lørdag 16. mai 2009

God helg!

Jeg begynner der jeg slapp; Flåværingen vant 15 – 0 (mot Torpo?)

maidager 001  Vesle Vicky fikk bli med Iris på tur!

Torsdag klokka 17.oo åpna alle himmelens sluser seg, men like brått som det kom – var det over, så vi satte igang. Først gikk Kango, han hadde liksom blitt så voksen i løpet av denne uka!? Deretter fulgte Kazy, Mozart, Børre og Nalle.. sånn nogenlunde i denne rekkefølga traska vi gjennom Nes, med innlagt is-spise-pause ;o)        Skikkelig 17.mai stemning!maidager 010 

maidager 011

maidager 006

Børre klarte seg kjempebra uten bjeffebåndet sitt.  Detta har blitt en trygg gjeng, hvor guttene respekterer hverandre. Nalle og Kango har da heller ingen grunn til å være sjalu på Mozart, sjøl om han er Kazy’s yndling ;o)maidager 015takk for idag, sussebass! Sees neste torsdag”

I kveld var Iris og jeg på kino – Hanna Montana! Det er visst noe STORT i visse aldersgrupper. Til min gledelige overraskelse var Billy Ray Cyrus svært så delaktig i filmen, så vi storkoste oss begge to både med musikken og masse snop. På tross av dette har jeg begynt å nynne på Fairytale igjen….

Heia Norge og gratulerer med dagen!

9 kommentarer:

 1. Så morsomt det må være å ha blitt en sånn fast hundetreff/turgjeng :-)

  Flott bilde det av Iris og hunden.

  Ja det blir spennende å se hvordan det går i Grand Prix i kveld. Norge har jo vunnet på forhånd, men det har de jo alltid gjort enten det ender med 0 poeng eller seier. Men det må jo være flere enn nordmenn som blir sjarmert av guttens Tittentei-fjes?? Jeg liker sangen og jeg da, bortsett fra at 1. verset er kjedelig.

  Ha en feiende flott 17. mai med masse iskremspising ;-)

  SvarSlett
 2. Takk for sist ! (Når sover du egentlig - de innleggene dine kommer jo på ukristelige tider ???) Fine bilder fra en trivelig tur. Skal vi prøve lysløypa neste gang ? Det er visst fint å gå der. Ha en fin 17.mai (Jeg må gå i tog på Gol , er ikke særlig glad i slike parader, ikke uten hund)

  SvarSlett
 3. Så koselig det ser ut som dere har!! Morro med Kino en gang i blandt. Blir spennende å se hvordan Norge gjør det i kveld. Tror de vinner jeg da. Så er det morro at alle de Nordiske landa konkurer i samme finale. Det har de ikke gjort siden 1993. Ha en fin 17 mai. De sier at det blir et bra bunad vær. ( overskyet men ganske bra tempratur)
  Hurra-Hurra for Norge og 17 mai

  SvarSlett
 4. Der var jo hele "Fantefølget", så gøy at dere har fått til en sånn fast turgjeng og at gutta har funnet ut av det med hverandre!! Jeg må si meg helt enig med Berit! Tog er best med hund:o)

  Jeg har også fått "Fairytale" på hjernen. Skikkelig irriterende, for den vil ikke ut igjen.... Men Tove, jeg er så enig med deg i Titten-tei fjes kommentaren. Han har noe sånn Ivo Caprion aktig over seg. Veldig søt gutt da:o)

  Ha-ha-ha Berit, nå lo jeg. Nøve er et skikkelig nattmenneske!!!! Hun er oppe når vi andre har sovet leeeeenge. Ola og jeg er A-mennesker, så når vi er sammen med Bjørn og Nøve, så er det to trøtte kveldstryner og morgenen etterpå, så er det jammen to andre trøtte morratryner:o))

  SvarSlett
 5. Titt-tei, her er jeg igjen! Iris og jeg har fått kaffe og sjokolade på senga idag! Jammen kom Aleksander på radioen, dermed er morgengymnastikken unnagjort også...
  Blir vel en sykkeltur snart, været er akkurat passe :o) Imorgen får det blir som det blir. Iris drar heim i kveld og 17.mai er for unger!

  Jeg må 'lure' meg inn hit på kontoret når andre sover, derfor blir det innlegg på alle døgnets ukristelige tider ;o)

  SvarSlett
 6. Det ser veldig kjekt ut med den turgjengen deres... Også er det jo kjempebra at alle hundene går så fint sammen! :)

  Ha en fin 17. mai! :)

  SvarSlett
 7. Koselig dere har det, hannah montana og greier. Her i huset er jentungen egentlig litt ung for det, men har skjønt at det er kult, så ho vil også på kino og se den ;) (ho er 5 og litt veslevoksen :)
  Blir spennende med grand prix i kveld - vi har en fin sang :)
  Ha en fin 17 mai!

  SvarSlett
 8. Hurra!! Fairytale vant :-)
  Hipp hipp hurraaa gratulerer med 17. mai også :-)

  SvarSlett
 9. så kjekt å se alle de fine bildene av Iris og Nalle... tenker han koste seg og syntes det var stas å få sitte bamse for Iris...:o)))

  SvarSlett