søndag 11. juli 2010

Nye venner for store og små :o)

Torsdagen begynte forferdelig kjedelig… Nalle og jeg “jobba” på Kreativ fram til kl 16.lapp 001 Nesbyen var grå og stille, men iblant gikk det noen snertne damer forbi ;o)lapp 007 Da vi var vel heimatt og klokka var over 18, da kom det en fremmed bil opp Nalles vei…lapphunder 001Jippi!!!! Det var selveste Ville! Ville, vakre Ville!lapphunder 007 Nalle satte inn en voldsom sjarm-offensiv…lapphunder 008Han veksla mellom kåte hallingkast og lange dype blikk… lapphunder 014 Men uansett hvordan han bar seg åt - så nytta det ikke med denne damen.lapphunder 012 
Så kom Wilma… Nytt håp tentes; “la oss samarbeide..”lapphunder 015og det ble litt fart i sakene ei lita stund ;o) lapphunder 016Ville var heldigvis flink til å si ifra, ho blei skikkelig lei den innpåslitne fyren. Nalle smilte tappert likevel…lapphunder 018
Da Nadira kom, øyna Nalle nye muligheter igjen.. Nadira er ei flott mellom-pinscher tispe på 1 år. Vi hadde bare sett henne på bilder og filmopptak i bloggen hennes. Gry har vi “kjent” gjennom bloggen i to-tre år, ho var faktisk ei av de første jeg fikk kontakt med. Dengang hadde ho Olivia, ei nydelig blandingstispe, som jeg ble så betatt av.
Nalle ble litt forelska - igjen… men Nadira har en rottweiler-kompis, og ho visste godt hvordan innpåslitne gutter skulle takles.lapphunder 024Sleske smil og hallingkast hjalp ikke her heller!lapphunder 031Men jaggu er han fin når han gjør seg til for damene…*sukk* lapphunder 026 Hunder under bordet er vel en klassiker. Merkelig adferd?!?lapphunder 032  Berit fikk dem unna med litt leik innimellom.lapphunder 046
Stort sett leika de fint og var vel forlikte hele tida. Wilma og Nadira er på samme alder, og de to ble skikkelig gode venninner.lapphunder 043 
Så måtte hele gjengen ut på tur! Det var vel koselig :)
Nalle hadde en rar oppførsel da vi nærma oss Berg. Da satte han i gang med bjeffing og rare fakter, han skulle tydeligvis fortelle alle at her var det han som var kjentmann, og at det bor tre bikkjer nedpå gården.. lapp 010 Vi åt oss framover på vegen.. Markjordbær smaker deilig!lapp 011
Nalle og Ville og sommerkvelden…lapp 009 Jeg skulle ønska kvelden kunne vart mye, mye lenger, men dagen etter skulle Nadira,Gry og Ståle tilbake til Karmøy,  Ville, Berit og Øystein skulle videre til Tjøme, mens Monica, Bjørn og jeg skulle på jobb…lapphunder 055
Det ble en laaang dagen derpå, fra 10 – 21, men det gikk fint. Jeg liker meg så godt i den nye butikken, atte. Idag, lørdag, sto jeg og ordna noe bortved akvariene, da jeg oppfatta en fotograf bak min rygg… Jeg måtte snu meg igjen – for der sto jammen Tove!!!
Så nå har vi endelig fått hilst på hverandre for første gang, og jeg gleder meg til vi får bedre tid sammen i Biri :o) butikken 004
Må ta med ett bilde fra i dagtidlig også…
“Nalle og Ertekroken”skjæra 006 
HA EN FIN UKE!
…med blanke ark og fargestifter til…

ps. Har lagt inn link til Nadiras blogg her  ;o)

25 kommentarer:

 1. Ååååå, hvor moro dere har hatt det. Så misunnelig!!!! Sååå moro å ha besøk av vakre Ville og de andre. Skjønner du ville at den dagen skulle vare lenger. Tenker Nalle var deilig sliten etterpå. Tre damer å prøve seg på, det tar på kreftene.

  Og såååå moro at Tove dukket opp. Sånne overraskelser er gøy. Nå kan dere skravle på Biri. Var Tove på tur uten hunder????

