mandag 9. februar 2009

For ei helg!!!

Bjørn og jeg var enige om at det er på slike dager en bør holde seg inne, hvis man absolutt ikke må ut med bilen. Det snødde villere og tettere jo lengre ut av dalen vi kom denne lørdagsformiddagen, det var spor etter biler i brøytekantene overalt, folk stoppa bilene på busslommer for å skrape av is fra vindusviskere og frontrute. Det var deilig å komme inn til Milli, Gry og Ola etter 4 timers kjøring, en time mer enn normalt.

Nalle og Milli fikk en raserunde oppå jordet, før vi seig ned i sofaen og ble sittende der ganske smånervøse utover kvelden. Gry måtte stadig sjekke om ho hadde fått avlysninger for morgendagen.  Det snødde helt vilt fram mot midnatt, men ingen ga lyd fra seg…

Søndagen kom med den blåeste himmel, og fullt med hundegærne folk! Det kunne vel ikke vært mere vellykka!Nalle og Snorre

Men Snorre, som jeg hadde forelska meg i, og gleda meg SÅ til å hilse på… Nalle og han var slettes ikke velforlikte :o(  Detta bildet har jeg tjuvelånt av Gry. Jeg fikk nesten ikke tatt ett eneste bilde, hadde mer enn nok med å passe på hissigpropp-Nalle, pipe-Nalle, dumme-Nalle…Men, han var veldig grei mot damene,da  ;o) Han blei nesten forelska i brune, fine Ofelia. Milli var jo stort sett ute av syne,  inni den store leikende hundeflokken var ho som regel ett sted  - du er det naturlige midtpunkt, du Millimor.

Tjøme 007 Gamle kjenninger? Se på Snorre da…han følger med på alt som blir sagt,han.

Tjøme 009 Store vakre Wilma, og søte lille Bienna

Tjøme 010Ask og Embla KAN sitt og bli, sjøl om Per og Ofelia går forbi!

He-he, jeg avslutta med ett rim.

Takk alle sammen, for en strålende, slitsom, morsom og uforglemmelig dag!!

 

16 kommentarer:

 1. For en koselig dag! Høres ut som om treffet var veldig vellykket! Synd Nalle og Snorre ikke akkurat var så veldig gode venner, men det gikk jo veldig bra likevel høres det ut som... :)

  SvarSlett
 2. Takk for en rapport av helgen. Spennende å lese om hvordan det gikk med så mange hunder på ett sted. Ser ut til at dere storkoste dere.

  Jeg tenkte på dere på lørdag. Ikke morsomt å kjøre så langt i DET været, men det gikk heldigvis bra :-)

  SvarSlett
 3. Snøstorm stopper ikke dere forstår jeg, som hund så eier ;)
  Dt høres ut som et koselig treff, og at alle kom på tross av været.

  Tenk om hundene og da spesielt hannene alltid oppfører seg eksemplarisk og som mor ønsker;) vi har vel vært og kommer til å bli, varm i toppen alle og enhver til tider over oppførselen til våre firbeinte. Heldigvis så har de mange sider og strenger å spille på, så de sjarmerer jo alltid.

  SvarSlett
 4. Kango syns det er litt rettferdig - sjøl har han ikke sett en levende hund hele helga. Men han har stadig lukta av elg i nesa.... Ser dere i morgo !

  SvarSlett
 5. Hei på deg!

  Høres ut som det var et vellykket treff :-) Tror nok Balder kunne tenkt seg og vært med. Det finnes ikke hunder i nærheten her, så det er kanskje ikke rart at han tar etter oppførselen til kattene våre (+ alle de andre kattene i nabolaget).

  Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 6. Synd med Nalle og Snorre, da...Men jeg er sikker på det at vi skal nok få dem til å like hverandre etter hvert - dem må bare se hverandre flere ganger:)))) Kjempe-gøy å treffe dere, og det var desidert en meget vellykket dag. Jeg koste meg, og ingen tvil om at Dimma og Snorre gjorde det, også. Nalle er en veldig vakker gutt - og han sjarmerte meg i senk der han stod og pep...( unnskyld Nalle - du er vel ingen pipe-gutt!) Vi snakkes!

