onsdag 10. juni 2009

Søsken-kjærlighet!

Ædda-bædda - jeg har verdens fineste søster!!!”

Tuuli 007Lappejentas Georgious Bonnie – TUULI (sommervind) blant venner ;o)  den eneste jenta i flokken blant fire brødre. Ho tisser som en kar og sparker fra like høgt som storebror, hvis det trengs… Men denne dama vet hvordan damer skal behandles!

dette beinet vil jeg ha, Nalle”Tuuli 001

vær så snill Nalle– ikke mas! Da går jeg!”Tuuli 011

kos deg med beinet mitt så leeenge du vil, du Tuuli “Tuuli 003

DAMENE FØRST, NALLE!” Tuuli 004

Tuuli 016

Lurer på, om de vet at de er søsken? Er det noen spesielle lukter eller noe, som gjør at de føler en slags samhørighet? Det var iallefall voldsom gjensynsglede! Nalle prøvde ikke en eneste gang å kjøre trillebår(!) De var veldig så samstemte i leiken, og de har nok mange fellestrekk i væremåten. Stumme bjeff, f.eks!

Mona, Tuulis mamma, har fått seg hytte i nærheten, så  jeg håper og tror vi får se mere til dem framover. Vi har møtt dem tidligere på ett par utstillinger (husker du, Charlie?) og de kommer iallefall hit på hundetreffet i sommer :o)

Det ser forresten ut til at vi blir ca 10 personer på treffet, kanskje noen flere. Pluss at noen kommer på dagstur for å hilse på gjengen.  :o))))

17 kommentarer:

 1. for ei flott søster nalle har da! og så kjekkt at dere treffes :) håper jeg får treffe kullsøsken til evt valp jeg måtte få meg i framtida ;) ;)
  det er veldig forskjell på tisper/hannhunder blandt lappiser, hannene er så maskuline og tispene så feminine. det ble ekstra tydelig med disse 2 ved siden av hverandre :) er tuuli veldig avrøyta nå, eller har tispene SÅ lite pels!?

  SvarSlett
 2. Tuuli var ferdig med røyting si, Nalle har knapt begynt... Han har ei voldsom løvemanke nå!
  Det er veldig moro å treffe søsken, det er synd at avstanden er så stor til de andre :o(

  Du kommer vel kanskje til å ha mamma'n i nærheten også, du Gry ;o)

  SvarSlett
 3. nalle har en enorm manke nå ja- veldig flott :) han må vel begynne å røyte han også snart, ellers kommer det til å bli varmt for han når sommeren setter inn for fullt... :)

  Hmm, hihi, ja kanskje det... ;)

  SvarSlett
 4. Så flott en søster Nalle har. Jeg tror at de forstår at de er søsken. Så Roxie på Kongsberg når hun møtte Embla igjen så var det bare rett i leg og kosing. Så flink Nalle er som lar Tuuli låne beine og drikke vann først!! Synd vi ikke får tid til å komme til berheim, da er vi på ferie i svegermors leilighet i Torrevieja (Spania).

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 5. Så herlige de er!! Også så koselig med besøk av tjukke slekta da:o)

  Noe må det være Nøve, for Nalle er jo en ganske dedikert trillebårkjører....:o)

  SvarSlett
 6. Så gøy å få treffe søskenene og sammenligne de litt...Vet ikke om de husker sånt...sissel vet vel best..Har aldri opplevd at noen av mine har hilst på søskenene sine...

  Hun var en nydelig tispe da....

  SvarSlett
 7. Ja du kan si ædda-bædda med rette Nalle;o)
  Så fine bilder du fikk tatt av i dem lek, utrolig herlig samspill mellom dem, og nydelig natur rett utforbi hagen din har du :o)

  Ja, det var rart at han ikke prøvde trillebår...

  SvarSlett
 8. Kjempefin nalle-søster! :) Det er så dumt at vi skal på utstilling den helga det er treff hos dere.. (grr..) men vi får ta det igjen på biri.. Dere må kose dere masse, og hvis jeg skal forbi de trakter en gang har jeg veldig lyst å se Bergheim :)

  SvarSlett
 9. Jeg husker å ha sett bilde av søstra til Nalle tidligere fra en utstilling dere har vært på, og jeg syns hun er nyyydelig...Så morro at de får hilse på hverandre i ny og ne..Jeg har heller aldri opplevd at noen av mine har fått hilse på noen av søskna sine....De bor så langt unna mange av dem, og jeg har heller ikke klart å oppspore alle søskna til Snorre...Synd, egentlig..

  SvarSlett
 10. Så fine søsken!! =D Ser ut som de trives kjempe godt sammen. Det er veldig godt mulig at de kjenner hverandre igjen vettu. Marco & søstera hans har enormt mye like fakter og er utrolig samkjørte når de er sammen. Helt spesiellt!

  SvarSlett
 11. Tusen takk for at vi får dele denne herlige opplevelsen! Hun er jo skjønn! Jeg tror de kjenner hverandre igjen på en måte! Noe med lukten!

  SvarSlett
 12. Ja da, Charlie husker henne. Det var kjærlighet ved første blikk. Og jeg er nok enig. Hun er nydelig.

  Jeg tror de kjenner hverandre igjen. Det er rart det. Men jeg vet ikke helt om Chicko og Charlie kjenner hverandre igjen eller det er fordi de er hanner.

  SvarSlett
 13. Har du tatt bilde av tyttebærlyng på toppen??? Det var vakkert!!!!!

  SvarSlett
 14. Alle valpene i dette kullet var brune, men det er mange slags brunfarger! Toiwo,Ofelia,Lana og Luna er annerledes de også. Og så ser det ut til at de fleste har en mye lysere sommerdrakt. Fine er de uansett :o))
  Bror Gaivo som bor i nærheten av Kirkenes ble godkjent som sporhund innen han var ett år! Han kjører dessuten snøskuter og han passer rein...jeg har bare lyst til å skryte litt ;o) Det er bare denne broren jeg har hatt kontakt med.

  Rypebær på toppen! Det blir små smakløse bær,men rypa liker dem sikkert. Tyttebær har kvitere blomster og litt større blad, trur eg...

  SvarSlett
 15. Så trivelig med søskenbesøk. Lurer på om det hadde gått like greitt med en bror, Nalle....

  SvarSlett
 16. Rypebær? Har ikke hørt om, det må jeg slå opp. Blir det spiselig bær? De var nydelig!

  SvarSlett
 17. Tror det kalles rypebær... Fjellet var helt rosa i pinsa, det blomstra helt utrolig mye!

  Berit, har mine tvil om bror/gjensynsglede... Det blir vel det samma som med Charlie og Chicko. De to er jo veldig forskjellige også, ettersom jeg kan se.

  SvarSlett