tirsdag 2. september 2008

Dagen derpå

Kjerringtorget er over for i år, vi satte ny salgsrekord! Været var strålende og handlelysten stor. Tror ikke det har vært så mye folk i Nesbyen noengang, det krydde spesielt på lørdag - jeg hadde aldri reist dit "frivillig"... Da alt var over på søndag, jeg hadde overlevd folketrengselen og kommi meg heim, tok jeg en velfortjent knert og sov på sofaen helt til Nalle vekte meg i dag.

Det har blitt litt maling idag, men bare en liten tur med Nalle. For å bedre samvittigheten litt når vi skulle se 71nord, fikk han ett realt godbitsøk gjennom hele huset. Litt synd med tv-serier, en skulle aldri begynne å følge med på det nå som kveldene blir kortere. Høsten er jo så fin!

Nå har jeg forresten akkurat bestilt ett "baggen-belte" fra Canis! Har hørt så mye bra om det, og syns jeg kunne unne meg det nå - jeg skal til og med klare å betale skatten min :o)
Beltet skal vi få glede av, det er jeg sikker på.

5 kommentarer:

 1. Så kjekt at dere fikk solgt så mye! Jeg hadde helt sikkert kjøpt noe jeg også hvis jeg hadde vært der, du maler jo så mye fint! :)

  Håper alt er bra med Nalle også, men det virker jo slik på det du skriver her i bloggen... Dixie har det i hvert fall veldig bra for tida. Kennelhosten er så godt som borte, og hun har mye energi etter å ha vært litt slapp de første dagene etter at hun fikk kennelhosten... :)

  SvarSlett
 2. Joda, Nalle har det veldig bra når han får være heime sammen med mamma'n sin... Han er en skikkelig mammadalt!
  Idag har vi sykla en runde, og trent litt. Og endelig er han ferdig med å røyte!

  Godt å høre at Dixie er i form igjen også :o) Er det ingen vits i å vaksinere mot kennelhoste? Hun hadde kanskje blitt sykere uten vaksine?

  SvarSlett
 3. Jo, det er vits å vaksinere mot kennelhoste, og Dixie var vaksinert. Men det finnes visst så mange ulike sorter kennelhoste med forskjellige bakterier, og vaksinen hjelper bare mot noen av dem... Dixie fikk en av dem vaksinen ikke virker mot!

  Dixie har ikke røytet sånn veldig mye ennå, men det har visst Ville. Da fikk hun mye tynnere pels, så sist hun og Dixie var sammen så Ville ganske tynn ut i forhold til Dixie :)

  SvarSlett
 4. For et vakkert bilde som er på toppen av bloggen din nå Nøve:o) De er så søte de to.

  Nå er hun avlevert hos "Tante Lise" og det er rart uten henne her.

  Vi hør's snart!

  SvarSlett
 5. Ja, det er vakre barn... Måtte bytte bilde, han savner henne sååå!

  God tur! Det er tross alt ganske ok i det store utland også- en gang iblant!

  SvarSlett