torsdag 6. november 2008

Gutta med krøll på halen!

Det skjer ikke så mye om dagen. Vi går turene våre, men trener ikke på noe spesielt. Det burde vi jo, for Nalle er alltid motivert når jeg gjør istand godsaker. Vi kunne øve på noen triks inne i det minste... På turene er han jo veldig opptatt med å snuse, og han får springe laus i skogen, så da blir det med det.

I kveld ble det ny tur med Kango. De er like ivrige og må bjeffe (av glede, trur eg..) spesielt i starten. Vi slapp dem i skogen, de bjeffa og sprang. Nå hadde de flere sammenstøt enn sist, Kango var ikke like lysten på å gi seg først hver gang. Han syns sikkert det er urettferdig at Nalle skal være sjefen hele tida! Men de er ikke sinna på hverandre iallefall.

Kango hadde besøk av en dyretolk i går! Jeg er spent på om han kommer til å sladre på Nalle, og si oss hva han egentlig mener om denna lappisen fra Bergheim... Kanskje det rett og slett er Berit og jeg som setter størst pris på turene våre?
I kveld var de liksom letta da vi tok dem i bånd igjen, og de kunne gå og bare snuse, uten å markere seg for hverandre. Hm...

Men, Kango gråt visst litt sist da vi dro.

6 kommentarer:

 1. Takk for igår !Tror Nalle-turene er et høydepunkt for Kango. Beskjed fra dyretolken: Fortsett, det er flott læring ! (Ikke minst for "mødre".. Berits anm..)

  SvarSlett
 2. Må bare kommentere tittelen. Viss jeg noen gang kommer til å skaffe meg et kennelnavn, så blir det "Krøll på halen" Vi har jo nesten bare dyr med krøll på halen ;-)

  Høres ut som en fin tur syns jeg.

  SvarSlett
 3. Berit - vi fortsetter! Med god samvittighet :o)

  ...husker jeg fikk en artig grisebilde-hilsen fra deg på hjemmesida,Tove ;o)

  SvarSlett
 4. Så deilig det ser ut, det å ha en fast turkamerat. Nalle og Kango er noen heldiggriser!

  SvarSlett
 5. Hvilken rase er Kango, egentlig? Det er nok kjempebra for dem å gå tur sammen så ofte som dere gjør, det ser jo ut som om de begynner å bli veldig gode venner...

  Det er en stund siden Dixie har fått være med Tessy nå, men vi får håpe det ikke blir så lenge til... :)

  SvarSlett
 6. Kango er blandings av elghund og buhund...dvs en ekte nordmann ;o)
  Dyretolken sa at han hadde VELDIG lyst til å være med å jakte elg.

  Kjempekos å ha en turkamerat!

  SvarSlett