  SvarSlett
 7. Ja detta må vi få til igjen. Jeg er sikker på at Snorre og Nalle kan gå overens etterhvert, Nalle og Kango har bevist at det er mulig å få til det meste! Hanner blir som regel enige om rangen ganske fort, men det ble litt kaotisk med så mange på en gang liksom. Trur eg... og jeg var forferdelig varm i toppen der ei stund ;o)
  Veldig moro å se deg live, Camilla! Gleder meg til å hilse på dere andre seinere!

  Snorre var iallefall ingen pipe-gutt! Han satt bare der så alvorlig og tankefull hele tida,han.

  SvarSlett
 8. Barske Nalle, han var kongen på "beitet" ja. Er jo ikke så lett når man skal informere 12 bikkjer om at "her er jeg sjefen"...og IKKE lukt på tispene mine!...Syntes han var flink jeg..og utroligt vakker og stor. Kjempe hyggelig å hilse på deg Nøve, og mannen din. Og til dere andre..Nøve har malt noe alldeles nydeligt til meg. Skal legge det ut i bloggen senere...tusen takk Nøve, det er blitt min kjæreste eiendel.

  SvarSlett
 9. Nalle er verdens vakreste gutt!! Han syntes vel han var litt sjef både på grunn av "kjærsten" Milli (med løpetid rett rundt hjørnet), og fordi Tjøme er litt "hans sted" også, kanskje?? Han ble vel rent frustrert over gårsdagens invasjon, stakkar...

  Kjempekoselig å treffe dere igjen!! Gleder oss til neste gang allerede!

  SvarSlett
 10. Dere kan trøste dere :o)
  Han ble nok rett og slett litt frustrert av invasjonen, ja. Ei stund la han seg jo faktisk med hodet inn mot snøkanten, prøvde å koble ut litt stakkars...

  SvarSlett
 11. koselig referat og bilder, synd at Nalle stressa litt, det er jo ikke lett å væra kar nei. Ser ut som alle koste seg masse, jeg gleder meg veldig til vi også kan være med en gang :)

  SvarSlett
 12. Nalle klarte seg fint, han. Han hadde god grunn til å si fra. Milli var jo opptatt med alle de andre hannene. Han har nok et snev av sykelig sjalusi. Men han lærte nok endel om tålmodighet. Flink var han, synes jeg. Og du, Nøve fikk vel gode kommentarer av Sissel. Hun synes han var flott.

  SvarSlett
 13. ÅH.......!! SÅ misunnelig! Vi fikk ikke vært med vi. Bonnie ville ha elsket å leke med alle hundene, og jeg ville ha elsket å treffe både hunder og eiere. Går ikke av veien for noen timers god hundeprat jeg, nei.
  Og så er Bonnie endelig gentestet. Hyggelig (som alltid) veterinær. Fyllte ut papirene og alt. Nå er det bare å vente på resultatet og regningen (!!)

  SvarSlett
 14. Neste gang, Anonyme Anne...
  Vi krysser det vi har for Bonnie nå! Nalle gjør helt sikkert det han skal når den dagen kommer. Vi besøkte Vicky idag, men løpetida var visst ikke over. Stakkars Nalle. Nå tror jeg han gleder seg til det skal skje. Milli var altfor omsverma under treffet, han slapp ikke til der heller..

  SvarSlett
 15. Hei Nøve og Nalle!!

  Så flott helg dere har hatt. Det var sikkert kjempemorsomt å møte alle dere er blitt kjent med her på bloggen din.
  Jeg er sikker på at Nallemann oppførte seg fint, han. Vi stiller noen ganger litt for store krav til dem, tror jeg. Det var nok ikke lett for Nalle med alle de andre hann-hundene der.
  Han er ihvertfall heldig som har så mange damer han kan velge mellom.
  Kos dere på tur med Berit og Kango i morgen. Det er gutta sine, det!!

  SvarSlett
 16. det så ut som et UTROLIG koselig hundetreff,med snø,bål,og masse hunder som koser seg! blir nesten litt misunnelig her. hehe :p snakk om idyll! :)

  SvarSlett