  Skal si dere opplever masse hunde-gøy. Det savner jeg denne sommeren. Men høsten er lang og med mye fint vær så kan det jo skje noe da. ;-)

  SvarSlett
 2. Himmel og hav Nøve. FOR noen flotte blinkskudd, med herlige kommentarer til. Nå har jeg ledd og kost meg med innlegget ditt!!!!!

  Skal jammen si at Nalle har fått mange venninner på besøk i det siste. Heldiggrisen.

  Så moro at Tove kom innom!!! Nå er dere jo nesten som "gamle kjente" å regne på Biri:o))))

  SvarSlett
 3. Nalle "heldiggris". Ser ut til at han sjarmerer alle i senk. Artige bilder med artig tekst:-)
  Ha en fortsat fin sommer.

  SvarSlett
 4. Nalle er jammen en omsvermet kar, må jeg si!! Selvom han sjelden får "snøret i bånn" gir han ikke opp - det skal han ha!!!

  Så koselig med besøk av mange kjente hunder og folk! Flotte bilder av Nalle som flørter med damene!!

  Skulle ønske vi også skulle til Biri, men det passer dessverre dårlig! Får visst aldri kommet meg dit, jeg...

  SvarSlett
 5. Det siste først! Kjempe fint bilde av Nalle og ertekroken. Vi har åsså en slik ertekrok her. Han/hu erter oss alle sammen!! Mariken maler lekestua og da erter den henne.

  Heldig Nalle gutten som får så masse besøk av flotte damer!!
  Nalle: skjønner ikke helt jeg at du ikke får full oppmerksomhet fra alle de damene! For du er jo så vakker!! Nuss fra Roxie

  Så koselig at Tove kom innom butikken da. Når vi er den veien så har jeg en skikkelig god unskylling for å kjøre nedom Nesbyen!!

  Skjønner godt at du ville st den kvelden med alle de flotte hundene og folka skulle vare lenger!! Tenk og bare gå å rusle slik og spise masse markjorbær!!
  Ha en fin sommer videre!! Her regner det i dag og det er jammen litt deilig. Hysj skulle kansje ikke si det....

  SvarSlett
 6. Tove var på tur uten hunder, men det satt noen ute i bilen og venta på henne ;o) De var på veg til vestlandet, kjempekoselig at ho stakk innom!

  Jammen på tide at Nina og Hanne kommer seg til Biri!!! Synd vi ikke treffes der, men jeg håper det blir tid til ett gjensyn i løpet av sommeren likevel.

  Nalle gleder seg veldig til å hilse på Roxie igjen ;o)

  SvarSlett
 7. Gleder meg til å lese bloggen til Gry..ikveld, kanskje?? Er sikker på at dere hadde det trivelig i helga!

  SvarSlett
 8. Selvfølgelig må vi få til noe i løpet av sommeren. Det hadde vært gøy. :)))))))

  Jeg venter også på et lite blogginnlegg fra Gry i kveld eller i morgen. Må jo få se Milli og Ville sammen.

  SvarSlett
 9. Hva skjer.... Noe jeg ikke har fått med? Hadde vært koselig å få til å treffes tidlig høst....Kan være kjempe fin da.

  SvarSlett
 10. Vi har fortsatt superkoselig besøk. Ville, Berit og Øystein bestemte seg for å bli til i morgen. Blogginnlegg kommer da (trur eg...;o). Vi storkoser oss, nå skal vi til Verdens Ende:o)))

  SvarSlett
 11. Hils dem så mye!!! Ha en fin dag :o)

  SvarSlett
 12. Hilse masse fra meg også!!!!!! :)))

  SvarSlett
 13. Nalle koser seg nok med så mange damer på besøk. Tenk at Ville stakk innom, det var nok moro :o)
  Flotte bilder av alle sammen.

  Flott at dere trives i de nye butikklokalene, var forresten kjekt å se bilde derfra.

  Ha en fin sommer uke !

