fredag 13. mars 2020

Stuttreiste uss

Med andre ord; BYFØLK - GO HOME!

En kan jammen lure på hvor det bærer hen.
Jeg har sett lyslenka på rv7 i hele kveld, det er tydelig at folk rømmer til fjells. De driter i absolutt alle anbefalinger og tenker bare på seg sjøl. Jeg kan dessuten tenke meg at bygdefolk har gått fullstendig av hengslene i matbutikkene idag. Folk hamstrer visst som gale.
Jeg skal jobbe i helga, og jeg må si jeg er ganske spent på hva som venter.
 Jeg lover å være hyggelig mot kundene, så lenge de ikke hoster meg rett i fleisen. Vi skal nok holde ut, og vi håper å kunne tilby matvarer til alle
...som viser måtehold 😉


Vi gikk på tur i Bergheimkroken idag, vi.
Det var bart oppi skogen igjen,
og da trenger man faktisk ikke reise langt for å få fine naturopplevelser!Tølle og Tassen viser her sine balansekunster 😇De fikk springe fritt,ingen tvil om at de trives godt ilag da!De fortsatte oppover og oppover med meg på slep- kan tru det var spennende!Fin utsikt var det også."...skal vi ikke springe ned igjen?"


"...kvirrevirrevittbombom...""...og så sprang de begge ned igjen..."♫♪♫♪♩ kvirrevirrevittbombom ♬♫♪Det er forresten feil og si att og fram, poengterte Bjørn her om dagen.
Det burde hete fram og att(-ende) - og det har han vel rett i  😆


Men gutta sprang både opp og ned - og ned og oppOg så kom vi ned til rotvelta igjen.Herregud, er dette virkelig nødvendig??? -tror jeg Tassen tenkte 😂Så sprang vi heimatt til Nalle som lå der og venta 😊Det vart ganske overskya til kvelds, men jeg stussa barten til Ingrid før det blei mørkt. Ho har det med å grise seg til både framma og bak.Nå syns jeg Tølle var kjempeflink!
Men så passa Tassen godt på Ingrid også, da 😉Det var innamari fint vær i går også.
Hvis en ser bort ifra vinden...


Men på verandaen var det lunt og godt, og vi koste oss ute i vårsola.


Tølle og Nalle sov så søtt 💕

Da det lei litt utpå dag, dro jeg ned til Flå for å besøke mamma på Heimen.
Ho satt i stua og lyste opp da jeg kom, og ho var glad for å kunne bli med ut en tur. Vi gikk rundt kirka, og etterpå satte vi oss ned på en benk og spiste klementin. Turen gjorde godt for to og firbeinte.
Da vi kom tilbake til Heimen, fikk ho beskjed om at ho skulle få ett nytt rom. Det skjedde litt for fort for mamma. Ho hadde ikke tenkt å flytte inn der, ho skulle heim til huset sitt, ho.
Uff, det er ikke så greit det der.Vi får bare se det an.
Ho trives jo egentlig godt med folk rundt seg!...og idag blei det innført besøksforbud av alle ting...

GOD HELG!

1 kommentar:

  1. Dere får kose dere i ditt paradis :) Det spørs om det blir noe mer skigåing på meg.

    SvarSlett