fredag 5. juni 2009

So som so ;o)

 Gutta boys   rir igjen.. .

Å neida…gutta var meget skeptiske, hi-hi. Som herrer flest har de det mest i kjeften, og når kjerringene hekter på bjeffehalsbånd, blir det litt flaut nesten…

Det var en fin tur, og Børre er godtatt i gjengen  ;o)

Denne uka har gått fort – hele mai gikk fort! Jeg skjønner ikke helt hva jeg har surra med denna måneden…men jeg er litt stolt over å ha holdt meg uten røyk i nesten 3 mnd! Må innrømme at det går litt utover arbeidslysta, jeg har hatt litt konsentrasjonsvansker rett og slett. Formen har blitt mye bedre, og jeg har ikke lagt på meg så mye som jeg hadde forventa – det går nemlig ned kollosalt store mengder sjokolade her i huset.   + sukker – konsentrasjon.

Dette er noe (alt??) av det jeg har gjort i det siste…

I morgo skal vi ha dugnad hos Vera og Vicky.  HVIS været tillater det, skal huset få det siste malingstrøket.  Vi burde vel ha tatt litt ring-trening Nalle og jeg, men det får gå som det går. “Vesle-gommo’n” hans skal væra med til Drammen, så hvis Nalle er i det umulige lune, sender jeg bare de to i ringen, tenker jeg ;o)

GLEDER MEG TIL Å SE MANGE LAPPER IGJEN!!

GOD HELG :o)

9 kommentarer:

 1. Gleder meg til å høre hvordan dere har hatt det i Drammen:-)

  Spørs om ikke jeg skal bestille et mesterverk av deg snart:-)

  SvarSlett
 2. Så nydeligt bilde av Olivia var!....Det er så flott å kunne få et sånt minnesmerke over våre kjære hunder som har gått bort!

  Du er utroligt flink!....

  Vi sees i drammen!

  SvarSlett
 3. Nøve, du er utrolig flink!!!!! Kan du male et sånt bilde av Lana til oss? Vet ikke hvor mye det koster, men det spiller egentlig ikke noen rolle..

  SvarSlett
 4. Så fine bilder du maler!! Kjempe bra at du klarer å holde deg unna røyken. Terje slutta å røyke for 3 år siden og det har godt veldig bra!!

  Ha en fin helg så ses vi på søndagen.

  SvarSlett
 5. herregud, jeg er så satt ut her at jeg klarer ikke å få frem et eneste fornuftig ord. nå fikk du meg til å stortute, nøve :p det tok meg 10 minutter å samle meg nok til å skrive en kommentar. noe så utrolig nydelig!!!! helt perfekt. jeg vet ikke hva annet jeg skal si, det er rett og slett perfekt. så detaljert, det er akkurat som å se henne i levende live, du har fått frem det nysgjerrige og glade uttrykket hennes, til og med den morsomme dotten med hår som vokste i vildensky under brystet hennes har du fått med ;) hehe. jeg kan aldri, aldri få takket deg nok, du fatter ikke hvor takknemlig jeg er for dette!!! dette er det kjæreste jeg eier, allerede før jeg har motatt det :) skulle ønske du hadde en peiling på hvor mye dette betyr for meg. du er helt utrolig nøve, som både maler og som menneske. tusen tusen takk! :)

  SvarSlett
 6. Ser ut som du har hatt litt og gjøre i mai. Ikke rart den måneden gikk fort. Jeg sier som Gry ofte sier, jeg tar hatten av for deg og det du maler. De bildene er bare så fine.

  Og gratulerer med 3 røykefrie måneder. Det er knallbra gjort.

  Sees snart!!!

  SvarSlett
 7. GRATULERER MED 3 RØYKFRIE MÅNEDER NØVE!!! Du er kjempeflink!!!!

  Så flott bildet av Isak er!!!! Jeg gleder meg til å gi det bort, menneskepappaen kommer til å bli kjempeglad!!!

  Vi gleder oss til å treffe deg og Nalle-mann i morgen. Kjør forsiktig, så sees vi snart:o)

  Klem

  SvarSlett
 8. Nå har det blitt søndag og Nalle har børsta halen sin. Klar for Drammen om noen timer...

  Så moro at det gikk så bra med Marco idag, og Lana vet vi kommer sterkere tilbake ;o)
  (men vi syns blått er helt ok!)

  Gleder oss :o))))

  SvarSlett
 9. Slutter meg til de andre og tar hatten av:
  GRATTIS med 3 røykfrie måneder!!! Kjempebra!!!

  Og ikke minst: det er en FRYD å se hva du kan få til med pensel og maling!!! Utrolig livaktige motiv, detaljrike og stemingsfulle.

  Portrettet av Olivia er helt nydelig! Rørende å se det etter å ha lest litt om den vakre damen!

  Takk for koselig besøk inne hos meg :-)

  SvarSlett