi på sofaen og kjenner pizzaduften bre seg...

God helg!

1 kommentar:

  1. Haha, det er nok best å snu i så store snømengder, Nallemann! :)

    Åh, no fekk eg lyst på pizza :)

    SvarSlett