  SvarSlett
 14. Hahaha, jeg ler meg ihjel av kommentarene dine :D :D
  "Han veksla mellom kåte hallingkast og lange dype blikk…" Hohoho ;) Han er virkelig sjarmør av dimensjoner, den godeste Nalle :D Tenk at det var ingen som falt for alle sjekketriska han hadde på lur, merkelige greier... Alt det strevet til ingen nytte, stakkars :p

  Det var såååå utrolig kjekkt å få treffe dere!! Og jeg fikk ikke akkurat mindre lyst på Lapphund, for å si det sånn... Når Nadira blir litt voksnere og det blir tid for hund nr 2, så skal definitivt diskusjonen om Lapphund opp på bordet igjen ja ;) Jeg tror faktisk at Ståle likte rasen også :) (Hvordan kan man IKKE like den!)
  Får jeg lov til å stjele noen av bildene du har tatt under besøket...? :)

  Så flott det har blitt i den nye butikken!! Ser ut som dere begynner å komme i orden nå :)

  SvarSlett
 15. Bare forsyn deg av bildene, Gry :o)
  Ståle kan umulig ha blitt skremt av disse lappene, så det er håp for en lappis på Karmøy, vil jeg tro ;o)
  Det var egentlig utrolig lite lyd!! Var det lyd?!?!

  SvarSlett
 16. Tusen takk :)

  Jeg hørte ikke en eneste lyd, jeg ;)

  SvarSlett
 17. For noen herlige bilder av Nalle og damene:o) Jeg og Gry har kost oss masse med å lese innlegget og er veldig enige om at Nalle-mann er litt av ein krom-kar:o)))
  Takk for en fin tur opp til Monica og en flott kveld på Bergheim. Kanksje det blir en tur en annen sommer også. Hallingdal ga mersmak!!! HILSEN Berit:o)

  SvarSlett
 18. Åååå så fine, kjempe gode og morsomme bilder + tekst.
  Nalle er jo bare en STOR sjamør. Koseligt med så fint "dame" besøk, jammen er han Nalle-mann heldig som ofte får besøk og har det gøy.

  SvarSlett
 19. For en gjeng :D Kjempemorsomt å lese! Og Nalle da...for en kar! Blir ikke mindre forelsket i den sjarmøren han er!

  SvarSlett
 20. Ja Nøve. vi har tenkt oss til Biri og Furuodden camp.- for det sosiale!
  men før det har vi litt planer om å ta en tur til Hallingdal, Fekjan setercamp. evt. og see litt på gamlebyen.
  Dyr butikken "din",ligger den i Nesbyen? Ha en fin uke!

  SvarSlett
 21. Fekjan setercamping er ett flott sted! Det var der jeg lekte med tanken om å arrangere lappetreff denne sommeren...
  Kreativ, brukskunstbutikken "vår", ligger i Gamle Nes (Nesbyen er INGEN by, bare flotter seg med det navnet av en eller annen grunn. Kanskje fordi det var der adelen, prest og fut, holdt til i riktig gamle dager)
  Dyrebutikken ligger i Gol, dalens handels-sentrum ;o)
  Kanskje vi ses,Inger?

  Berit, du fikk ikke opplevd mye av dalen - dere har mye tilgode ;o)

  Eva, ja Nalle er en herlig fyr :o) Forferdelig sjølsikker og sta, men snill, vakker og klok...

  SvarSlett
 22. Åååååå så mange herlige og flotte bilder bilder!! :-) Og SÅ morsomt dere her det med alle damebesøkene. Hmm er det bare damebesøk Nalle får, bortsett fra Kango, eller har jeg bare glemt de andre?

  Kjempefin butkk dere har fått. Skulle likt å vært på Kreativ en gang også, kanskje neste gang...

  Gleder meg til å treffe deg med litt bedre tid på Biri :)

  SvarSlett
 23. Åhh, for et herlig innlegg, og noen fantastiske flotte talende bilder! Ser ut som Nalle er i Paradis jo! ):)

  SvarSlett
 24. Hei igjen,Tove! Jeg var snill, var jeg ikke?? Som ikke satte inn bilder av deg i bloggen,mener jeg ;o) Vi skal jo treffes snart igjen.
  Vi hadde bedt Berit og Kango om å komme en tur, men det passa dessverre ikke for dem denne gangen. Jeg er ikke så sikker på om herrene hadde gått så vel overens i hagen heller.. Nalle foretrekker helt klart damebesøk.
  Som du sier Sidsel - Nalle var i paradis en liten stund :o)

  SvarSlett
 25. Herlige Nalle, for noen gode bilder. Frost blir bare mer og mer lik sin far i utseende, om ikke direkte fargende, så ser man det i trekkene hans :)

  Herlig med så mange hundevenner å leke med!

  SvarSlett