onsdag 6. mai 2009

Gentlemen…og hundetreff

Nes 005

Det ble bare Kango, Kazy og Nalle på tur i dag. Kazy hadde med barnepika si! Vi gikk en bratt skogstur opp til bygdeborg-ruinene, ned igjen ved det utrolig vakre Hallingdal Folkemuseum, og gjennom Gamle Nes før ringen var sluttet…

Nes 009  Da Kazy så huset sitt, sa ho fort takk for seg, guttene fikk pent greie seg uten damen.  Vet ærlig talt ikke om gutta merka at ho forsvant… En spennende tisseflekk – og de to er i himmelrike!Nes 010

  Men en ting kan jeg trygt si; maken til effekt som bjeffehalsbåndet har – hadde jeg aldri trodd var mulig! Vi møtte laushunder og vi gikk forbi gneldrebikkjer, men ikke en lyd eller provokasjon fra våre gentlemen ;o)

Jeg bestilte 3 hytter idag!

Vi får de tre som ligger litt for seg selv :o)    Hvis flere slenger seg med, er det bare å si ifra! Jeg kan bestille ei hytte til isåfall. Det er plass til 5 i hver hytte, men så trangt behøver vi ikke ha det…  Hvis noen skulle bestemme seg for å bli med i siste liten, har vi også litt plass på Bergheim ;o)  Hyttene har veldig enkel innredning og inventar. Laken og dynetrekk må man ha med sjøl. Døgnpris er 300,-

Hilde, vår kjære hunde-ekspert, er dessverre opptatt med kurs denne helga!  Hvis dere er interessert, kan jeg spørre ei anna flink dame som også driver egen hundeskole. Kunne jo være moro å få noen treningstips igjen ;o)   Nå vet jeg dessuten at Snorredimma skal på sporkurs i juni, det skal Kango, Mozart og Nalle også, og Milli er blodspor-ekspert…. Det kan KANSKJE komme noen gode sportips fra den kanten???  Gode ideèr mottas med takk!  Vi MÅ få til en liten fjelltur også, syns jeg. Det er så mange fine steder jeg har lyst til å vise dere!

42 kommentarer:

 1. jeg er så glad på dine vegne at bjeffebåndet virker! :D
  flotte bilder (som alltid) :) :)

  SvarSlett
 2. Takket være deg, det Gry!
  Synd du ikke kan komme :o( Neste år, så!
  Men nå må vi jammen legge oss...Natta!

  SvarSlett
 3. Hei! Så fine bilder, skal dere til drammen?
  Begynner å komme meg fint "ned på bakken nå". Til helga skal vi i konfirmasjon til søskenbarnet til Mariken men da skal vi bare være gjester!!!

  SvarSlett
 4. Regner du med oss? Må ha en spørrerunde ang barnepass, men jeg regner med det ordner seg.. men kommer ikke Gry?! Å, det er dumt! Jeg har så lyst å møte Gry og Milli også.. :(

  SvarSlett
 5. Så flott det var der dere gikk tur! Der har vi også lyst til å være med en gang:o)

  Nå har vi så mye å glede oss til Nøve, at det "koker litt i kålen" både på Milli og mor:o)

  SvarSlett
 6. Marte - Gry og Milli kommer selvfølgelig :o) Forvirringen skyldes at det faktisk er tre Gry'er ;o) Håper dere kommer!! Hvis du tar med hele familien,bestiller jeg ei hytte til.

  Vet enda ikke om det blir Drammen på oss...

  SvarSlett
 7. Vi kommer også å treffet, men er fremdeles usikker på om hvor mange vi blir...får finne ut av det litt fort...Blir vi alle så må vi nesten ha en hel hytte......

  Så gøy å høre at bjeffe hals båndet har hatt såå god effekt.....Nå kan dere gå stolte gjennom byen med de flotte guttene deres, uten å være redd for å møte noen andre hunder, og skape leven...

  SvarSlett
 8. Er det pga. Skottland dere ikke skal til Drammen??? (Bu-huuuu sier Milli). Skal dere stille i Sandefjor den 20. eller 21. juni?

  Det er så uvant mange Gry'er på bloggen din at jeg blir litt forvirra selv jeg...., ikke rart at Marte lurer;o)

  SvarSlett
 9. Jeg regner med hele gjengen din, Marianne ;o)
  Vassfaret bjørnepark og Langedrag ligger like i nærheten. Ett lite tips til deg med kamera og unger...

  SvarSlett
 10. Var du der igjen,Gry :o))
  Oi, den Sandefjord-helga er likt med sporkurset.
  Blir nok ikke Skottland iår...

  SvarSlett
 11. Ikke med kurset "vårt"? Det var da i august??????????????????????

  Ikke Skottland, hvor går ferden da? Og ikke Drammen??? Hva skjer a'???

