torsdag 28. august 2008

Kjerringtorget

Nå har det vært noen travle dager, jeg maler nesten døgnet rundt. Kjerringtorget arrangeres i Nesbyen for 15.gang, og vi på Kreativ ligger til midt i sentrum. Alle har stått på og produsert mest mulig. I kveld var vi oppover og satte inn varene våre i butikken, det blir så mye fint! Vi får konkurranse av 175 salgsboder med bare damer! Håper på fint vær og god stemning i helga :o)

Denne reven malte jeg på en tre-foting (krakk), syns han blei ganske søt. Slike tre-fotinger kan være skumle, de vipper deg fort av setet...


Vi begynte på nytt kurs ikveld, Nalle og jeg. For 3.gang hos Hilde på Nesbyen Hundeskole! (er det flaut,eller? -er det god eller dårlig reklame for Hilde?) Vi syns bare det er så moro, og i kveld fikk vi virkelig en ny utfordring - 4 tøffe fremmede gutter og ei liten japansk prinsesse, som vi kjente fra før. Skal si det var liv på Låplassen! Men utrolig nok roa kjekkasene seg etterhvert, så sant vi holdt en viss avstand fra hverandre. Alle ville jo ha prinsessas oppmerksomhet.

Vel, Nalle er gifta bort....

8 kommentarer:

 1. jeg beundrer arbeidet ditt så uendelig mye-du er så flink!!

  høres morsomt ut å gå på kurs! jeg også viiil! hihi :D
  (dessuten er jeg sikker på at nalle vinner prinsessa til slutt ;))

  SvarSlett
 2. Milli var så kostbar i starten, men nå er ho mjuk som smør...

  Kurs er virkelig moro, og vi bruker BARE snille metoder. Det slemmeste jeg gjør er å gi Nalle en vannsprut fra Nero-flaska, men den hadde jeg selvfølgelig glemt i dag.Det gikk ikke så værst alikevel!

  SvarSlett
 3. Milli er myk som smør, men det er jammen Prins Nalle også:o)

  Lykke til med salget på Kjerringtorget Nøve, salget kan jo ikke annet enn gå strykende. Som Ola sa "Nøve er en ordentlig kunstner". God helg til dere.

  SvarSlett
 4. Oi sann, nå er det to Gry-er her!
  God helg til dere!

  SvarSlett
 5. Det var jammen en utrolig søt rev du hadde malt! :) Har alltid likt å male, men jeg har ikke prøvd på så veldig mye annet enn ulike typer papir... hehe... :)

  Ellers hørtes det veldig kjekt ut å gå på kurs. Vi skal begynne å trene med Dixie (pluss Marian og Tessy) hver mandag, men det er ikke kurs, bare at alle hjelper hverandre. Men vi gleder oss likvevel... :)

  Lykke til videre på kurset! :)

  SvarSlett
 6. Lykke til med salget på Kjerringtorget i dag Nøve!! Gleder meg til å høre hvordan det har gått!
  Klem fra Gry

  Milli: NalleNalleNalle. Jeg har drømt om deg i natt. Det var en fin drøm. Jeg savner deg.

  SvarSlett
 7. Håper på et feiende flott marked med kjempesalg. Ser ut til at dere er heldige med været også :-) Har hørt mye positvt om det fra ei som pleide/pleier? å delta der. Som jeg har skrevet før, maleriene dine er nydelige. Og jeg har lyst på flere av dem. Luringen er jo bare herlig! Vanskelig å velge...

  Ha en morsom helg.
  Tove

  SvarSlett
 8. Du er så flink til å male!! *imponert*

  Hehe, det høyres ut som om de har det kjekt på kurs ;)

  SvarSlett