tirsdag 3. februar 2009

Prcd-PRA gentest

januar 027 

Nalle er ikke trist, han bare koser seg.

Fikk E-post fra Opti-Gen ikveld. Ida hadde forberedt meg, i og med at broren er bærer, men vi levde i håpet om at han var den friske 50%…Men, men, Nalle er altså bærer. Han kan aldri bli syk, men han kan bare parres med tisper som er fri, ellers vil valpene få sykdommen.

Da kan det bli det litt vanskelig med Bonnie. Vi trodde jo faren hennes var testa fri, men det viste seg å ikke stemme. Dermed KAN ho være bærer også, og må testes… Litt kjære Millitrøblete start på dette “forholdet”, men rekker vi det ikke før denne løpetida, kan de parres neste gang - hvis ho er fri.

                      (HYSJ…)

Vi var hos veterinæren onsdag 21.januar. Opti-Gen var raske med testen! Kontoen er belasta med 1148,- kr (jeg hadde ikke sjekka dollar-kursen, så jeg var litt spent). Selv om det ikke ble akkurat det resultatet vi håpa på, så VET vi hvor vi står. Jeg blir nok bestemor en vakker dag likevel :o)

HA EI FORTRYLLENDE FIN UKE !

17 kommentarer:

 1. Uff, så kjedelig :-( Men det betyr jo bare at Nalle kan være ekstra kresen på damebekjentskapene sine.

  Ønsker dere ei flott uke.

  SvarSlett
 2. Ja, uff - det var kjedelig, men det er bedre å vite tross alt. Og som "T :-)" sier, så kan han være ekstra kresen på damebekjentskapene, hehe. Aldri så galt osv :-)

  Ha en fin dag *klem*

  SvarSlett
 3. Uff, ja dette VAR kjedelig! Men jeg har ikke tenkt på det sånn som Tove, at Nalle må være superkresen;o) Håper imidlertid Bonnie viser seg å være "Fri":o)

  SvarSlett
 4. Det var synd. Men Nalle kan jo ikke bli syk og jeg sier som Tove og Gry,han må bare være kresen.

  Når den tiden kommer så er jo Milli fri.

  SvarSlett
 5. Ja detta var dumt, men da er det bare å satse alt på Boie da, og håpe alt går greit der. Visst de skynder seg litt, kan dere jo fremdeles rekke det! Lykke til iallefall, håper det ordner seg...

  SvarSlett
 6. Hmm, skulle stå Bonnie der, dårlig batteri i tastaturet mitt...

  SvarSlett
 7. Godt å vite at han iallefall ikke vil få sykdommen selv!! Nalle er frisk - det er viktigst for deg!!

  Kanskje jeg får teste Bienna også..?

  Tvi, tvi for Bonnies del!

  SvarSlett
 8. Tvi tvi for Bonnies del ja, hun skal testes hun nå da? Siden det gikk så fort så kan det jo være dere rekker det før løpetid..!
  Når har det kommet finsk lappvalp på lappe tikkos kennel en halvtime fra her som vi bor, ble bare 1 valp..! Det var jo litt kjedelig da.. men men.
  Bra nalle ikke kan bli syk da, det er fordi en av hans foreldre er fri hvis jeg ikke tar helt feil..?

  SvarSlett
 9. Til Nallen min

  Jeg er glad for at ikke du blir syk i øynene dine jeg. Du er VERDENS BESTE!!!!

  SvarSlett
 10. Et helt annet spørsmål. Siden alle er på denne bloggen, har noen sett lapphunden til salgs på Finn.no. En ett åring fra Raufoss. Den var da flott.

  SvarSlett
 11. Jeg har sett den Nina. Han var virkelig fin ja, lurer på hvorfor den skal selges.....

  SvarSlett
 12. Det lurte jeg på også. Skjønner ikke hvorfor de skal selge, men det kan jo være personlig.

  SvarSlett
 13. Nå har jeg sett på han også. Litt trist å se hunder til salgs på Finn, på en måte. Vet ikke hvorfor jeg føler slik, men det er vel det at det er KJØP og SALG...
  Kikka på jaco-dame også...fant ei midt i blinken for Jaco'n min. Det hadde vært godt for ham med selskap, men de tar STOR plass, de fuglene...

  SvarSlett
 14. Så synd at Nalle er bærer... Men vi får håpe at Bonnie er fri da! :) Valpene deres hadde helt sikkert blitt kjempefine! Lykke til!

  SvarSlett
 15. så synd at nalle var bærer-men som du sier,nå vet dere hvor dere står hvertfall. :) nå er det bare å krysse fingre,tær og poter for at bonnie er fri! lykke til!!
  blir spennende å følge med på hvordan det går. interessant å følge hele avlsprosessen for meg som aldri har vert borti det før. :)

  SvarSlett
 16. Ting skal ikke alltid være enkelt...og så synd at Nalle er bærer. Men det er som de andre sier - Nalle kan så visst ikke nøye seg med den første og beste!! Og Millie er jo der.....:-))))

  SvarSlett
 17. Og nå ble jeg litt inspirert av utseendet på bloggen din....Kanskje jeg skal bytte farge og "freshe" opp min littegranne, jeg også...:)

  SvarSlett