  SvarSlett
 12. Så bra at bjeffehalsbåndet virker! Det må jo være mye kjekkere å gå tur med rolige hunder! Så kan de dere møter bare bjeffe så mye de vil! :)

  Som sagt håper jeg det blir treff på Bergheim neste år også, i så fall SKAL vi komme! Men jeg tror kanskje det kan bli Biri i august (i år)!!! :) :) :)

  SvarSlett
 13. Må nok innom en tur på langedrag ja, har vært der før, men kan ikke få nok. Den bjørneparken har jeg ikke hørt om, men kanskje en flott plass å besøke det og....

  SvarSlett
 14. Så koselig hus...sånn Astrid Lindgren hus...der bor Kasy? så heldig hun er :o)

  Å..så nå er det hele 3 Gry`er...jeg har fått med meg 2. Gry og Milli, Gry og Roxie og den 3 er....?

  SvarSlett
 15. Fjelltur er enda viktigere enn kurs syns jeg. :-)

  SvarSlett
 16. Ville, bildet er ikke tatt utenfor Kazy's hus...bare ett vi går forbi i idylliske Gamle Nes. Den 3.Gry (den 1. jeg ble kjent med,faktisk)er fra Oliviajentas Weblog.

  Gry Millimamma; hallingkara skal på ett vanlig sporkurs først ;o) Det blir VELDIG mye hund på meg i sommer,og Bjørn er ikke så ivrig på slike ting...jeg må kanskje ta litt hensyn til ham?? Vi skal dessuten ha MANGE dugnader i Bergheim, huset til Vickys mamma skal males + at lokalet mangler finishen + +..og sommeren går så fort!

  Tina, det hadde vært kjempemoro om dere kom til Biri!!!

  Tove: Vi kan lære mange nyttige ting av hverandre - gratis. Jeg liker dessuten å ta ting litt på sparket. Hvis vi leier inn noen, blir vi avhengige av klokka...

  SvarSlett
 17. ÅNEI! jeg hadde glemt å skrive det opp på kalenderen, men kom på det helt plutselig..! (skjer så mye fremover at det går helt i surr...) vi kan ikke! :( Har meldt Luna på utstilling på Vestnes (1 time unna) med finsk dommer og greier! Arrg, så kjedelig..! Det er 4. eller 5. juli..

  SvarSlett
 18. Helt typisk at noe kræsjer,Marte!! Nå som Børre kommer også.. Men kanskje jeg får lurt ham med til Biri ;o)

  SvarSlett
 19. arrrg... Da MÅ han komme til Biri!
  Ellers skal alle "bloggere" til Biri virker det som? noen som ikke skal til biri? Nei, nå ble jeg skuffa altså, også langedrag da, det hadde vært moro! Ulv og fjordinger.. hvor langt er det fra Bergheim?

  SvarSlett
 20. Enig Nøve, dessuten så tror jeg helgen kommer til å gå skrekkelig fort. men du/vi finner nok på et supert opplegg uansett :-) Og så MÅ vi få se på alt det fine du har malt.

  Ingen Skotland-tur? Hva sier Bjørn da...

  SvarSlett
 21. Langedrag blir vel en times kjøring herfra. Det ligger langt innpå fjellet. Bjørneparken er 15min herfra, de har mange forskjellige dyr der også,tilogmed bjørnunger iår!

  Bjørn er håndtverker, tror han får en travel sommer i år også, helt normalt med lite ferie. Han er igrunn fornøyd bare han kan gå med fiskestanga ved ett fjellvann - og DET skommer til å skje ;o)

  SvarSlett
 22. Wovv, her går praten i dag.

  Skal si Nalle får mange fine turer med gutta-boys.Og for noen idyliske hus/hytter.

  Ikke viste jeg at Bergheim lå i nærheten av Langedrag. Vel, 1 times kjøring kaller ikke vi i nærheten. Vi er nok bortskjemt med at alt er innen 20 min. kjøring her.

  Synd du ikke kommer til Drammen, men vi sees vel senere. Hva med NKK i Sandefjord?

  SvarSlett
 23. Hei! For å gjøre det litt lettere. Jeg heter Viola også. Så da blir det litt lettere!! Så da kan jeg bruke begge navna!

  SvarSlett
 24. Puh, Nøve, nå ble jeg glad for at jeg ikke hadde bomma på datoen med flere måneder! Gleder meg til rapport fra kurset deres.

  Det er nok lurt å ta litt hensyn til Bjørn, selvom du vet at vi ønsker veldig at du og Nalle hadde kommet:o) Så flinke og hjelpsomme dere er på Bergheim!

  SvarSlett
 25. Oj, blir nesten helt forvirra av å lese all praten her, jeg...Helga på Bergheim er "bænkers" og plotta inn på kalender'n, men nå ble jeg litt usikker på Biri?? Dato??? Litt enig med Tove - det er gøy med kurs, for all del, men det er like gøy å ta ting på sparket...og vi må da få tid til å skravle myyye...Skogstur bør det vel bli, eller???

  Og ja, vi må jo ta en titt på det du holder på med laangt ut på natta, Nøve...:-)

  Gleder meg enda mer til turen(e) oppover etter å ha sett på bildene...

  SvarSlett
 26. Blir forvirra sjøl,jeg. Til Sandefjord kommer vi ihvertfall ikke pga sporkurset,men kanskje til Drammen... Skal dere til Drammen lørdag el. søndag??

  BIRI fredag den 7.-9.AUGUST!!!

  SvarSlett
 27. Vi har meldt oss på Lapphundklubben sin dag, som er søndag 7. juni:o)

  SvarSlett
 28. Takk for opplysningen ;o)

  SvarSlett
 29. Hei Nøve og Nalle.
  Så koselige turer dere har. Jammen er det fint på Nes.
  Har skumlest alle kommentarene her inne, skal si der er mange som er innom!! Det er synd at jeg ikke kan komme til Bergheim på treffet, men jeg kommer nok på besøk en annen gang.

  Jeg lurer på om vi ikke hadde forandra sporkuset til helga 13 og 14 juni istedetfor 20 og 21? Jeg kan begge helgene, jeg altså.... Nå ble kanskje forvirringa enda større? Hmmm...

  Ha en fin kveld videre. Natta er vel enda ung for deg, tenker jeg!

  SvarSlett
 30. oisann, jeg hadde ikke fått med meg at det var 3 Gry'er her!! for å unngå unødvendig surr så fortsetter jeg bare å bruke blogg-linken til olivia, jeg da :)

  SvarSlett
 31. Det samme tenkte jeg også Gry oliviajenta.

  Der er jo 2 Berit`er så jeg valgte å være Ville... men jeg er jo Berit og har en hund som heter Ville.... det er helt iorden å bli kalt Ville ;o)

  SvarSlett
 32. Så lenge dere er logget på så går det greit syns jeg, Da er det jo Gry OG Millli, Gry OG Roxie. Problemet er når dere bare skriver inn under navn og det står Gry sa og grått ikon. Eller er jeg helt på jordet...

  SvarSlett
 33. Du er ikke helt på jordet Tove. Det er når jeg bare skal skrive en rask kommentar og ikke gidder å logge meg inn at det blir bare "Gry". Nå skal jeg begynne å skrive "Gry og Milli" når jeg ikke logger meg inn (jeg skal i hvertfall forsøke å huske det:o)

  SvarSlett
 34. Et lite spørsmål om Biri: Hvis vi får sjansen til å komme, hvilken dag er det egentlig vi bør komme? Og utstillingen - er den på lørdagen (8.)? :)

  SvarSlett
 35. Glemte også å spørre om overnatting. Hvor er det dere andre "bloggere" har/skal bestille overnatting? Og blir det fort fullt? Bare noen spørsmål som hadde vært greie å få svar på, i tilfelle vi ender opp med en tur til Biri! Og det håper jeg! :)

  SvarSlett
 36. Ser ut til at Gry'ene har finni en løsning,gitt ;o)

  Tina, bestill fort. Vi skal på Furuodden camping, en annen plass like ved heter Sveastranda - der er det også lappefolk visstnok. Lillehammer er kanskje en halvtimes kjøring unna,og der er det jo mange overnattingsmuligheter. Utstillingen er lørdag. Det begynner antagelig ganske tidlig, så jeg anbefaler dere å komme dagen før... Dere har lang bilkjøring foran dere, men det er verdt det! Håper virkelig dere kommer!!!

  SvarSlett
 37. Hei! Det med navn kan skape forvirring!! Da jeg gikk på vidergående " for et pr år siden, HE-He" Da var vi 4 stk i klassen som hette Gry. Så da var det bare å finne en løsning. Jeg hett Viola, Skottfoss, Hørtha og Gry. De fleste som heter Gry er nok født 1968-1980 ca der omkring. Har finni ut at da var det nok et veldig populært navn. Ikke mange som kaller barnet sitt Gry i dag.

  SvarSlett
 38. Hei hei! Da er vi også å finne på blogg! Ikke verst, på oppfordring gitt!

  SvarSlett
 39. Hei!

  Vi har nettopp blitt bloggere!
  Men dette er helt nytt for oss så tips og kommentarer mottas med takk! Fra alle hold :)

  SvarSlett
 40. Hei på deg!

  Svingte innom for å lese litt nytt, men ble alldeles grepet at det nydelige bildet av Nalle i headingen din!

  Og når jeg skulle legge inn kommentar var det som å ramle inn på en konferanse. Sporet helt av her jo, hihihi

  Håper dere får det flott på treff/kurs, eller hva det nå er. Ble helt forvirret jeg :-)

  Ønsker deg iallfall en finfin uke, og takk for besøk hos meg.

  Hilsen Irén - den fraværende - som har funnet veien tilbake :-)

  SvarSlett